تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 892 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

مرسی biostar عزیز
    راستش اول که لپتاپو آورد توی بسته بندی بود یعنی دوباره گذاشته بودنش تو جعبه ش.بازش که کرد کلی گشتیم تا لکه رو پیدا کردیم!اصلا معلوم نبود.من از اول تا آخری که اونجا بودم10-15 بار به طرق مختلف پرسیدم که مطمئنن که تا حالا روشن نشده و مشکلش همین لکه ست و ریفر نیست ان شا الله؟و...که همه با اطمینان گفتن این چه حرفیه,لپتاپ معلوم میکنه بار اولشه روشن میشه یا نه و...بعد اونجا شلوغ بود یه ذره کار فاکتور طول کشید من رفتم طبقه ی بالا که کیف لپتاپارو ببینم تا برگشتم یکی از کارمنداشون گفت لپتاپو روشن کردیم بیایید ببینید.می خواستم بکشمش اون لحظه از اولش منتظر بودم ببینم موقعی که روشن کرد تنظیمات میاد یا نه!اما یکی دیگه شون که فکر میکرد من اون موقع اونجا بودم گفت دیدید اولین بار بود روشن میشد؟و...فکر نمیکنم دروغ گفته باشن چون هیچکدوم از لپتاپایی که اونجا به مشتری نشون میدادن روشن نبودن.یعنی امیدوارم دروغ نگفته باشن.
    در ضمن مرسی از راهنماییهایی که بهم کردید.خیلی تو انتخاب کمکم کرد

مشکلی نیست. به هر حال مبارک باشه.

2. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrmbmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام biostar عزیز چند صفحه پیش نوشته بودی امرتات u30jc رو با کانفیگ i5 430m به قیمت 1100 میده، اگه این قیمت باشه من میرم میخرمش و قائله (رو برای خودم!) پایان میدم. کجا قیمت گرفتی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام. لطفا سوالات زير را با حوصله پاسخ دهيد.

1- ميخواستم ببينم اين ديزاين هايي كه دل تو سايتش نشون ميده چطوري هستن.
    به شكل جدا خريده ميشوند و قابل تعويضند؟
    يا اينكه رنگ خود لپ تاپ هستند.

2- در مورد Dell Studio 15 كه با كانفيكتها و قيمتهاي مختلفي در سايت دل موجوده، لطفا توضيح بديد اين لپ تاپ چه جور لپ تاپيه و اين كه ارزش خريد داره يا نه.
    تقريبا مهمترين انتظاراتم ايناست:

توانايي بالا در امور گرافيكي و بازي داشته باشه
    عمر شارژ باتريش خوب باشه
    زود داغ نكنه
    خوشگل و شيك باشه (كه بنظرم هست!)

ضمنا اگه عيب خاصي هم اين لپ تاپ داره بگيد.

3- شنيدم باتريهايي هست كه براي لپ تاپ ها ميفروشند تا عمر شارژشون رو بيشتر كنن. اين باتريها به شكل يدك هستند؟ استفاده از اين باتريها چقدر مؤثره؟

4- در مورد مدل پردازنده؛ اينا كه core i7 هستش طبيعتا بهتر از core i5 بايد باشن. ميخواستم بپرسم آيا از نظر ميزان داغ كردن با هم ديگه فرق دارن.

5- جزو محصولات سايت دل محصولي تحت عنوان Targus Defcon KL (Key Lock) وجود داره. گويا دكمه ها رو قفل ميكنه. ميخواستم بدونم چطوري كار ميكنه.

6- در اين رنج قيمت بهترين لپ تاپ ها چيا هستن؟
    خوب این مدل ها تو ایران نیست ، از طرفی هم اختلاف قیمتی که با مدل های ساده پیدا میکنه زیاده.
    رنگ هم برای خود لپتاپ هست.

این لپتاپ هم داغ میکنه و هم اینکه اصلا گرافیک مناسبی برای بازی نداره ، پس بیخیالش.

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من هم یه لپتاپ تو همین قیمت 1200میخام. چنتا سوال داشتم. البته خوندم پستهای قبلی رو. البته نشد همه 530 صفحه رو بخونم
    سوال اولم اینه که لپتاپ رو با ویندوز بخرم یا بدون ویندوز؟ میگن بدون ویتدوز صد تمن ارزون تره. و میگن که اون ویندوزها اصل هم نیستن و نمیشه اپدیت کرد و سی دیش رو نمیدن بهت و اگه خراب شه پولت رفته. حالا فرقی داره ویندوز اصلی یا کرک شده؟
    عمر باتری لپتاپها به بالا بودن قطعات ربط داره؟ یعنی اگه گرافیک 512 باشه یا 1 گیگ، در صورتی که از هر دو یه اندازه استفاده شه شارژش فرق میکنه؟

من قرار از یجا که اشناست قسطی بخرم اما مشکل اینه که اونجا لپتاپاش بدون ویندوز، یا با ویندوز غیر اورجیناله. نظر شما چیه؟

کدوم برند کمتر گرم میشه پشتش؟

این لپ تاپ های MSI که تو پاساژ ایرانیان تبلیغ میشه، که کلی از قیمت DELL که اکٍرا چون پول SONY رو ندارن اونو میخرن پایین تره خوبن؟ یعنی قابل اعتماد تر از DELL هستن؟

حالا با 1200 میشه چیزی با ویژگیهای زیر خرید؟ حالا هر برندی باشه.

1- اولا میخام چند سالی کار کنه و یهو نخوره تو سرش.
    2 - گرافیک بالا که احتمتالا بازی هم بشه کرد( در صورتی که شارژ هی خالی نشه )
    3 - شارژش بیشتر زود تموم نشه. شنیدم همین MSI نه سلولی شارژش دو ساعت میمونه.
    4 - 15 اینچ باشه.
    5 - CPU و رم بالا. شنیدم هفت هسته ای بهتره یا نج؟ تفاوت قیمت زیاده؟

کلا خوب باشه دیگه

مرسی. ببخشید اگه سوالام زیاد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام biostar عزیز چند صفحه پیش نوشته بودی امرتات u30jc رو با کانفیگ i5 430m به قیمت 1100 میده، اگه این قیمت باشه من میرم میخرمش و قائله (رو برای خودم!) پایان میدم. کجا قیمت گرفتی؟

تو لیست قیمت خود امرتات ! حالا باشه یا نباشه یا تموم کرده باشن یا............. دیگه نمی دونم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،خوشحالم از اینکه توی این سایت با شما آشنا میشم. من قصد خرید لپ تاپ 1 تا 1.5 میلیونی دارم.2تا سوال دارم،اول اینکه پیشنهاد شما دوستان از بین dell و sony کدام هست و بعد اینکه میخام با تفاوت سریهای sony مثلا سری N با S و ... آشنا شم. با تشکر

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط biostar مشاهده تاپيک
    اگه تا به حال با لپتاپ کار نکردی ، شاید هفته اول چشم اذیت بشه.

کلا PDF ها چون رنگی نیستن و سیاه سفید هستند ، نوع صفحه نمایش لپتاپ آنقدر مهم نیست.

ASUS مبارک شما باشه.

وزن های دقیق در همون سایت رسمی ایسوس و نوت بوک چک ببین و کاری با اعداد سایت های ایرانی نداشته باش

نبود DVDRW یعنی باید یکی اکسترنال بخری و اون را هم حمل کنی ....!!!!
    شرمنده bioster جان دوباره سوال می پرسم. من dvdrw زیاد استفاده ندارم. فقط چندتا سوال:
    1- باتری 8 سل نسبت به 4 سل و 6 سل چقدر وزن لپتاپو زیاد می کنه؟
    2- این مدلایی که دو کارت گرافیکین و می شه سوییچ کردو تایید می کنین؟ مشکلی پیدا نمی کنن؟
    3- cpu core 2 due چقدر با i3 و i5 فرق داره و بنظرت ارزش داره تفاوت قیمت ul30vt و u30jc رو برا cpui5 بدم؟
    4-dvdrw اکسترنال چنده حدودا؟
    بازم ممنون از پاسخت.
    Last edited by amir_rahbaran; 27-09-2010 at 23:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

شرمنده bioster جان دوباره سوال می پرسم. من dvdrw زیاد استفاده ندارم. فقط چندتا سوال:
    1- باتری 8 سل نسبت به 4 سل و 6 سل چقدر وزن لپتاپو زیاد می کنه؟
    2- این مدلایی که دو کارت گرافیکین و می شه سوییچ کردو تایید می کنین؟ مشکلی پیدا نمی کنن؟
    3- cpu core 2 due چقدر با i3 و i5 فرق داره و بنظرت ارزش داره تفاوت قیمت ul30vt و u30jc رو برا cpui5 بدم؟
    4-dvdrw اکسترنال چنده حدودا؟
    بازم ممنون از پاسخت.

باتری تفاوت وزنی خواصی نداره ، نهایت 200 گرم ! اما مهم این هست که معمولا از نوت بوک میزنه بیرون/

منظورتون از سوییچ گرافیک چی هست ؟ Nvidia optimus رو میگید ؟ یا نوت بوک هایی با دو کارت گرافیک جدا؟

برای مقایسه ی پردازنده ها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DVDRW اکسترنال هم حدود 70 تومان

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

دوستان خواهشا این دفعه کمک کنید دفعه قبل که کسی محل نذاشت

من اول میخواستم EA1AGG رو بگیرم الان یکم پول لازم شدم

به نظرتون مدل EA16FG رو بگیرم یا وایسم واسه همون EA1AGG ?

این تفاوت رزولوشن خیلی تاثیرگذاره ؟ تفاوت CPU چی ؟ کلا مدل EA1AGG ارزش 200 تومن گرونتر بودن رو داره ؟؟!!

تورور خدا این دفعه جواب بدیدا

ممنون

CW26 FG سونی هم خیلی خوبه !

EA 16 هم همینظور

تفاوت CPU ها زیاد نیست.

خوبی مدل EA1AGG رزولیشن بالاتر تصویر بود که این مدل از CW که معرفی کردم داره

11. 3 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی هم جواب من رو بده لطفا. اینجور که شماها بهمدیگه جواب میدین پست من میره اون اخر و کسی نمیبینه که :(

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان من هم یه لپتاپ تو همین قیمت 1200میخام. چنتا سوال داشتم. البته خوندم پستهای قبلی رو. البته نشد همه 530 صفحه رو بخونم
    سوال اولم اینه که لپتاپ رو با ویندوز بخرم یا بدون ویندوز؟ میگن بدون ویتدوز صد تمن ارزون تره. و میگن که اون ویندوزها اصل هم نیستن و نمیشه اپدیت کرد و سی دیش رو نمیدن بهت و اگه خراب شه پولت رفته. حالا فرقی داره ویندوز اصلی یا کرک شده؟
    عمر باتری لپتاپها به بالا بودن قطعات ربط داره؟ یعنی اگه گرافیک 512 باشه یا 1 گیگ، در صورتی که از هر دو یه اندازه استفاده شه شارژش فرق میکنه؟

من قرار از یجا که اشناست قسطی بخرم اما مشکل اینه که اونجا لپتاپاش بدون ویندوز، یا با ویندوز غیر اورجیناله. نظر شما چیه؟

کدوم برند کمتر گرم میشه پشتش؟

این لپ تاپ های MSI که تو پاساژ ایرانیان تبلیغ میشه، که کلی از قیمت DELL که اکٍرا چون پول SONY رو ندارن اونو میخرن پایین تره خوبن؟ یعنی قابل اعتماد تر از DELL هستن؟

حالا با 1200 میشه چیزی با ویژگیهای زیر خرید؟ حالا هر برندی باشه.

1- اولا میخام چند سالی کار کنه و یهو نخوره تو سرش.
    2 - گرافیک بالا که احتمتالا بازی هم بشه کرد( در صورتی که شارژ هی خالی نشه )
    3 - شارژش بیشتر زود تموم نشه. شنیدم همین MSI نه سلولی شارژش دو ساعت میمونه.
    4 - 15 اینچ باشه.
    5 - CPU و رم بالا. شنیدم هفت هسته ای بهتره یا نج؟ تفاوت قیمت زیاده؟

کلا خوب باشه دیگه

مرسی. ببخشید اگه سوالام زیاد شد.

با ویندوز و بدون ویندوز که دست شما نیست ! فقط برخی نوت بوک های ارزان قیمت و زیر یک تومان بدون ویندوز عرضه میشوند و اون هم از برند های DELL و َACER.

مثلا سونی اصلا نوت بوک بی ویندوز تولید نمی کنه. یا ایسز برخی وقت ها از لینوکس استفاده میکنه.

ویندوز ها هم تمام اورجینال و با قابلیت آپدیت هستند و توسط دیسک ریکاوری قابل بازگشت.

ایسوس و HP ّا قیمت شما همخونی دارند.

ASUS N61JV

Core i5 520M@2.4(2.9)GHz,3MB DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA Nvidia GeForce GT 325M 1GB

14. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •