ببخشید شاید جای خوبی برای سوال کردن نباشه
ولی جایی برای دانلود کل بازی هست؟
ببخشید شاید جای خوبی برای سوال کردن نباشه
ولی جایی برای دانلود کل بازی هست؟
سلام
از اینجا میتونی خودش رو بگیری:
acceleration پک رو هم میتونی از اینجا دانلود کنی:(پارت پارت rapidbaz)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: لینک ها
![]()
Last edited by Hapoofesgeli; 08-06-2011 at 00:16.
خوب خدا رو شکر که درست شد .
اگه آدرس سرویس پک 2.5 رو بزارین ممنون میشم . منم مشکل فریم ریت دارم![]()
با تشکر از Hapoofesgeli
acceleration پک چیه؟
خدمت شما ... لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
pmdg 747 رو با کدامیک از محصولات دیگه این شرکت میشه همزمان نصبید...؟؟
چن تا هواپیمای درست و حسابی با جزئیات بالا (( FMC هم داشته باشه )) از سازندگان مختلف برای دانلود بذارید تا حالشو ببریم...
تو صفحه اول توضیح داده شده
جلوه های طبیعی، پشتیبانی از پردازنده های چند هسته ای، پشتیبانی از DirectX10 و 11 و صدها فرودگاه جدید را به سیمولاتور اضافه میکند.
فرودگاه کیش در واقعیت هم ILS نداره.در ضمن میخوام بدونم در واقعیت فرودگاه کیش OIBK سیستم ILS داره یا خیر و اگر بخوام تو FSX برای این فرودگاه ILS بذارم چیکار باید بکنم ..؟؟
سلام دوستای گل و عزیزم ... آقا یه نفر زحمت می کشه این لینک تورنت PMDG 747 رو برام بذاره؟ ممنون میشم.
آخه یکی دانلود کردم صفحات دیجیتالش خراب بود و روشن خاموش میشد... MD11 رو هم دانلود کردم درست بود... آخرش نتونستم بفهمم مشکلش چیه... راستی یه سوال شاید خیلی ابتدایی داشتم و اینکه چرا وقتی وارد بازی میشم هواپیما روشنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)