بچه ها من یه مشکل دیگه هم دارم این Common Relics چیه که تو چین میگه آخه 2 تا اتیقههم گیر آوردم 2 تا گلدون اما طرف نمی پسنده چی و از کجا بدم بهش؟
بچه ها من یه مشکل دیگه هم دارم این Common Relics چیه که تو چین میگه آخه 2 تا اتیقههم گیر آوردم 2 تا گلدون اما طرف نمی پسنده چی و از کجا بدم بهش؟
این مشکل طبقه هارو همه دارن
کلا از 5 طبقه بیشتر نمیشه ساخت برای زیر زمین هم تا 3 طبقه![]()
مشکلتون چیه؟ کاملا واضحه
توی کجای مرحله گیر میکنید؟
حالا میگیم 5 طبقه کمه (البته برای خونه زیاد هم هست مگر بخوایم آپارتمان بسازیم که هنوز این امکان وجود نداره)
ولی بیشتر از 3 طبقه زیرزمین خداوکیلی زیاده! مگه میخواید به معدن برسید!؟
مگی جان زیر زمینو راست گفتی 3 طبقه خیلی زیاده اخه چی بزاریم توی زیر زمین که به سه طبقه نیاز داشته باشیمحالا میگیم 5 طبقه کمه (البته برای خونه زیاد هم هست مگر بخوایم آپارتمان بسازیم که هنوز این امکان وجود نداره)
ولی بیشتر از 3 طبقه زیرزمین خداوکیلی زیاده! مگه میخواید به معدن برسید!؟
5 طبقه برای خونه زیاد هست ولی برای موقعی که خواستیم همینجوری یه اپارتمان بسازیم به حداقل 20 طبقه احتیاج داریم (هر چه طبقات بیشتر باشه خونه هم شیک تر میشه!!) اخه کی خوشش میاد که سیمسش توی یه خونه یکطبقه باشه !!
![]()
من همه ی اکسپنش ها و آپدیت هارو رویختم و ورشنش الان 1.23.65 هست
ولی بعضی وقت ها (بیشتر وقت ها موقع سیو کردن یه ارور میاد که یه همچین چیزایی میگه:
Unexpected error occuarded .Error code 12.please go to readme ffor notes
یعنی Error Code 12 میده
تو نت سرچ کردم گفتن یه فیال های تو مای داکیمنت پاک کنم مود هارو پاک کنم ولی اثر نداشت چیکار کنم؟
من 3 مرحله رو انجام دادم اما وقتی وارد پوشه بازی میشم آیکونهای اجرایی بازی ناپدید شدن.البته فکر میکنم یک g به پسوندشون اضافه میشه.
من آپدیت رو توی مسیر زیر اجرا میکنم:
Electronic Arts\The Sims
اگر یک آموزش تصویری بذارید هم من هم دیگرانو خوشحال میکنید.فکر نکنم یک ربع بیشتر وقت بخواد.
Last edited by mesu; 03-08-2011 at 20:53.
بله اون اشکال به ندرت پیش میاد برای منم یک بار پیش اومده
همه ی پسوند های فایل های اجرایی رو باید درست کنید (همه ی g ها رو بردارید) درست میشه
تقریبا 4 تا من چند تا دانلود کردم 7تا دارم
سلام دوستان من همه اپیزودهای سیمز3 رو تا generationنصب کردم و اپدیت 1.24هم اعمال کردم الان مشکلی که دارم اینه که توی sims world adventure وقتی وارد چین میشم و هنگامی که شب میشه هر یک دقیقه سیمزی همه چیز هنگ میکنه و کارکتر ها حرکت نمیکنند و وقتی صبح میشه مشکل حل میشه و بقیه اپیزود ها مشکلی ندارند
خواهشان اگر کسی میدونه لطفا سریع بگه من دارم دیوونه میشم
لطفا هر کسی کرک اپدیت 1.24 رو داره در همین جا اپلود کنه بازم ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)