سلام به همه عزیزان و وسط این همه بحث تخصصی یطفا به من هم کمک کنید
بین پاناسونیک و سونی و پایونیر چه سینمای خانگی رو باید انتخاب کرد؟! (البته مجهز به بلوری)
پایونیر واقعا cd رو پخش نمی کنه؟!
سلام به همه عزیزان و وسط این همه بحث تخصصی یطفا به من هم کمک کنید
بین پاناسونیک و سونی و پایونیر چه سینمای خانگی رو باید انتخاب کرد؟! (البته مجهز به بلوری)
پایونیر واقعا cd رو پخش نمی کنه؟!
شما الان بلندگوی 4 اهم داری و باید امپ خوب و قوی تهیه کنی.از طرفی بلندگوی 426 هم آنچنان نیاز به امپ قوی نداره.پس به نظرم صبر کن و یهو امپ و بلندگو رو با هم بگیر.
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
من بلندگوی سری sib شرکت focal رو دارم.بهرحال آپارتمان نشین هستم و فضای کوچیکی دارم و بلندگوهام رو مناسب با فضام تهیه کردم.شما هم باید در درجه اول سیستم مناسب با فضات تهیه کنی.سینمای خوب و بد هم مرز نداره از نظر قیمت.شما بهرحال به جیبت نگاه کن و یا توجه به اون یه سیستمی تهیه کن.بدون سقف قیمت نمیشه پیشنهادی داد.
خیلی ممنونم.
پس تا 500-600 چی پیشنهاد میدید؟ (منم آپارتمان هستم و دنبال صدای بلند نیستم دنبال صدای با کیفیت و با جزئیات و بدون نویز در حالت استندبای هستم آیا این بودجه برای شرایط من زیادی هست و هزینه الکی؟)
نظرتون درباره Pioneer BCS-414 چیه؟ پایونیر امکاناتش تو پخش فیلم و زیرنویس ضعیفه؟
شنیدم سینماهای پاناسونیک کیفیتشون جالب نیست. این حرف درسته یا برم از پانا انتخاب کنم؟
بودجه خوبی مد نظر داری.مدل BCS-414 سینمای خوبیه.برای فضای آپارتمانی هم مناسبه.امکاناتش تو پخش فیلم عالیه ولی در مورد پخش زیرنویس فارسی اطلاعی ندارم.از دوستانی که تو فروم تهیه کردن سوال کن.چند صفحه قبل رو نگاه کنی پست هاشون رو می بینی.
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
سلام.سینما بلوری ها واقعا به نظرم هنوز آنچنان کامل نیستن.بهرحال شما چه بودجه ای دارید؟
پایونیر هم تا جایی که می دونم cd صوتی رو پخش می کنه ولی تصویریش رو اطلاعی ندارم.
mr rayan azizتوی ایران av rec SONYهست؟قیمت...خب برای 4اهم انکیو گه امبی بگیرم؟
باسلام خدمتmr-rayanعزیز.باتشکر از زحمات شما من برای اتاق شخصی خودم دنبال یک سیستم صوتی با وضوح صدای خوب هستم .راجع به سیستم های میکروهای فای توضیحاتی شنیدم تا بودجه یک میلیون تومان چه سیستم یا چه ترکیبی رو پیشنهاد می کنید ببخشید من اماتور هستم لطفن منو راهنمایی کنید
تهران هستید؟
اگر تهرانید یسر به ولیعصر تقاطع پارک وی بزنید.سیستم های میکرو خوبی داره و امکان تست هم براتون هست.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
نمی دونم اطلاعی ندارم.
مدل بلندگوتون رو میشه بفرمایید؟
onkyo D062AX-max power handling70w-
این بلندگوها مال سیستم مینی های فای انکیو که مدل 6تیکه 2003-2004 هستش.رایان جان با حدود1000000ت جی بگیرم که خوش صدا باشه با بلندگو..... و با بلندگوهای خودم چطور؟ممنونم
با سلام
بنده يك سينماي خانواده اكبند پاناسونيك دارم كه هنوز توي ايران وارد نشده كه با 50vt30ست شده
مدل sc-BT735 توي سايت پاناسونيك ميتوني اطلاعات كاملترش را ببيني.
قيمت هم 1200000 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)