مشکلی نیست. به هر حال مبارک باشه.
مشکلی نیست. به هر حال مبارک باشه.
سلام biostar عزیز چند صفحه پیش نوشته بودی امرتات u30jc رو با کانفیگ i5 430m به قیمت 1100 میده، اگه این قیمت باشه من میرم میخرمش و قائله (رو برای خودم!) پایان میدم. کجا قیمت گرفتی؟
خوب این مدل ها تو ایران نیست ، از طرفی هم اختلاف قیمتی که با مدل های ساده پیدا میکنه زیاده.
رنگ هم برای خود لپتاپ هست.
این لپتاپ هم داغ میکنه و هم اینکه اصلا گرافیک مناسبی برای بازی نداره ، پس بیخیالش.
دوستان من هم یه لپتاپ تو همین قیمت 1200میخام. چنتا سوال داشتم. البته خوندم پستهای قبلی رو. البته نشد همه 530 صفحه رو بخونم![]()
سوال اولم اینه که لپتاپ رو با ویندوز بخرم یا بدون ویندوز؟ میگن بدون ویتدوز صد تمن ارزون تره. و میگن که اون ویندوزها اصل هم نیستن و نمیشه اپدیت کرد و سی دیش رو نمیدن بهت و اگه خراب شه پولت رفته. حالا فرقی داره ویندوز اصلی یا کرک شده؟
عمر باتری لپتاپها به بالا بودن قطعات ربط داره؟ یعنی اگه گرافیک 512 باشه یا 1 گیگ، در صورتی که از هر دو یه اندازه استفاده شه شارژش فرق میکنه؟
من قرار از یجا که اشناست قسطی بخرم اما مشکل اینه که اونجا لپتاپاش بدون ویندوز، یا با ویندوز غیر اورجیناله. نظر شما چیه؟
کدوم برند کمتر گرم میشه پشتش؟
این لپ تاپ های MSI که تو پاساژ ایرانیان تبلیغ میشه، که کلی از قیمت DELL که اکٍرا چون پول SONY رو ندارن اونو میخرن پایین تره خوبن؟ یعنی قابل اعتماد تر از DELL هستن؟
حالا با 1200 میشه چیزی با ویژگیهای زیر خرید؟ حالا هر برندی باشه.
1- اولا میخام چند سالی کار کنه و یهو نخوره تو سرش.
2 - گرافیک بالا که احتمتالا بازی هم بشه کرد( در صورتی که شارژ هی خالی نشه )
3 - شارژش بیشتر زود تموم نشه. شنیدم همین MSI نه سلولی شارژش دو ساعت میمونه.
4 - 15 اینچ باشه.
5 - CPU و رم بالا. شنیدم هفت هسته ای بهتره یا نج؟ تفاوت قیمت زیاده؟
کلا خوب باشه دیگه
مرسی. ببخشید اگه سوالام زیاد شد.
تو لیست قیمت خود امرتات ! حالا باشه یا نباشه یا تموم کرده باشن یا............. دیگه نمی دونم !![]()
با سلام خدمت دوستان،خوشحالم از اینکه توی این سایت با شما آشنا میشم. من قصد خرید لپ تاپ 1 تا 1.5 میلیونی دارم.2تا سوال دارم،اول اینکه پیشنهاد شما دوستان از بین dell و sony کدام هست و بعد اینکه میخام با تفاوت سریهای sony مثلا سری N با S و ... آشنا شم. با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط biostar مشاهده تاپيک
اگه تا به حال با لپتاپ کار نکردی ، شاید هفته اول چشم اذیت بشه.
کلا PDF ها چون رنگی نیستن و سیاه سفید هستند ، نوع صفحه نمایش لپتاپ آنقدر مهم نیست.
ASUS مبارک شما باشه.
وزن های دقیق در همون سایت رسمی ایسوس و نوت بوک چک ببین و کاری با اعداد سایت های ایرانی نداشته باش
نبود DVDRW یعنی باید یکی اکسترنال بخری و اون را هم حمل کنی ....!!!!
شرمنده bioster جان دوباره سوال می پرسم. من dvdrw زیاد استفاده ندارم. فقط چندتا سوال:
1- باتری 8 سل نسبت به 4 سل و 6 سل چقدر وزن لپتاپو زیاد می کنه؟
2- این مدلایی که دو کارت گرافیکین و می شه سوییچ کردو تایید می کنین؟ مشکلی پیدا نمی کنن؟
3- cpu core 2 due چقدر با i3 و i5 فرق داره و بنظرت ارزش داره تفاوت قیمت ul30vt و u30jc رو برا cpui5 بدم؟
4-dvdrw اکسترنال چنده حدودا؟
بازم ممنون از پاسخت.
Last edited by amir_rahbaran; 27-09-2010 at 23:01.
باتری تفاوت وزنی خواصی نداره ، نهایت 200 گرم ! اما مهم این هست که معمولا از نوت بوک میزنه بیرون/
منظورتون از سوییچ گرافیک چی هست ؟ Nvidia optimus رو میگید ؟ یا نوت بوک هایی با دو کارت گرافیک جدا؟
برای مقایسه ی پردازنده ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DVDRW اکسترنال هم حدود 70 تومان
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
CW26 FG سونی هم خیلی خوبه !
EA 16 هم همینظور
تفاوت CPU ها زیاد نیست.
خوبی مدل EA1AGG رزولیشن بالاتر تصویر بود که این مدل از CW که معرفی کردم داره
یکی هم جواب من رو بده لطفا. اینجور که شماها بهمدیگه جواب میدین پست من میره اون اخر و کسی نمیبینه که :(
با ویندوز و بدون ویندوز که دست شما نیست ! فقط برخی نوت بوک های ارزان قیمت و زیر یک تومان بدون ویندوز عرضه میشوند و اون هم از برند های DELL و َACER.
مثلا سونی اصلا نوت بوک بی ویندوز تولید نمی کنه. یا ایسز برخی وقت ها از لینوکس استفاده میکنه.
ویندوز ها هم تمام اورجینال و با قابلیت آپدیت هستند و توسط دیسک ریکاوری قابل بازگشت.
ایسوس و HP ّا قیمت شما همخونی دارند.
ASUS N61JV
Core i5 520M@2.4(2.9)GHz,3MBDDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
Nvidia GeForce GT 325M 1GB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)