سلام. من ورژ چدیدو نصب کردم . ولی گزینه متاسپلویت و... توش نیس اصلا . حتی ترمینالم ندارم. این همینجوریه یا قایمش کردن. ممنون
با vm بصورت نصبی ریختمش . یعنی بدون سی دی لود میشه .
سلام. من ورژ چدیدو نصب کردم . ولی گزینه متاسپلویت و... توش نیس اصلا . حتی ترمینالم ندارم. این همینجوریه یا قایمش کردن. ممنون
با vm بصورت نصبی ریختمش . یعنی بدون سی دی لود میشه .
این چیزا مال بکترکه....
به هر صورت، ترمینال رو با کنترل و الت و تی میتونید باز کنید...
اگر خود Ubuntu رو نصب کرده باشید، میزکار Unity هست، موس رو به گوشه بالا و سمت چپ ببرین فکر کنم گزینه های موجود رو نشون بده.
میتونید با نگه داشتن کلید super (پنجره)، شرتکات های مفید رو برای دسترسی به قسمت های مختلف Dash Home ببینید و برنامه ها، فایلا و ... رو جستجو کنید و بهشون دسترسی داشته باشید.
البته Backtrack هم همین Ubuntu هست که این ابزار روش از پیش نصب شدن شما میتونید ابزار های Backtrack که مورد نظرتون هست رو رو Ubuntu هم نصب کنید.
سلام دوست من. در ثبات بالا٬ امنیت و پایداری لینوکس هیچ شکی نیست. اما با توجه به استفاده شما از چند برنامه تخصصی یکم کار مشکل میشه. برای بابیلون میتونین از GoldenDict که گلوساری های بابیلون رو هم ساپورت میکنه میتونین استفاده کنید. وان درایو و گوگل درایو هم نهایتا از طریق مرورگر قابل دسترسی هستن. اما نرم افزار سحر یا نرم افزار مخصوصی که برای ترجمه استفاده میکنید برای لینوکس (در حد دانش من) وجود ندارند. پس باید در اینترنت دقیقا جستجو کنید و ببینید که این برنامه ها نسخهء لینوکسی دارند یا نه. اگر وقت کردم منم براتون جستجو میکنم .
برا Google Drive هم Grive موجود هست، عملا سحر و ... رو باید رو PlayOnLinux یا Wine یا ماشین مجازی بالا بیارند.
بله.... البته من از اینکه چی رو میتونن نصب بکنن و چی رو نه صحبت نکردم و بحثم فقط این بود که چی از قبل نصب شده و ترمینال، چیزی هستش که همهي سیستم عامل ها اجبارا اون رو دارن....البته Backtrack هم همین Ubuntu هست که این ابزار روش از پیش نصب شدن شما میتونید ابزار های Backtrack که مورد نظرتون هست رو رو Ubuntu هم نصب کنید.
نحوه بیان طوری بود که نشون میداد صرفا در Backtrack قابل استفاده هست، تنها پست شما رو برای دوستمون تکمیل کردم.
بله اتفاقا منم فک کردم لینوکسم ناقصه . البته مشکل از توضیح senapsنیس من خیلی دانشم کمه .
ببخشید من باید چیکار کنم به اونا دسترسی داشته باشم.من فقط میدونم واسه من نصب نیس اینا . محیطش مثل اون عکسیه که اخرین بار تو این پست گذاشتن .
باید نصبشون کنم ؟ اگه اره بی زحمتاگه اینچا جاش هس راهنماییی کنین.
مگه ابوونتو بک ترک نیست ؟
بازم ممنون از همه دوستان
Backtrack بر پایه Ubuntu ایجاد شد و گسترش داده میشد که مدتی هست دیگه توسعه داده نمیشه و گزینه Kali انتخاب هوشمندانه تری هست.
اگر به تمام ابزار های موجود در Backtrack احتیاج دارید حرکت عاقلانه نصب Backtrack یا Kali Linux هست و صرف کردن زمان زیادی برای نصب ابزار ها و... در حالی که به صورت آماده موجود هستند درست به نظر نمیرسه مگر اینکه تنها به برخی ابزار های خاص احتیاج داشته باشید.
تا جایی که خاطرم هست، Backtrak یکسری repository هم داره که میتونید ازشون برای نصب ابزار های مورد نظر خودتون استفاده کنید.
اگر صرفا قصد استفاده از لینوکس رو دارید، Ubuntu گزینه مناسبی برای شماست، البته اگر گزینه ساده تری رو بخواید تست کنید Mint هم یکی از گزینه های پیشنهادی برای شماست.
برای نصب، سه تا راه وجود داره.... کلا نصب هر برنامهای....(البته راه ها زیادن!! من سه تا راهی که خودم میرم رو میگم!!)....
اولین کار، اینه که خیلی شیک و مجلسی، ctrl+alt+t رو بزنید و اونجا، sudo apt-get install progname رو بنویسید که progname میشه اسم دقیق و کامل برنامهی مورد نظر! و بعدش ازتون رمز عبور رو میخواد ( نکته: موقعی که توی ترمینال ازتون رمز عبور میخواد،وقتی وارد میکنید رمز عبور رو هیچ تغییری مشاهده نمیشه و اینجوری نیست که کاراکتر ستاره پر بشه!! بنابراین بعضی ها به اشتباه میافتن که باید حواستون باشه....)
مرحلهی بعدی، استفاده از اپ سنتر خود اوبونتو هستش که توی پنل سمت چپ صفحه، اپ سنتر هست و توش اسم برنامه رو سرچ میزنین و براتون میاره و نصب میکنه!!!!
راه سوم، راه پیچیده تریه!! باید برید به سایت برنامه( مثلا برای دانلود Nmap، توی گوگل همین کلمه رو مینویسید و مستقیم میرید به سایتش.... گزینههای مربوط به دانلود رو پیدا کنید و فایل مربوطه رو دانلود کنید....
و بعد، خودش معمولا راهنمای مرحله به مرحله میذاره برای نصب که از اون طریق، برنامه رو نصب میکنید..... برخی برنامه ها اساسا نصب میشن( پکیج .deb هستن و دبل کلیک میکنیم و نصب میشن!)....
برخی رو باید اسکریپت install رو از توی ترمینال اجرا کرد!! یعنی با دستور cd خودمون رو می رسونیم به پوشهی محل فایل، بعد برای پایتونی ها مثلا! از ./ استفاده میکنیم و بعدش اسم فایل نصب رو میزنیم که نصبش میکنه و.....
------------------
بعد از نصب هم، برای اجرا چند راه هستش....
سریع ترین راه که من ازش استفاده میکنم، صرفا نوشتن اسم برنامه توی ترمینال و زدن اینتر هستش که برنامه های نصبی رو سریع اجرا میکنه!....
راه بعدی، دبل کلیک روی فایل اجرای برنامه روی دسکتاپ یا پنل سمت چپ هستش.....
راه اخر و جالب، زدن کلید ویندوز و بعدش نوشتن اسم برنامه هستش که فایل رو براتون پیدا میکنه و بهتون نشون میده و روی اکینش کلیک میکنید....
حالا، چرا رفتید سراغ اسپلویت ها از همین اول؟؟؟ اگر هدفتون پن تست هست، من شخصا چند تا ابزار نصب کردم مثل ان مپ و سیکول مپ و وایرشارک و این صحبت ها و ازشون استفاده میکنم و خیلی هم خوب هستن....( من رو لپتاپم فقط اوبونتو دارم....)
این قصه سر دراز داره و البته، به صورت خلاصه بگم که بکترک اوبونتو هستش! و اینم که میگیم، one could call backtrack the debian itself since ubuntu is a good son of mr debianمگه ابوونتو بک ترک نیست ؟
به قولی، این دیسترو ها یه داستان باحال و هرکی به هرکی داره....!!!!
خلاصه ملت میشینن دسکتاپ رو عوض میکنن یا یه سری برنامه پیش فرض نصب میکنن و بعد اسمش رو میذارن یه دیستروی جدید!)) بک ترک هم همینجوریه ولی خوب، تنظیمات و غیره و ذلک و اینا، تبدیلش کرده به گزینهی مناسب برای این دست کارها که من هیچوقت باهاش ارتباط برقرار نکردم.... :(
ابزار های مورد نظرتون رو یکی پس از دیگری توی اوبونتو نصب بکنید و استفاده کنید بهتره به نظرم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)