سلام
شما بايد از نرم افزار xp mode استفاده كنيد.اين تايپيك رو ببينيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما بايد از نرم افزار xp mode استفاده كنيد.اين تايپيك رو ببينيد.
سلام
تايپيك زير رو بخونيد
سلام دوستان. من SP3 دارم. داشت ویندوزم آپدیت میشد که مایکروسافت فهمید ویندوز تقلبیه و حالا مشکل پیدا کردم. باید چهکار کنم؟ روشهایی که دوستان واسه SP2 گفته بودن را امتحان کردم نشد.
با درود
حقیقتش نمیدونم که سوالم رو جای درستی دارم مطرح میکنم یا نه . (اگه جای دیگه باید مطرحش لطفا بفرمایید ، چون جواب این سوال برام اهمیت فوقالعاده زیادی داره و در حال حاضر کاملا مستاصل هستم بابت اتفاق پیش آمده)
چند روز قبل مین برد معیوب سیستمم رو با یک مین برد جدید تعویض کردم و مین برد قبلی رو هم فروختم اما بعد از اسمبل کردن سیستم و وصل کردن هارد به مادر برد ، نمیتونم وارد ویندوز نصب شده روی هارد بشم و درست در لحظه ای که ویندوز باید بوت بشه سیستم ری استارت میشه .
به نا چار ویندوز دیگهای روی یکی از پارتیشنهایی که به اندازه کافی فضای خالی داشت نصب کردم برای کار موقت با کامپیوتر ، ولی احتیاج مبرم به ورود به ویندوز قبلی دارم .
در حال حاضر هم بعد از روشن کردن سیستم و اومدن OS Selector دو گزینه ویندوز XP وجود داره که با یکی از اونها وارد ویندوز جدید میشم ولی با انتخاب دیگری،بلافاصله سیستم ری استارت میشه
خواهش میکنم اگه جوابی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید
با سپاس
سلام
به پست زیر رجوع کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا نرم افزار زیر میشه اونی که مشکل داره رو حذف کرد :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ای کاش اول پست من رو کامل میخوندید و بعد سعی در پاسخ دادن میکردید
سلام.
به نظر میرسه مشکل شما هم سخت افزاری و هم نرم افزاری هست.
اینکه میگید ریستارت میشه مربوط به رم ها هست.
- جای رم ها رو در مادربرد عوض کنید.
ولی برای اینکه مشکلتون کاملا برطرف بشه، من پیشنهاد میکنم ویندوز قبلی رو Repair کنید.
به احتمال 80 درصد مشکل حل خواهد شد....
لطفا نتیجه رو هم اطلاع بدین
موفق باشید![]()
ممنون از جوابتون
دقیقا تنها گزینهای که توی ذهن من باقی مونده بود repair با CD ویندوز بود که باتوجه به اشاره شما اقدام خواهم کرد ولی گمان نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه چون در ویندوز ی که در پارتیشن دیگه نصب کردم هیچ مشکلی ندارم
با تشکر
خواهش میکنم.
اتفاقا فکر میکنم به سخت افزار هم مربوط باشه
مثلا ویندوز قبلی زمانی ست شده که شما هاردتون روی Master تنظیم بوده و الان Slave شده.
یا رم تون روی اسلاید آبی بوده و لالان روی اسلاید قرمز هست
و برخی چیزای دیگه
اینا مواردی هستند که بعضی وقتا ویندوز خودشو باهاشون هماهنگ میکنه.
در هر حال repair مشکل رو میتونه حل کنه
موفق باشید![]()
تا اون جایی که من می دونم وقتی قطعه ی سخت افزاری مثل مادر بورد جدید رو نصب می کنید و همون هارد قبلی رو می ذارید باید با استفاده از Repair هارد را به مین بورد جدید بشناسونید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)