تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 532 از 923 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تعداد تقریبا زیادی کتاب انگلیسی دارم که همشون مربوط به دهه 60 یا 70 میلادی هستند 40-50 سال پیش،؛ حالا میخواستم از اساتید فن ! سوال کنم خوندن کتابهایی که نسبتا قدیمی هستند خوبه؟ مفید هست؟ یا نه بر عکس فایده ایی نداره و گرامر و سبک لغات و اینا عوض شده؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

من تعداد تقریبا زیادی کتاب انگلیسی دارم که همشون مربوط به دهه 60 یا 70 میلادی هستند 40-50 سال پیش،؛ حالا میخواستم از اساتید فن ! سوال کنم خوندن کتابهایی که نسبتا قدیمی هستند خوبه؟ مفید هست؟ یا نه بر عکس فایده ایی نداره و گرامر و سبک لغات و اینا عوض شده؟
    سلام دوست عزيز ...

خب بستگي داره اين كتاب هايي كه داريد تو چه زمينه اي باشه ... خب اگه موضوع كتاب علمي باشه خب مسلمات ادبياتش و لغات تغيير نكردند فقط چند تا لغت اضافه شده ...

اما براي مثال اگه كتاب درباره ي گفتگو و صحبت هاي روزمره باشه قائدتا خيلي مسائل فرق كرده ... خيلي لغات ديگه استفاده نميشه ... خيلي اصطلاحات جديد وارد شده ... بعضي لغات كمتر استفاده ميشه و كاربرد بعضي ديگه بيشتر شده.

مثلا بگم اگه كتاب : انگليسي در سفر" براي 40-50 سال پيش باشه ... خب سوالاتشون براي ما كمي عجيبه ... شايد چيز هايي بخونيم كه الان مرسوم نباشه.

ميگم بيشتر به موضوع مربوط هست.

اما اگر ان كتاب هاي داستان و رمان مربوط به زمان هاي قديم باشن تو اون ها هم لغاتي هست كه ديگه استفادش مرسوم نيست. كلا سبكش قديمي هست. ( البته الان هم همچين كتاب هايي هست)

3. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز ...

خب بستگي داره اين كتاب هايي كه داريد تو چه زمينه اي باشه ... خب اگه موضوع كتاب علمي باشه خب مسلمات ادبياتش و لغات تغيير نكردند فقط چند تا لغت اضافه شده ...

اما براي مثال اگه كتاب درباره ي گفتگو و صحبت هاي روزمره باشه قائدتا خيلي مسائل فرق كرده ... خيلي لغات ديگه استفاده نميشه ... خيلي اصطلاحات جديد وارد شده ... بعضي لغات كمتر استفاده ميشه و كاربرد بعضي ديگه بيشتر شده.

مثلا بگم اگه كتاب : انگليسي در سفر" براي 40-50 سال پيش باشه ... خب سوالاتشون براي ما كمي عجيبه ... شايد چيز هايي بخونيم كه الان مرسوم نباشه.

ميگم بيشتر به موضوع مربوط هست.

اما اگر ان كتاب هاي داستان و رمان مربوط به زمان هاي قديم باشن تو اون ها هم لغاتي هست كه ديگه استفادش مرسوم نيست. كلا سبكش قديمي هست. ( البته الان هم همچين كتاب هايي هست)
    یکی از کتابها اینه :The Razor's edge هستش من صفحه اولش رو خوندم خوشم اومد ادامه بدم؟ نظرتون راجه به این کتاب چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یکی از کتابها اینه :The Razor's edge هستش من صفحه اولش رو خوندم خوشم اومد ادامه بدم؟ نظرتون راجه به این کتاب چیه؟
    اين كتاب رو من سرچ كردم انگار يه داستان هست مربوط به سال 1944

شما اگه تا حدودي زبان بلد باشي خودت ميتوني يه مقايسه ي راحت انجام بدي بين نوشته هاي اون كتاب و سبكش و كلماتش با متن جديد و يا گفتگو ها و صحبت هايي كه توي فيلم هاي مختلف ميشنويد و ميبينيد.

اگه احساس ميكني شبيه هست به گفتار امروز پس بخونش ...

چون اگه شبيه نباشه و شما بخواي مكالمه ي روزمرت و دايره ي كلمات امروزيت رو وسعت بدي قطعا كمكت نميكنه.

براي مثال بگم اگه كتابي بخوني كه داستانش مربوط به چند قرن قبل باشه His Highness / Her Highness /Lord /Duke ميبيني تو متن ... چيزي كه خب براي چند قرن قبل بيشتر استفاده ميشده و زماني كه حكومت ها سلطنتي بوده ... اما خب الان اكثرا جمهوري شده ... و شما به طبع بايد لغاتي از قبيل : President . Minster / Prime Minster و ... رو براي قسمت منصب هاي سياسي بلد باشيد. ( اين يه مثال بودش ) براي ساير قسمت ها هم همين هست.

البته ياد گرفتن اون كلمات هم بد نيستش ... اما كاربردشون كمتر هست.
    موفق باشيد.
    Last edited by Hamid Hamid; 29-07-2011 at 22:39.

6. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اين كتاب رو من سرچ كردم انگار يه داستان هست مربوط به سال 1944

شما اگه تا حدودي زبان بلد باشي خودت ميتوني يه مقايسه ي راحت انجام بدي بين نوشته هاي اون كتاب و سبكش و كلماتش با متن جديد و يا گفتگو ها و صحبت هايي كه توي فيلم هاي مختلف ميشنويد و ميبينيد.

اگه احساس ميكني شبيه هست به گفتار امروز پس بخونش ...

چون اگه شبيه نباشه و شما بخواي مكالمه ي روزمرت و دايره ي كلمات امروزيت رو وسعت بدي قطعا كمكت نميكنه.

براي مثال بگم اگه كتابي بخوني كه داستانش مربوط به چند قرن قبل باشه His Highness / Her Highness /Lord /Duke ميبيني تو متن ... چيزي كه خب براي چند قرن قبل بيشتر استفاده ميشده و زماني كه حكومت ها سلطنتي بوده ... اما خب الان اكثرا جمهوري شده ... و شما به طبع بايد لغاتي از قبيل : President . Minster / Prime Minster و ... رو براي قسمت منصب هاي سياسي بلد باشيد. ( اين يه مثال بودش ) براي ساير قسمت ها هم همين هست.

البته ياد گرفتن اون كلمات هم بد نيستش ... اما كاربردشون كمتر هست.
    موفق باشيد.
    ممکنه چندتا رمان خوب انگلیسی که مربوط به زمان اخیر باشه و قابل تهیه در بازار معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممکنه چندتا رمان خوب انگلیسی که مربوط به زمان اخیر باشه و قابل تهیه در بازار معرفی کنید.
    شرمنده عزيز جان تو زمينه ي رمان اطلاع ندارم و مطالعه نميكنم ...

اما اگه در زمينه ي اطلاعات عمومي بخواي يه كتاب دارم كه خيلي خوبه و لغات خوبي داره ... در زمينه ي سينما هستش ...

با نام :

Cinema Entertainment

نويسنده : Allan Lovell and Gianluca Sergi

درباره ي چند تا از كارگردانان مطرح مثل اسپيلبرگ و هيچكاك صحبت ميكنه ... لغات تخصصي ( سينمايي ) زياد نداره ... بيشتر اطلاعات عمومي هست اما ادبيات خوبي داره و من از خوندنش لذت بردم.

اگه پيداش كردي حتما بگيرش ...

9. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من میخوام برم کلاس زبان ولی موقع تعیین سطح همش سوالایه مربوط به اسپیکینگ میپرسن منم چون اسپیکینگم ضعیفه فک میکنه طرف کلا سطحم پایینه یه بار رفتم گفت برو لتس گو استارتر ( pre intermediate )منم دو جلسه رفتم خیلی سطحش پایین بود بیخیال شدم الان من میخواستم چنتا از اون سوالایی رو که تو تعیین سطح زیاد میپرسن بگین یه چیزایی از الان چاخان پاخان سر هم کنم کم نیارم خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من میخوام برم کلاس زبان ولی موقع تعیین سطح همش سوالایه مربوط به اسپیکینگ میپرسن منم چون اسپیکینگم ضعیفه فک میکنه طرف کلا سطحم پایینه یه بار رفتم گفت برو لتس گو استارتر ( pre intermediate )منم دو جلسه رفتم خیلی سطحش پایین بود بیخیال شدم الان من میخواستم چنتا از اون سوالایی رو که تو تعیین سطح زیاد میپرسن بگین یه چیزایی از الان چاخان پاخان سر هم کنم کم نیارم خیلی ممنون
    سلام ...

دوست عزيز چند تا سوالاي اول كه خيلي آسونه و اگه كسي بلد باشه ... يعني خب سطح مقدماتي رو بلده...

مثلا :

What's your Name?

How Old are you?

What do you do?

How Are you?

What grade are you in?

How many Brothers and sisters do you have?

What does your Father do?

Which Color do you like best?

How is the weather like today?

What time is it?

What are you wearing now?

معاني :

_ اسم شما چيه؟

_چند سال داريد؟

_شغلتون چي هست؟

_ حالتون چطوره؟

_در چه مقطع يا كلاسي درس ميخونيد؟

_چه تعداد خواهر و برادر داريد؟

_شغل پدرتون چي هست؟

_ چه رنگي رو بيشتر دوست داريد؟

_ امروز هوا چجوريه؟

_ ساعت چند هست؟

_ شما چه لباسي پوشيده ايد؟

معمولا تو قسمت مقدماتي اول 3-4 تا از اين سوالات يا مشابه ها رو ميپرسن و بعدش يه چيزاي كمي پيچيده تر ميشه و تخصصي تر ...

مثلا از شما درباره ي ترافيك و حمل و نقل عمومي ممكنه بپرسه ... يا در مورد مسابقات جام جهاني و مراحل مختلفش :

How do you Like Public Transportation? Which one do you prefer ... Public Transportation or your car?

يا مثلا ممكنه بگه يا ساختار due to يه جمله بسازي.... كلا بعد از اون چند سوال مقدماتي ايده خواهي ميكنه ... مثلا يه مبحثي رو در مورد سينما ميگه ... مثلا هاليوود ... يا فوتبال داخلي و خارجي ... كه ديگه جواب دادنش بسته به جنرال انگليش شما و اطلاعات عمومي شما از زبان و لغات و اصطلاحاتش هست.

خيلي مسائل هست ... گفتم براي سطح ابتدايي معمولا اون چند سوال اول رو ميپرسن و بقيه رندم و گوناگون خواهد بود با توجه به دايره ي لغات شما.

موفق باشيد
    Last edited by Hamid Hamid; 31-07-2011 at 15:00.

12. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من تو یه متن اینو خوندم معنیشو نفهمیدم ...یعنی نفهمیدم منظور اینه که BENEFITS بیشتره یا disadvantages
    .
    despit that fact,benefits created by it far outweigh the disadvantages
    کلا معنی جمله چی میشه؟
    ممنون از شما که این تاپیکو همیشه پر بار نگه داشتین

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من تو یه متن اینو خوندم معنیشو نفهمیدم ...یعنی نفهمیدم منظور اینه که BENEFITS بیشتره یا disadvantages
    .
    despit that fact,benefits created by it far outweigh the disadvantages
    کلا معنی جمله چی میشه؟
    ممنون از شما که این تاپیکو همیشه پر بار نگه داشتین

علی رغم این حقیقت مزایای ان بمراتب بیش از معایب ان است

15. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •