تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 800 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میخوام از ویندوز سون به محتویات ویندوز اک پی دسترسی ÷یدا کنم اما نمیشه قسمت مای داکیومنک چکارکنم ممنون؟
    سلام
    شما بايد از نرم افزار xp mode استفاده كنيد.اين تايپيك رو ببينيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من این روزها مشکلی پیدا کردم
    وقتی که گزینه turn off computer رو می زنم کامپیوتر 1 دقیقه هنگ میکنه بعد درست میشه
    ممنون میشم اگه جواب منو بدین
    سلام
    تايپيك زير رو بخونيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lordomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من SP3 دارم. داشت ویندوزم آپدیت میشد که مایکروسافت فهمید ویندوز تقلبیه و حالا مشکل پیدا کردم. باید چهکار کنم؟ روشهایی که دوستان واسه SP2 گفته بودن را امتحان کردم نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با درود
    حقیقتش نمی‌دونم که سوالم رو جای درستی دارم مطرح می‌کنم یا نه . (اگه جای دیگه باید مطرحش لطفا بفرمایید ، چون جواب این سوال برام اهمیت فوق‌العاده زیادی داره و در حال حاضر کاملا مستاصل هستم بابت اتفاق پیش آمده)
    چند روز قبل مین برد معیوب سیستمم رو با یک مین برد جدید تعویض کردم و مین برد قبلی رو هم فروختم اما بعد از اسمبل کردن سیستم و وصل کردن هارد به مادر برد ، نمیتونم وارد ویندوز نصب شده روی هارد بشم و درست در لحظه ای که ویندوز باید بوت بشه سیستم ری استارت میشه .
    به نا چار ویندوز دیگه‌ای روی یکی از پارتیشنهایی که به اندازه کافی فضای خالی داشت نصب کردم برای کار موقت با کامپیوتر ، ولی احتیاج مبرم به ورود به ویندوز قبلی دارم .
    در حال حاضر هم بعد از روشن کردن سیستم و اومدن OS Selector دو گزینه ویندوز XP وجود داره که با یکی از اونها وارد ویندوز جدید میشم ولی با انتخاب دیگری،بلافاصله سیستم ری استارت میشه
    خواهش می‌کنم اگه جوابی به ذهنتون می‌رسه دریغ نکنید
    با سپاس

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من SP3 دارم. داشت ویندوزم آپدیت میشد که مایکروسافت فهمید ویندوز تقلبیه و حالا مشکل پیدا کردم. باید چهکار کنم؟ روشهایی که دوستان واسه SP2 گفته بودن را امتحان کردم نشد.
    سلام

به پست زیر رجوع کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با درود
    حقیقتش نمی‌دونم که سوالم رو جای درستی دارم مطرح می‌کنم یا نه . (اگه جای دیگه باید مطرحش لطفا بفرمایید ، چون جواب این سوال برام اهمیت فوق‌العاده زیادی داره و در حال حاضر کاملا مستاصل هستم بابت اتفاق پیش آمده)
    چند روز قبل مین برد معیوب سیستمم رو با یک مین برد جدید تعویض کردم و مین برد قبلی رو هم فروختم اما بعد از اسمبل کردن سیستم و وصل کردن هارد به مادر برد ، نمیتونم وارد ویندوز نصب شده روی هارد بشم و درست در لحظه ای که ویندوز باید بوت بشه سیستم ری استارت میشه .
    به نا چار ویندوز دیگه‌ای روی یکی از پارتیشنهایی که به اندازه کافی فضای خالی داشت نصب کردم برای کار موقت با کامپیوتر ، ولی احتیاج مبرم به ورود به ویندوز قبلی دارم .
    در حال حاضر هم بعد از روشن کردن سیستم و اومدن OS Selector دو گزینه ویندوز XP وجود داره که با یکی از اونها وارد ویندوز جدید میشم ولی با انتخاب دیگری،بلافاصله سیستم ری استارت میشه
    با سپاس
    با نرم افزار زیر میشه اونی که مشکل داره رو حذف کرد :

کد:
    موفق باشید

8. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

با نرم افزار زیر میشه اونی که مشکل داره رو حذف کرد :

کد:
    موفق باشید
    ای کاش اول پست من رو کامل می‌خوندید و بعد سعی در پاسخ دادن می‌کردید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود
    با سپاس
    سلام.

به نظر میرسه مشکل شما هم سخت افزاری و هم نرم افزاری هست.

اینکه میگید ریستارت میشه مربوط به رم ها هست.

- جای رم ها رو در مادربرد عوض کنید.

ولی برای اینکه مشکلتون کاملا برطرف بشه، من پیشنهاد میکنم ویندوز قبلی رو Repair کنید.

به احتمال 80 درصد مشکل حل خواهد شد....

لطفا نتیجه رو هم اطلاع بدین

موفق باشید

11. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.

به نظر میرسه مشکل شما هم سخت افزاری و هم نرم افزاری هست.

اینکه میگید ریستارت میشه مربوط به رم ها هست.

- جای رم ها رو در مادربرد عوض کنید.

ولی برای اینکه مشکلتون کاملا برطرف بشه، من پیشنهاد میکنم ویندوز قبلی رو Repair کنید.

به احتمال 80 درصد مشکل حل خواهد شد....

لطفا نتیجه رو هم اطلاع بدین

موفق باشید

ممنون از جوابتون
    دقیقا تنها گزینه‌ای که توی ذهن من باقی مونده بود repair با CD ویندوز بود که باتوجه به اشاره شما اقدام خواهم کرد ولی گمان نمی‌کنم مشکل سخت افزاری باشه چون در ویندوز ی که در پارتیشن دیگه نصب کردم هیچ مشکلی ندارم
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    دقیقا تنها گزینه‌ای که توی ذهن من باقی مونده بود repair با CD ویندوز بود که باتوجه به اشاره شما اقدام خواهم کرد ولی گمان نمی‌کنم مشکل سخت افزاری باشه چون در ویندوز ی که در پارتیشن دیگه نصب کردم هیچ مشکلی ندارم
    با تشکر
    خواهش میکنم.

اتفاقا فکر میکنم به سخت افزار هم مربوط باشه

مثلا ویندوز قبلی زمانی ست شده که شما هاردتون روی Master تنظیم بوده و الان Slave شده.

یا رم تون روی اسلاید آبی بوده و لالان روی اسلاید قرمز هست

و برخی چیزای دیگه

اینا مواردی هستند که
    بعضی وقتا ویندوز خودشو باهاشون هماهنگ میکنه.

در هر حال repair مشکل رو میتونه حل کنه

موفق باشید

14. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود
    با سپاس
    تا اون جایی که من می دونم وقتی قطعه ی سخت افزاری مثل مادر بورد جدید رو نصب می کنید و همون هارد قبلی رو می ذارید باید با استفاده از Repair هارد را به مین بورد جدید بشناسونید.

16. این کاربر از honeyxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •