دوست عزیز شما نمیدونید تا چقدر اگه دانلود کنیم اذیت نمیکننند
اخه این که اخر کلاه برداریه که یه چیز نامحدود بفروشن بعدش کمش کنند
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
دوست عزیز شما نمیدونید تا چقدر اگه دانلود کنیم اذیت نمیکننند
اخه این که اخر کلاه برداریه که یه چیز نامحدود بفروشن بعدش کمش کنند
والا چی بگم...اینترنت نا محدود براشون یعنی ضرر من با این که قبلا صبا نت داشتم با این که محدود بود ولی از شبانش تا سه ماه تقریبا شبی 2.5 تا 3.5 گیگ دان میکردم یعنی تقریبا ماهی 90 گیگ اما سرعتمو محدود کردند.
کلا دانلود برای ispها یعنی ضرر.
من فکر نمیکنم این را فقط برای شما انجام دادند این قانون کلی اجرا شده که گویا پارس انلاین پیشگامش بوده![]()
خدا میدونه اینا باند را چقدر میخرند که اینقدر به ملت میندازند
10 مگ باند را تو المان میداد 18 یورو که با دانشجوییش کمتر هم میشد یه هارد یه ترا را تو 5 روز پر کردم اما اینجا دارم با 50 گیگ حدود 200 هزار تومن پول میدیم (اخه این انصافه)
من خیلی دانلود از یوتیوب دارم به نظر شما چیکار کنم ؟
نمیتونم هم isp رو هم تغییر بدم خیلی برا مهمه هر روز انلاین باشم
پس با این حرفا دیگه نمیشه سمت اینترنت ماهواره ای رفت صبانت هم انگاری داره شبانش رو درست میکنه
من هم از سال 87 تا حالا از صبانت دارم نت میگیرم فعلا صبر پیشه کردم امید وارم به زودی صبانت هم درست بشه
در کل ممنون بابت راهنمایی های دوستان
سلام دوستان من پیش شمارم 556 به نظر شما بهترین سرویسی که میشه بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه چیه؟؟؟اکثر شرکتارو ساپورت میکنه اما چون تازه اومدم این منطقه نمیدونم کدوم شرکت بهتره؟؟لطفا کمک کنید
سلام
قابل توجه دوستانی که میخوان بیان شبکیهیا تمدید کنن
سرعت دانلود شبانه سرویس 1 مگ شبکیه = 20![]()
منم آنلاین دارم ماهواره ای پدرم رو درآورده هر روز باید وقت بزاری واسه -- درسته سرعتش خوبه ولی واقعا دنگ وفنگش زیاده
شبکیه منطقه تا منطقه داره مثلا بهارستان 1 مگش شبا با چند تا دانلود همزمان 220 میده
داداش شرکتا که گیگی نمیخرن پهنای باند میگیرن روزا هم چون اداره ها به نت نیاز دارن توی مملکتمون نت رو گیگی حساب می کنن که مردم نت رو اشغال نکنن و اداره ها لنگ نشن
یعنی تو بهارستان شبکیه شبانه رایگانه و شما 220 دانلود میکنی؟ پس با این حساب بیخیال مخابرات بشم برم شبکیه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)