تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 1049 اولاول ... 324324825225285295305315325335345355365425826321032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه عزیزان و وسط این همه بحث تخصصی یطفا به من هم کمک کنید
    بین پاناسونیک و سونی و پایونیر چه سینمای خانگی رو باید انتخاب کرد؟! (البته مجهز به بلوری)
    پایونیر واقعا cd رو پخش نمی کنه؟!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.انگار کسی نیست.اقا بین اینها مناسبترین برای هال 25متریو4تا انکیو 4اهم و ساب کنوود.Onkyo 509 ,609...Denon 1911,1611...Marant 5005.......صدای crisp ,deep میخوام..2-3ماه دیگه جامو 426 میگیرم..ممنون
    شما الان بلندگوی 4 اهم داری و باید امپ خوب و قوی تهیه کنی.از طرفی بلندگوی 426 هم آنچنان نیاز به امپ قوی نداره.پس به نظرم صبر کن و یهو امپ و بلندگو رو با هم بگیر.

---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------

سینما خانگی مناسب برای 50VT30 چی هست که به هم بیان؟ مثلاً سونی سامسونگ ال جی اینا خودشون سینما خانگی هم میزنن آدم از برند همون تی وی برمیداره ولی برا پاناسونیک چی کلاس داره؟ پایونیر خوبه؟ یه مدل خوب معرفی میکنید؟ بودجه خاصی درنظر نگرفتم چون نمیدونم مرز قیمت سینمای خوب و بد چنده...
    mr_rayan جان شما برای VT30 خودت سینما جدید گرفتین یا از قدیم داشتین؟
    من بلندگوی سری sib شرکت focal رو دارم.بهرحال آپارتمان نشین هستم و فضای کوچیکی دارم و بلندگوهام رو مناسب با فضام تهیه کردم.شما هم باید در درجه اول سیستم مناسب با فضات تهیه کنی.سینمای خوب و بد هم مرز نداره از نظر قیمت.شما بهرحال به جیبت نگاه کن و یا توجه به اون یه سیستمی تهیه کن.بدون سقف قیمت نمیشه پیشنهادی داد.

3. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من بلندگوی سری sib شرکت focal رو دارم.بهرحال آپارتمان نشین هستم و فضای کوچیکی دارم و بلندگوهام رو مناسب با فضام تهیه کردم.شما هم باید در درجه اول سیستم مناسب با فضات تهیه کنی.سینمای خوب و بد هم مرز نداره از نظر قیمت.شما بهرحال به جیبت نگاه کن و یا توجه به اون یه سیستمی تهیه کن.بدون سقف قیمت نمیشه پیشنهادی داد.
    خیلی ممنونم.
    پس تا 500-600 چی پیشنهاد میدید؟ (منم آپارتمان هستم و دنبال صدای بلند نیستم دنبال صدای با کیفیت و با جزئیات و بدون نویز در حالت استندبای هستم آیا این بودجه برای شرایط من زیادی هست و هزینه الکی؟)
    نظرتون درباره Pioneer BCS-414‎ چیه؟ پایونیر امکاناتش تو پخش فیلم و زیرنویس ضعیفه؟
    شنیدم سینماهای پاناسونیک کیفیتشون جالب نیست. این حرف درسته یا برم از پانا انتخاب کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خیلی ممنونم.
    پس تا 500-600 چی پیشنهاد میدید؟ (منم آپارتمان هستم و دنبال صدای بلند نیستم دنبال صدای با کیفیت و با جزئیات و بدون نویز در حالت استندبای هستم آیا این بودجه برای شرایط من زیادی هست و هزینه الکی؟)
    نظرتون درباره Pioneer BCS-414‎ چیه؟ پایونیر امکاناتش تو پخش فیلم و زیرنویس ضعیفه؟
    شنیدم سینماهای پاناسونیک کیفیتشون جالب نیست. این حرف درسته یا برم از پانا انتخاب کنم؟
    بودجه خوبی مد نظر داری.مدل BCS-414 سینمای خوبیه.برای فضای آپارتمانی هم مناسبه.امکاناتش تو پخش فیلم عالیه ولی در مورد پخش زیرنویس فارسی اطلاعی ندارم.از دوستانی که تو فروم تهیه کردن سوال کن.چند صفحه قبل رو نگاه کنی پست هاشون رو می بینی.

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

سلام به همه عزیزان و وسط این همه بحث تخصصی یطفا به من هم کمک کنید
    بین پاناسونیک و سونی و پایونیر چه سینمای خانگی رو باید انتخاب کرد؟! (البته مجهز به بلوری)
    پایونیر واقعا cd رو پخش نمی کنه؟!
    سلام.سینما بلوری ها واقعا به نظرم هنوز آنچنان کامل نیستن.بهرحال شما چه بودجه ای دارید؟
    پایونیر هم تا جایی که می دونم cd صوتی رو پخش می کنه ولی تصویریش رو اطلاعی ندارم.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما الان بلندگوی 4 اهم داری و باید امپ خوب و قوی تهیه کنی.از طرفی بلندگوی 426 هم آنچنان نیاز به امپ قوی نداره.پس به نظرم صبر کن و یهو امپ و بلندگو رو با هم بگیر.

---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------

mr rayan azizتوی ایران av rec SONYهست؟قیمت...خب برای 4اهم انکیو گه امبی بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باسلام خدمتmr-rayanعزیز.باتشکر از زحمات شما من برای اتاق شخصی خودم دنبال یک سیستم صوتی با وضوح صدای خوب هستم .راجع به سیستم های میکروهای فای توضیحاتی شنیدم تا بودجه یک میلیون تومان چه سیستم یا چه ترکیبی رو پیشنهاد می کنید ببخشید من اماتور هستم لطفن منو راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

باسلام خدمتmr-rayanعزیز.باتشکر از زحمات شما من برای اتاق شخصی خودم دنبال یک سیستم صوتی با وضوح صدای خوب هستم .راجع به سیستم های میکروهای فای توضیحاتی شنیدم تا بودجه یک میلیون تومان چه سیستم یا چه ترکیبی رو پیشنهاد می کنید ببخشید من اماتور هستم لطفن منو راهنمایی کنید
    تهران هستید؟
    اگر تهرانید یسر به ولیعصر تقاطع پارک وی بزنید.سیستم های میکرو خوبی داره و امکان تست هم براتون هست.

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

mr rayan azizتوی ایران av rec SONYهست؟قیمت...خب برای 4اهم انکیو گه امبی بگیرم؟
    نمی دونم اطلاعی ندارم.
    مدل بلندگوتون رو میشه بفرمایید؟

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تهران هستید؟
    اگر تهرانید یسر به ولیعصر تقاطع پارک وی بزنید.سیستم های میکرو خوبی داره و امکان تست هم براتون هست.

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

نمی دونم اطلاعی ندارم.
    مدل بلندگوتون رو میشه بفرمایید؟
    onkyo D062AX-max power handling70w-

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این بلندگوها مال سیستم مینی های فای انکیو که مدل 6تیکه 2003-2004 هستش.رایان جان با حدود1000000ت جی بگیرم که خوش صدا باشه با بلندگو..... و با بلندگوهای خودم چطور؟ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض سينماي خانواده

سینما خانگی مناسب برای 50VT30 چی هست که به هم بیان؟ مثلاً سونی سامسونگ ال جی اینا خودشون سینما خانگی هم میزنن آدم از برند همون تی وی برمیداره ولی برا پاناسونیک چی کلاس داره؟ پایونیر خوبه؟ یه مدل خوب معرفی میکنید؟ بودجه خاصی درنظر نگرفتم چون نمیدونم مرز قیمت سینمای خوب و بد چنده...
    mr_rayan جان شما برای VT30 خودت سینما جدید گرفتین یا از قدیم داشتین؟
    با سلام
    بنده يك سينماي خانواده اكبند پاناسونيك دارم كه هنوز توي ايران وارد نشده كه با 50vt30ست شده
    مدل sc-BT735 توي سايت پاناسونيك ميتوني اطلاعات كاملترش را ببيني.
    قيمت هم 1200000 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •