تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 649 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام جناب آرين ، من نميدونم اين مواردي كه شما فرمودين چطوري روي باتري اثر ميذاره ولي به هر حال كاريش نميشه كرد.
    اما در مورد آنتن ، همينطوره . يعني مدام شبكه قطع و وصل ميشه و اين به نظرم دومين ايراد دايموند من هست .به نظرم آنتن دهيش زياد خوب نيست چون من با گوشي قبليم (w810) تو اتاق خودم همچين مشكلي نداشتم

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بله ، مي دونم ولي اين وضعيت گوشي منه . هنوز چيز خاصي روش نصب نكردم و گوشي رو هم با گارانتي ياس خريدم كه مطمئن هست.
    من غير از جناب آرين نديدم كسي گفته باشه كه باتريش انقدر دوام مياره .ممكنه ايشون تنظيمات گوشي رو طوري تغيير دادن كه باتري كمتري مصرف ميشه(تا حدي ميشه اين كارو كرد)
    احتمالش هم هست كه باتري من مشكل داشته باشه.
    در نظر داشته باشين كه به طور رسمي هم talk time دايموند نصف x1 هست و خب اينو كه همه مي دونن.

مسائل ديگه اي هم وجود داره كه چون اينجا تاپيك x1 هست ، ميزارم واسه بعد. شايد تو تاپيك diamond2 مطرح كردم

سلام.

به هر حال اگر صحبتهای من باعث شده انتخاب غیر اصولی داشته باشید و متضرر شده باشید من همینجا عذر خواهی میکنم و با کمال میل و رضایت کامل حاضرم قرار بزارید باهم بریم گوشی رو بفروشید و مابه التفاوت خریدتون با فروشتون رو بپردازم تا اونچیزیرو که مایل هستید بخرید.(البته تا خیلی دیر نشده و گوشی هنوز زیاد کار نکرده.)

3. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام.

نا امیدم کردی جوون
    این چه مقایسه ای بود کردی . دوستان یک هفته این تاپیک تعطیله.گل محمدی جان بیا یک پارچه مشکی بزنیم سر در تاپیک.X1 رو با 5800 مقایسه کرد این دوستمون.

مرد حسابی مقایسه X1 با 5800 مثل مقایسه لکسوسه با ماشین کوکی.

نه منظورم مقایسه نبود همینطوری گفتم آخه گوشیه دیگه ایی اون نزدیکا نبود ببینم چطوریه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام جناب آرين ، من نميدونم اين مواردي كه شما فرمودين چطوري روي باتري اثر ميذاره ولي به هر حال كاريش نميشه كرد.
    اما در مورد آنتن ، همينطوره . يعني مدام شبكه قطع و وصل ميشه و اين به نظرم دومين ايراد دايموند من هست .به نظرم آنتن دهيش زياد خوب نيست چون من با گوشي قبليم (w810) تو اتاق خودم همچين مشكلي نداشتم

سلام.

اینکه آنتن زیاد قطع و وصل میشه مشکل از گوشی شما نیست کلا" چند وقتی هست که این مشکلات هست اما علتش رو اینجا و بصورت عمومی نمیشه بیان کرد .اگر لازم بود بصورت خصوصی عرض میکنم خدمتتون اما در هر صورت من پست قبلیم رو بازم تاکید میکنم و حاضر به این همکاری کوچیکی که از دستم بر میاد هستم.

6. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نه منظورم مقایسه نبود همینطوری گفتم آخه گوشیه دیگه ایی اون نزدیکا نبود ببینم چطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.

به هر حال اگر صحبتهای من باعث شده انتخاب غیر اصولی داشته باشید و متضرر شده باشید من همینجا عذر خواهی میکنم و با کمال میل و رضایت کامل حاضرم قرار بزارید باهم بریم گوشی رو بفروشید و مابه التفاوت خریدتون با فروشتون رو بپردازم تا اونچیزیرو که مایل هستید بخرید.(البته تا خیلی دیر نشده و گوشی هنوز زیاد کار نکرده.)
    اين چه حرفيه جناب آرين !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
    شما لطف مي كني و هر شب مياي اينجا و بچه ها رو راهنمايي مي كني و بر اساس اون چه كه ديدي قضاوت ميكني .
    در ضمن من فقط از شما نظر نخواستم ، نظر بيشتر دوستان همين بوده
    منم هنوز مطمئن نيستم كه اشتباه كردم چون x1 رو نديدم . در حاليكه شما با x1 هم كا ر كردي و نظرت به مراتب معتبر تره

ولي يه نكته اي وجود داره و اون اينه كه x1 مدت زيادي اومده تعداد زيادي از بچه ها خريدن و همه ايراداتشم در اومده و هميشه نظر ها نسبت به يه محصول جديدتر بهتره . به خصوص اون قضيه ترك خوردن ، ناخوداگاه تاثير منفي زيادي رو ذهن آدم ميذاره كه كاملا طبيعي هست

بايد از شما وچند تا از دوستان ديگه جدا تشكر كرد كه اگر انقدر زحمت نمي كشيديد ، بايد در اين فروم رو تخته مي كردن

حالا من يه چند روز ديگه صبر مي كنم ، هم تنظيمات رو بهتر مي كنم و هم گوشي رو چند بار شارژ و دشارژ مي كنم اگر بهتر نشد ميبرم گارانتي ببينم چي ميگه ، شايد باتريمو عوض كردن

با تشكر از زحماتتون و شبتون به خير

9. 2 کاربر از brightest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

10

سلام.

شاید نه قطعا" از اینه که آنتن میپره و برای سرچ مجدد باطریتو بعد از جویدن قورت میده.

سلام.

من حاضرم گوشی رو بدم دوستان تست کنن .من نیاز ی ندارم در مورد ساخته دیگران دروغ بگم که مثلا" باطریش فلانه و.....
    اما اینکه باطری دوستمون میگه 2 روزه تموم شده.شاید دلایلی غیر از خرابی باطری و استفاده داره.من نمونه هایی رو عرض میکنم ایشون تست کنن.
    شاید تو منطقه ای که ایشون هست پرش آنتن زیاد باشه.شاید وایرلس مدام روشن باشه.(البته من خودم زیاد استفاده میکنم از وایرلس.)
    شاید لباستون باعث ایجاد الکتریسیته ساکن میشه که با برخورد گوشی با لباس تخلیه الکتریکی صورت میگیره.شاید محل کارتون یا محل قرار گرفتن گوشی دارای میدان مغناطیسی غیر متعارف هست (مثل داراباد و مناطق اطرافش )و......
    تست کنید ببینید از این موارد هست یا نه.
    ضمن اینکه گلمحمدی جان شما میفرمایید 50 تا اس ام اس و 5 دقیقه مکالمه نباید 2روز دوام بیاره باطری؟؟؟؟ 50 تا اس ام اس غیر معمول نیست و انچنان باطری نمیخوره علت رو در موارد دیگه جستجو کنید.
    50 تا پيام كم نيست اريان
    البته اينكه چقدر ميكشه تا اين 50 تا را بنويسه مهمه
    بازم ميگم 50 تا پيام كم نيست كه تاثير كمي در مصرف شارژ باطري داشته باشه

اگه مشكل از انتن باشه بايد يه جاي ديگه تست كنه
    و يا با يه اپراتور ديگه ....

بله ، مي دونم ولي اين وضعيت گوشي منه . هنوز چيز خاصي روش نصب نكردم و گوشي رو هم با گارانتي ياس خريدم كه مطمئن هست.
    من غير از جناب آرين نديدم كسي گفته باشه كه باتريش انقدر دوام مياره .ممكنه ايشون تنظيمات گوشي رو طوري تغيير دادن كه باتري كمتري مصرف ميشه(تا حدي ميشه اين كارو كرد)
    احتمالش هم هست كه باتري من مشكل داشته باشه.
    در نظر داشته باشين كه به طور رسمي هم talk time دايموند نصف x1 هست و خب اينو كه همه مي دونن.

مسائل ديگه اي هم وجود داره كه چون اينجا تاپيك x1 هست ، ميزارم واسه بعد. شايد تو تاپيك diamond2 مطرح كردم
    درسته
    اريان مشا كه به تنظيمات گوشي دست نزده ايد؟
    مثلا بكلايت و ....

سلام.

نا امیدم کردی جوون
    این چه مقایسه ای بود کردی . دوستان یک هفته این تاپیک تعطیله.گل محمدی جان بیا یک پارچه مشکی بزنیم سر در تاپیک.X1 رو با 5800 مقایسه کرد این دوستمون.

مرد حسابی مقایسه X1 با 5800 مثل مقایسه لکسوسه با ماشین کوکی.

اريان باور كن 5800 داران از بس راضي هستند حتي ميگند از x1 هم بهتره ....

اين چه حرفيه جناب آرين !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
    شما لطف مي كني و هر شب مياي اينجا و بچه ها رو راهنمايي مي كني و بر اساس اون چه كه ديدي قضاوت ميكني .
    در ضمن من فقط از شما نظر نخواستم ، نظر بيشتر دوستان همين بوده
    منم هنوز مطمئن نيستم كه اشتباه كردم چون x1 رو نديدم . در حاليكه شما با x1 هم كا ر كردي و نظرت به مراتب معتبر تره

ولي يه نكته اي وجود داره و اون اينه كه x1 مدت زيادي اومده تعداد زيادي از بچه ها خريدن و همه ايراداتشم در اومده و هميشه نظر ها نسبت به يه محصول جديدتر بهتره . به خصوص اون قضيه ترك خوردن ، ناخوداگاه تاثير منفي زيادي رو ذهن آدم ميذاره كه كاملا طبيعي هست

بايد از شما وچند تا از دوستان ديگه جدا تشكر كرد كه اگر انقدر زحمت نمي كشيديد ، بايد در اين فروم رو تخته مي كردن

حالا من يه چند روز ديگه صبر مي كنم ، هم تنظيمات رو بهتر مي كنم و هم گوشي رو چند بار شارژ و دشارژ مي كنم اگر بهتر نشد ميبرم گارانتي ببينم چي ميگه ، شايد باتريمو عوض كردن

با تشكر از زحماتتون و شبتون به خير
    شما كه خريدين
    پس بيخيال ديگه صحبت از انتخاب نكنيد
    به نظر من بزرگترين ايراد x1 همون تركها هست

شما يه كاري بكن
    اول به سوالم جواب بده
    باطريو چطوري اب بندي كردي؟
    حالا اينكارو بكن
    با گوشي كار كن تا باطريش كمتر بشه
    انقدر كه گوشي خاموش بشه
    بعد با شارژر بزار شب تا صبح شارژ بشه
    فردا تست كن ببين تاثير مثبتي داره ؟

11. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام جناب گل محمدي ، خسته نباشيد . كاملا درست مي فرماييد ، ديگه نبايد حرفشو زد
    مي دونم كه نبايد در مورد دايمند 2 تو تاپيك x1 حرف زد ، شرمنده
    در مورد شارژ 1 بار اين كارو كرده بودم (شب اول) اما ديشب هم دوباره اين كارو كردم حالا تا شب باهاش كار مي كنم و نتيجش رو بهتون مي گم

ويرايش : خوب باتري من 12 ساعت بيشتر دوام نياورد . تو اين فاصله من 5 دقيقه مكالمه داشتم ، 15 دقيقه موزيك گوش دادم ، 5 دقيقه فيلم ديدم و 2-3 ساعتي به كامپيوتر وصل بودم و رو گوشي برنامه نصب مي كردم و اين جور چيزا
    Last edited by brightest; 15-11-2009 at 22:48.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    نه منظورماين نبود كه اصلا راجع به غير اكسوان حرفي نزنيم
    اين مطالب تقريبا به درد گوشيهاي ديگه هم ميخورند

14. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

50 ..

درسته
    اريان مشا كه به تنظيمات گوشي دست نزده ايد؟
    مثلا بكلايت و ....

اريان باور كن 5800 داران از بس راضي هستند حتي ميگند از x1 هم بهتره ....

سلام.

از تنظیمات بکلایت رو رو حداقل گذاشتم چیز دیگه ای هم اگر یادم بیاد میگم.
    اون قسمت دوم رو هم که شوخی کردم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •