man ketabe riyazi 3 andishe sazane ghadimo daram,dar hade no
Yeki az Bachehaye tajrobi age khastan.pm bedan ,ta hadiye bedam behesh
man ketabe riyazi 3 andishe sazane ghadimo daram,dar hade no
Yeki az Bachehaye tajrobi age khastan.pm bedan ,ta hadiye bedam behesh
من هم کتاب زیاد دارم. همین کتاب ریاضی 3 اندیشه سازان از دوباره داره چاپ میشه .ولی اصلا فرقی نکرده. من دارمش . من خیلی کتاب دارم که میخوام بدم بره . 50 تاش رو پس دادم به کتاب فروشیمون. بیشتر عمومی بودن + خیلی از نمونه سوالات امتحانی .
يادش بخير اين سوال منم بودمن واسه زبان فارسي 4 تا كتاب گرفتم خيلي سبز + همگامان(مشترك قلمچي)+رمزينه+دريافت
رميزينه اصلا رو تكواز خوب كار نكرده بقيه درسها هم اصلا خوب كار نشده تقريبا از روي زبان فارسي 3 كپي كرده خودتون ببينيد!
ولي همگامان و خيلي سبز دقيقا تو يه سبك كار كردن همگامان كمي بهتر ! اين دو كتاب به صورت نكته ايي درس دادن كه اصلا جالب نيست(البنه واسه من كه اينطور بود!) ولي انتشارات دريافت يه چيز ديگست درسته دو جلده ولي حجمش خيلي زياد نيست كاملا مفهومي درس دائه و تو زبان فارسي استادتون ميكنه از ما گفتن!
سلام
اگه بتونی هامون سبطی رو گیر بیاری عالیه
سلامبچه ها من سوالات المپيادهاي شيمي رو ميخوام. كسي كتاب "باشگاه دانش پژوهان المپياد شيمي" رو داره؟ براي المپياد كدوم كتاب از همه بهتره؟ البته من كنكور مد نظرمه و ميخوام براي كنكور بيشتر كار كنم.
خلاصه اگه كتاب سطح بالا سراغ داريد كه تستها رو فصل به فصل جدا كرده ( نه مثل OTN كه همرو باهم گذاشته) لطفا معرفي كنيد.
در مورده المپیاد کتاب های تست باشگاه که تست های دوره های گذشتست خیلی مفیده.
برای اموزش شیمی در سطح المپیاد اما ،من تخصصم فیزیکه.
ولی اگر برای کنکور دارید کار میکنید.
مطمئن باید کتاب های تست و اموزش بازرگان هیچ خلا ای برای شما باقی نمیگذاره.
و اگر از پس همهی اونها بر اومدید و مسلط شدید در کنکور هم انشالله مشکلی ندارید
کتاب همگامان لغت داره کتاب جیبیه
رمزینه میگن خوبه ولی من چون ریاضیم خوبه وکلاس رفتم اگه نمیخوای 3جلد رمزینه رو بخونی اندیشه ی فائقرو معرفی میکنم![]()
برای کتاب دیفرانسیل و هندسه پایه کتاب چی سراغ دارین ؟
تبسم جان شما برای این درس ها چه کتابی خوندین ؟
دیدم به فیزیک هم علاقه مند هستین ظاهرا فیزیک چطور؟
ممنون
سلام من که تازه عضو شدم ولی میتونم راهنمایتون کنم .
با رتبه ی 4 منطقه 3 که صحبت میکردیم برای دیف 8کتاب خونده بود که مهمتره همه خوشخوان وکوله پشتی بود
هندسه نپرسیدم .
برای فیزیک همش حرف مبتکران و گاج 2سال پیش 30سال چی بود![]()
ممنون آقای رضا ، منظورتون از کتاب جیبی همگامان برای عربی و لغت هاش هست دیگه؟
سوال دیگه ای که داشتم این بود کتاب های خیلی سبز تو زمینه زبان چطورن ؟ مثلا کتاب end reading ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)