این کارو انجام دادم اما درست نشد
راه دیگه ای نیست؟
این کارو انجام دادم اما درست نشد
راه دیگه ای نیست؟
همینکار میکنم و پی ام هم میدم اما در جواب یه نوشته قرمز رنگی میاد که میگه اد کنید بعد پیغام ارسال کنید اما قبلا اینطوری نبود همینکاری که شما گفتید انجام میدادم و پی ام رو ارسال میکرد و طرف متوجه میشد براش آف گذاشتم
پس چرا ورژن جدید یاهو مسنجر چت روم نداره؟ چت روماش چی شده؟
سلام من رمز آی دیم رو یادم رفته روشی هست دوباره بتونم وارد مسنجر بشم آی خیلی ها رو داشتم اگه نتونم بد بخت میشم![]()
پرسش و پاسخ امنیتی هنگام ثبت نام یاهو رو یادته؟
ایمیل ریکاووری هم موقع ثبت نام وارد کردی؟
چرا یاهوم صفحش سفید شده؟ هرچی تایپ میکنم هیچی نشون نمیده
Last edited by zed2; 20-01-2013 at 11:50. دليل: لطفا از فونت مناسب استفاده کنید
یاهو بدون روم بدرد چی میخوره؟ هیچی سطل زباله نه ایمیلش بدرد بخوره نه جستجوش
دوستان من یه مقدار گشتم دیدم خیلی ها دارن امضا جمع می کنن واسه برگشتن روم ها. ولی اکثرا کم تعداد بودن, اما این یکی تعداد افرادش زیادتره و هی داره بیشتر میشه. گفتم شما هم برین اینجا امضا کنین در نهایت به گوش یاهو میرسه و شاید روم ها رو سریعتر برگردونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو در سایت های دیگه هم قرار بدین تا افرادی بیشتری امضا کنن. چون می دونم بیشتر از 90% چتر های ایرانی از این لینک خبر ندارن و همه کسایی که تا الان امضا کردن از کشورهای دیگه بودن. ماشالا ایران هم که تعداد افراد زیادی داشت تو چت روم ها![]()
چرا تازگیا میخوام وارد میل یاوم بشم غیر از سوال امنیتی یه سری سوالات اضافه ازم میکنه! من آیدیم رو 6سال پیش ساختم یادم نیست به اون سوالات چی جواب دادم. حالا چیکار کنم؟! میل پیشتیبان هم ندارم ! :|
منظورم این سوال هست:
Where did you spend your honeymoon?
پیکار کنم ؟! یادم نمیاد چی زدم! چجوربی وارد میلم بشم! میل پشتیبان هم متاسفانه ندارم !
Last edited by SAM_FISHER_HQ; 19-01-2013 at 21:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)