تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 532 از 577 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما نمیدونید تا چقدر اگه دانلود کنیم اذیت نمیکننند
    اخه این که اخر کلاه برداریه که یه چیز نامحدود بفروشن بعدش کمش کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما نمیدونید تا چقدر اگه دانلود کنیم اذیت نمیکننند
    اخه این که اخر کلاه برداریه که یه چیز نامحدود بفروشن بعدش کمش کنند
    والا چی بگم...اینترنت نا محدود براشون یعنی ضرر من با این که قبلا صبا نت داشتم با این که محدود بود ولی از شبانش تا سه ماه تقریبا شبی 2.5 تا 3.5 گیگ دان میکردم یعنی تقریبا ماهی 90 گیگ اما سرعتمو محدود کردند.
    کلا دانلود برای ispها یعنی ضرر.

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا چی بگم...اینترنت نا محدود براشون یعنی ضرر من با این که قبلا صبا نت داشتم با این که محدود بود ولی از شبانش تا سه ماه تقریبا شبی 2.5 تا 3.5 گیگ دان میکردم یعنی تقریبا ماهی 90 گیگ اما سرعتمو محدود کردند.
    کلا دانلود برای ispها یعنی ضرر.
    من فکر نمیکنم این را فقط برای شما انجام دادند این قانون کلی اجرا شده که گویا پارس انلاین پیشگامش بوده
    خدا میدونه اینا باند را چقدر میخرند که اینقدر به ملت میندازند
    10 مگ باند را تو المان میداد 18 یورو که با دانشجوییش کمتر هم میشد یه هارد یه ترا را تو 5 روز پر کردم اما اینجا دارم با 50 گیگ حدود 200 هزار تومن پول میدیم (اخه این انصافه )

من خیلی دانلود از یوتیوب دارم به نظر شما چیکار کنم ؟
    نمیتونم هم isp رو هم تغییر بدم خیلی برا مهمه هر روز انلاین باشم

در آغاز فعالیت jack988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس با این حرفا دیگه نمیشه سمت اینترنت ماهواره ای رفت صبانت هم انگاری داره شبانش رو درست میکنه
    من هم از سال 87 تا حالا از صبانت دارم نت میگیرم فعلا صبر پیشه کردم امید وارم به زودی صبانت هم درست بشه
    در کل ممنون بابت راهنمایی های دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من پیش شمارم 556 به نظر شما بهترین سرویسی که میشه بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه چیه؟؟؟اکثر شرکتارو ساپورت میکنه اما چون تازه اومدم این منطقه نمیدونم کدوم شرکت بهتره؟؟لطفا کمک کنید

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    قابل توجه دوستانی که میخوان بیان شبکیه یا تمدید کنن
    سرعت دانلود شبانه سرویس 1 مگ شبکیه = 20

7. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نمی دونم اون بنده خدایی که جواب داده اکانت اینترنت ماهواره ای 200 تومنه اصلا اینترنت آفلاین و آنلاین کار کرده یا همینطوری چیزی که شنیده می گه ...
    اصلا رو اینترنت ماهواره ای حساب نکنین چون واسه اتصال اینتنرنت ماهواره ای احتیاج به یه فلوکسی !!! واسه اتصال به سرور میکروتیک دارین ...
    واسه دانلود تقریبا یک سوم تا یک چهارم اکانتتون به علت استفاده میکروتیک و فلوکسی !!! از بین می ره و اصلا به صرفه نیست
    سرعت شما در دانلود به چند عامل بستگی داره
    1ـ جهت مناسب ( معمولا جهت های شرقی خیلی بهتر از جهت های جنوبی اینترنت دارن ، جهت های جنوبی مثل W3 بهترین اینترنتشون 512 هست البته اگه رو جهت های غربی تنظیم کنین اکانت 2 مگ هم می تونین پیدا کنین . )
    2ـ فلوکسی خوب واسه سرور میکروتیک
    3ـ سند مناسب ADSL ...
    درضمن این دوستمون که می گه اکانتش 200 تومنه مطمئن باش اکانت خوب هیچوقت گیر نمیاری و اگرهم گیر بیاری راحت هکت می کنن اکانت رو و شیر می کنن و چندین نفر همزمان استفاده می کنن .
    به جای اینکار برو توسایت ها بگرد و آموزش -- اکانت پیدا کن و راحت و مجانی اینترنت آنلاین استفاده کن . فقط پول سرور میکروتیک رو بده که ماهی حدود 10 تا 15 هزارتومن می شه ...
    ولی کلا می گم اینترنت آنلاین به هیچ دردی نمی خوره آخه قطعی و مشکلات توش زیاده به درد ما جماعت نمی خوره ...
    درضمن اگه بخوای سند و ریسیو با دیش داشته باشی هم باید یه دیش بگیری حدود 11 میلیون که سند و ریسیو رو با هم داشته باشی که این دوستمون می گه اگه گیر افتادی خدا به دادت برسه . من می گم اگه گیر افتادی نیست . یه بیت سند اگه داشته باشی و خارج از نقشه مخابرات باشه ردگیری می کنن و به احتمال 200 درصد می گیرنتو مجازات داره ...
    درمورد ندا گستر هم بگم که چند وقته سرعت شبانه اش حداقل واسه من یکی که بد نیست ...
    دلم نمی اومد از نداگستر جدا بشم و خدارو شکر رومو زمین ننداخت
    4 سال نداگستر استفاده می کنم و هنوزم با این همه مشکلات ازش راضیم ... خدا خیرشون بده
    بهتر از شاتل مذخرف و شبکیه دزده
    هرچی می گیرین شبکیه نگیرین . یه دزد واقعیه شبیکه . اینترنت مخابرات رو داره به قیمت خون آدم می فروشه .
    شاتل بالا پایین زیاد داره
    مخابرات به هیچ دردی نمی خوره
    بچسبین به نداگستر خدارو شکر کنید ...
    منم آنلاین دارم ماهواره ای پدرم رو درآورده هر روز باید وقت بزاری واسه -- درسته سرعتش خوبه ولی واقعا دنگ وفنگش زیاده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    قابل توجه دوستانی که میخوان بیان شبکیه یا تمدید کنن
    سرعت دانلود شبانه سرویس 1 مگ شبکیه = 20
    شبکیه منطقه تا منطقه داره مثلا بهارستان 1 مگش شبا با چند تا دانلود همزمان 220 میده

10. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا دوست عزیز اگه بخای با قانون کشورمون مقایسه کنی چون د+ی+ش باید اسفاده کنی . اره غیرقانونیه .
    اما همون اینترنت هم اگه بخای با قوانین بینالملی بررسی کنی که فیلم و نرم افزار دانلود کنی بازم تو سطح بین المللی کار غیر قانونی انجام دادی
    اما در هر دو مورد هیشکی پیگیر نیست
    توی اینباکسم فقط 2 پیام بود که پاکش کردم
    در حالت افلاین هم شما سود میبری هم یه پولی هم تو جیبه یه بابایی میره که خودش رفته یاد بگیره نه این که به این شرکت ها بری پول بدی که خدا میدونه یک گیگ را چند میخرن و بعد بع ما میفروشن
    داداش شرکتا که گیگی نمیخرن پهنای باند میگیرن روزا هم چون اداره ها به نت نیاز دارن توی مملکتمون نت رو گیگی حساب می کنن که مردم نت رو اشغال نکنن و اداره ها لنگ نشن

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

شبکیه منطقه تا منطقه داره مثلا بهارستان 1 مگش شبا با چند تا دانلود همزمان 220 میده
    یعنی تو بهارستان شبکیه شبانه رایگانه و شما 220 دانلود میکنی؟ پس با این حساب بیخیال مخابرات بشم برم شبکیه یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •