تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 2376 اولاول ... 3243248252252852953053153253353453553654258263210321532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نه نمیدونستم چون تازه اومدم تایپیک رو دیدم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میگن این علي انصاري که عضو هيات رييسه فدراسيون دوچرخه سواری هست ادم مایه داری هست کاشکی بیاد وضع مالی تیم بهتر بشه...

این رفتن فتح الله زاده شوک خیلی خوبی برای تیم هست اما از طرفی می ترسم این شوک استقلال را به کما ببره!
    فتح الله زاده مدیرعامل خوبی در گذشته بود اما این دو سال افتضاح بود و تو این دو سال فتح الله زاده در بحث در امد زایی و حتی مدیریت فنی تیم خیلی ضعیف عمل کرد!
    اخه استقلال تو کدوم دوران در یک فصل سه مربی عوض کرد؟
    رفتنش لازم بود اما می ترسم وقت رفتنش خوب نباشه..

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 ادعاي قهرماني

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / عصر روز جمعۀ هفتۀ گذشته، اتفاق جالبي افتاد. فيروز كريمي و امير قلعه‌نويي براي دومين بار در سالهاي اخير در مقابل هم قرار گرفتند و جالب اينجاست كه بازهم كسي كه در رأس نيمكت استقلال نشسته بود، شكست را پذيرفت.

مشكلي كه چنديست دامنگير آبي پوشان پايتخت شده، شايد اصلي ترين دليل اين مسئله باشد؛ اينكه يكي با استقلال از شخصي ديگر مي‌بازد و سپس، خود با تيم ديگري، همان “شخص ديگر” را مي‌برَد. اما نكته اينجاست كه هيچكس نمي‌داند اين “مشكل” چيست و طبيعتا هيچكس هم افسوس و نااميدي پيروز قرباني – اگر اشتباه نكنم – را در برنامۀ نود دوشنبۀ گذشته فراموش نخواهد كرد. آنجايي كه مرد باتجربۀ آبي‌پوش اينگونه، صحبت از ناتواني در نخست پيدا كردن اين مشكل مي‌كرد: “ما هر كاري مي‌كنيم، توپهايمان توي گل نمي‌روند…”

بيچاره حق هم دارد. اگر توپ جانواريو در همان دقايق نخست دروازۀ صبا را فرومي‌ريخت، استقلال مي‌توانست خيلي راحتتر بازي كند، نتيجه را حفظ كند و درنهايت پيروز ميدان باشد.

اين صحبتها، همه و همه چيزي جز تناقضهاي عجيب و غريب را رقم نمي‌زند. پس از قهرماني، چهار مربي در استقلال حضور مي‌يابند ولي هيچيك حتي نايب قهرماني را هم سر سفرۀ استقلال نمي‌آورند. با اين حال استقلال در سال آخر قهرمان جام حذفي مي‌شود ولي بازهم در فصل بعد، هيچ خبري از آن “استقلال زلزلۀ” 85-84 نيست. اكنون ما مي‌خواهيم با در نظر داشتن چند جانب، اين موضوع را به تفصيل بررسي كنيم.

1. مشكل تاكتيك

اين ضعف دقيقا از زماني شروع شد كه امير قلعه‌نويي از اين تيم رفت (البته به تيم ملي) و جانشينانش نتوانستند بخوبي تيم را حفظ كنند. بويژه با حذف ناگهاني استقلال از ليگ قهرمانان – آنهم بخاطر يك تأخير ساده – اين معضل رو به گسترش نهاد. اگر مديريت استقلال كمي آينده‌نگري مي‌كرد، مي‌توانست با حفظ فيروز كريمي و فرصت دهي به او در فصل نقل و انتقالات، حداقل در فصل بعد ديگر از تيمهاي معمولي نبازد.

در كنار اين، اگر استقلال واقعا مي‌خواهد ببرد، نبايد گل بخورد. اين درسيست كه فوتبال قرن بيست و يكمي به ما مي‌آموزد. بالطبع لازمۀ گل نخوردن هم دفاع سه نفره نيست! اگر دقت كنيد، در سيستم 2-2-3-3ي (از چپ بخوانيد) استقلال، هيچ جايي براي حفظ توپ در پشت محوطۀ جريمۀ حريف نيست. در كنار اين، هافبكهاي راست و چپ استقلال – كه در خط مياني بازي مي‌كنند – يا بايد حمله را پشتيباني كنند و يا دفاع را. پس بدين ترتيب خيلي جاها كه نياز به تهاجم از گوشه‌هاست، خط دفاع تيم – درصورت لو رفتن توپ – از جناحين بشدت آسيب پذير مي‌شود. حالا ديديد اگر مربع تهاجمي استقلال پرِس شود، چه بلايي سرشان مي‌آيد؟ در سه تصوير زير، بخوبي اين موضوع بررسي شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يك. مربع تهاجمي استقلاليها تحت فشار دفاع حريف قرار مي‌گيرد.

دو. در بازيكنان استقلال بالاجبار به هافبكهاي راست و چپ اتكا مي‌كنند. پس آنها جلو مي‌آيند (خط قرمز) تا از جناحين سانتر كنند (خط زرد).

سه. درنتيجۀ جلو آمدن دو هافبك راست و چپ، دفاع در پوشش جناحين فلج مي‌شود. اكنون اگر توپ بدست تيم حريف بيفتد (كه طبيعتا بعيد نيست)، خيلي راحت مي‌تواند با زد حملۀ سريع، انتقال توپ به جناحين (خطوط بنفش) و فرار به 18 قدم استقلال، با يك سانتر (خط زرد) كار را تمام كند.

ولي حالا اينكه چرا آمدن فيروز كريمي موفق در استقلال اهواز و يا بازگشت امير پس از دو سال نتوانست گرهي بگشايد را، به مشكل دوم واگذار مي‌كنيم.

2. مشكل مهره

درست است، همۀ آنها نامدارند، همه باتجربه‌اند، همه مطرح‌اند؛ ولي بايد واقعيت را ديد. واقعيت هم چيزي جز نياز استقلال به چند بازيكن جوان و پرانرژي نيست. حضور دو-سه بازيكن با اين صفات در خطوط هافبك و حمله، مطمئنا تاثير بسزايي در روند بازي استقلال خواهد داشت.

در مقاله‌اي كه دو روز پيش از آقاي جلال چراغپور مي‌خواندم، به اين اشاره شده بود كه “اگر دو سال پيش استقلال مثل آب خوردن گل مي‌زد، بدين خاطر بود كه سياوش اكبرپور مكملي به اسم عنايتي داشت. جباري يك بازيكن شش دانگ بود (يعني همه جا بازي مي‌كرد و بازي مي‌ساخت)” و به هر ترتيب همۀ مهره‌هاي كنوني استقلال، جوانتر بودند.

راه حل چيست؟ راه حل، كمي تجديد نظر در تفكرات مديريتي باشگاه است. خيلي وقتها نياز نداريم بازيكن “نامدار” يا “بالاي 21 سال” جذب كنيم. همۀ باشگاههاي بزرگ و موفق جهان، بخشي به اسم تيم ب و حتي تيم ث دارند (در الفباي انگليسي، بعد از ب، ث هست!) و بازيكن كه سهل، مربي هم از اين بخشها مي‌آورند و اتفاقا موفق هم مي‌شوند. اصلا خوب نيست كه در كشور ما، فقط سپاهان از اين صفت بهره مي‌برد.

همچنين مي‌توان مانند تيمهاي انگليسي، بجاي تاسيس تيم ب، به قاره‌اي چون آفريقا رفت و استعداديابي كرد.

3. مشكل روحي

نه خواهشا اشتباه نكنيد. به هيچ وجه منظور من در كلماتي مثل “ضربۀ روحي” و يا “نااميدي” نمي‌گنجد. منظور من از مشكل روحي چيز ديگريست. حسابش را بكنيد اگر آرش برهاني هشتاد درصد توپهاي سال پيشش را گل كرده بود، الان استقلاليها داشتند بالاي جدول حالشان را مي‌كردند (خب طبيعيست كه اگر پارسال گل زده، امسال هم مي‌تواند گل بزند و نياز نيست روي نيمكت بنشيند). جالب اينست كه كار تا جايي پيش مي‌رود، كه حتي مهاجم خارجي‌اي چون جانواريو هم تك به تك خراب مي‌كند.

نحوۀ حل اين مشكل هم بدين ترتيب است كه مديريت و كادرفني، با دعوت از يك (و ترجيحا چند) روانشناس متخصص - كه از فوتبال هم سر در بياورد - بنشينند و ببينند واقعا مشكل روحي بازيكنان چيست كه اينهمه موقعيت مسلم هدر مي‌رود. آيا بحث فقط به يك تمرين هدف‌يابي ختم مي‌شود، و يا اينكه بايد با بازيكنان از بُعد رواني كار شود؟

به نظر من، اين سه، مشكلات اصلي استقلالند و ساير معضلات، نهايتا در همينها خلاصه مي‌شوند. بنابرين براي يك ادعاي قهرماني درست و حسابي در ليگ و كسب مقام در قهرمانان آسيا، حل هر سه نياز است.

تندرست باشيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ممنون اقای فیض .

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این میگن مدیریت الله بختکی در عرضه یک ساعت مدیریت یک تیم اخراج و مطمئنن تا حالا هم مدیر جدید مشخص شده!
    فتح الله زاده باید زودتر از اینها می رفت تو این دوسال فتح الله زاده در همه ی زمینها ناکام بود هرچند باید این را هم گفت که حمایت سازمان از مدیران پرسپولیس باعث شد مدیریت فتح الله زاده تحت تاثیر قرار بگیره و همه مدیریت با جیب خالی او را با مدیریت مدیرعاملان باشگاه پرسپولیس که با جیب پر و خرچهای میلیاردی همراه بود مقایسه کنند!

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضع خیلی داره داغون میشه. نمیدونم میشه جمع و جورش کرد یا نه

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

باید قبول کنیم دوران فتح ا.. زاده و حجازی مدتها پیش تموم شده بود...
    بسیار خوشحال شدم دو نفر از کسانی که مورد تایید دولت نهم هستند و لااقل از طرف علی آبادی پشتیبانی می شوند مسئول استقلال شده اند شاید بتونن مقداری از مشکلات مالی استقلال رو کم کنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در تمرين امروز استقلال تهران
    قلعه نويي درباره خبر بركناري فتح ا...زاده سكوت كرد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در تمرين امروز تيم حاضر نشد درباره بركناري مدير عامل باشگاه صحبت كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال از ساعت 18 امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كرد.
    امير قلعه نويي در ابتدا براي بازيكنان چند دقيقه اي صحبت كرد، ظاهرا سرمربي تيم از بازيكنان خواست در مورد مسايل مديريتي باشگاه صحبت نكنند.
    تمرين امروز تحت تاثير بركناري فتح ا... زاده از مدير عاملي باشگاه قرار داشت و بازيكنان بيشتر پيرامون اين مسئله با يكديگر صحبت مي كردند.
    قلعه نويي نيز فقط به شرطي حاضر به گفت و گو با خبرنگاران شد كه آنها هيچ سوالي در مورد بركناري مديرعامل از وي نپرسند.
    سرمربي تيم در مورد علت جذب مهاجم خارجي گفت: جذب يك مهاجم خارجي معنايش اين نيست كه به مهاجمان خود اعتقادي نداريم، بلكه به دنبال جذب يك مهاجم هدف هستيم.
    قلعه نويي در مورد ديدار با پرسپوليس گفت: در حال حاضر فقط به مسابقه فردا شب با استقلال اهواز و پس از آن بازي با تيم راه آهن فكر مي كنم.
    حدود 100 تماشاگر در سكوت تمرين امروز را نظاره كردند.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ترك زودهنگام جلسه از سوي مديرعامل سابق
    بركناري فتح ا...زاده در نشست هيئت مديره تاييد شد
    خبرگزاري فارس: بركناري مديرعامل باشگاه استقلال تهران در نشست امروز هيئت مديره مورد تاييد قرار گرفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال هم اكنون در حال برگزاري است و علي فتح ا...زاده لحظاتي پيش و قبل از پايان نشست، اين جلسه را ترك كرد.
    يكي از حاضرين در اين نشست در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: سرپرستي نفريه بر باشگاه استقلال صحت ندارد؛ اما مديران باشگاه بركناري فتح ا... زاده را تاييد كردند و در جلسه آينده در خصوص انتخاب مدير عامل جديد باشگاه تصيميم گيري خواهد شد.
    مسعود زريبافان رئيس مجمع باشگاه استقلال راي بركناري فتح ا...زاده را به دليل كسب نتايج ضعيف در 2 دوره ليگ برتر صادر كرد.
    برخي منابع از عدم تاييد بركناري فتح ا...زاده و ابقاي وي خبر داده بودند.
    انتهاي پيام/

در گفت و گو با فارس
    فكري: حضور مرزبان در استقلال ساخته ذهن خبرنگاران است
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خبر حضور مرزبان در استقلال ساخته ذهن خبرنگاران است.
    محمود فكري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره شرايط اين تيم پيش از ديدار مقابل استقلال اهواز اظهار داشت: بازيكنان تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته اند و براي بازي فردا آماده هستند.
    وي ادامه داد: اين بازي را حساس نكرده ايم و مانند ساير ديدارها سه امتياز دارد. هر دو تيم براي پيروزي مي جنگند. اگر بازيكنان ما تمركز لازم را داشته باشند مي توانيم به اهداف خود برسيم.
    فكري در مورد اين خبر كه به زودي عليرضا مرزبان به جمع مربيان استقلال افزوده مي شود، گفت: من از اين مسئله خبري ندارم و تا به حال هم در اين مورد چيزي نشنيدم. به نظر مي رسد اين خبر ساخته ذهن خبرنگاران بوده و صحت ندارد.
    انتهاي پيام/

در گفت‌وگو با فارس
    واعظ آشتياني: فقط عضو هيئت مديره استقلال هستم
    خبرگزاري فارس: عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: درحال حاضر صحبتي درخصوص مديرعاملي من نشده و هيئت مديره در اين مورد تصميم مي‌گيرد.
    اميررضا واعظ آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا اين لحظه فقط من بعنوان عضو هيئت مديره باشگاه استقلال انتخاب شده‌ام و از مسائلي مانند مديرعاملي خود بي‌اطلاع هستم. اعضاي هيئت مديره در اين خصوص تصميم نهايي را خواهند گرفت.
    رئيس فدراسيون دوچرخه‌سواري در خصوص اينكه اگر هيئت مديره او را به عنوان مديرعامل انتخاب كند آيا اين سمت را قبول خواهد كرد، گفت: تصميم با هيئت مديره است اگر آنها اين تصميم را بگيرند و با من وارد مذاكره خواهند شد و در آن صورت يا من مي‌پذيرم يا اين مسئوليت به شخص ديگري واگذار مي‌شود.
    عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال در خصوص مكان هفدهمي ليگ برتر فوتبال عنون كرد: در حال حاضر راجع به اين مسائل اظهار نظر نمي‌كنم و بعنوان يك طرفدار قديمي تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا اين باشگاه به موفقيت برسد.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

زریبافان در گفتگو با مهر :
    عملکرد ضعیف فتح الله زاده دلیل برکناری اش بود/ احتمال تغییرات بیشتر
    رئیس مجمع باشگاه استقلال ناکارآمدی و ضعف سیستم مدیریتی باشگاه استقلال را دلیل برکناری علی فتح الله زاده عنوان کرد.

مسعود زریبافان رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر در خصوص تصمیم اخیر مبنی بر برکناری مدیرعامل این باشگاه اظهار داشت: بنده کارنامه موفقی از آقای فتح الله زاده در مدتی که مسئولیت باشگاه استقلال را دارم مشاهده نکردم و این در حالی بود که ایرادی در کادر فنی و بازیکنان نمی دیدم و از همین رو با صلاحدید هیئت مدیره تصمیم گرفتیم تغییرات اصلاحی را در باشگاه آغاز کنیم که برکناری آقای فتح الله زاده و اضافه شدن آقای انصاری به جای آقای پورحیدری که با توجه به حضورشان در باشگاه پاس همدان فرصتی برای حضور در جلسات هیئت مدیره نداشتند درهمین راستا بود.

وی در پاسخ به این اظهار نظر فتح الله زاده که" اختلاف با زریبافان دلیل اصلی برکناری ام بود " گفت: من که قبلا با ایشان کار نمی کردم که بخواهد اختلاف نظری وجود داشته باشد. اگر من با ایشان مشکلی داشتم همان روز اول در برکناری ایشان درنگ نمی کردم اما من از ایشان حمایت کردم. به مدیریت باشگاه قدرت دادم و حتی در جلسات هیئت مدیره شرکت فعال داشتم اما ناکارآمدی سیستم مدیریت باشگاه باعث شد تا سرانجام تصمیم به تغییرات اساسی در این باشگاه بگیرم.

زریبافان با بیان اینکه کارنامه فتح الله زاده در باشگاه استقلال موفق نبود و جایگاه هفدهم در لیگ برتر برازنده این باشگاه مردمی نیست اظهار داشت: عملکرد ضعیف فتح الله زاده عامل اصلی نتایج استقلال بوده و برکناری ایشان یک تصمیم مدیریتی بوده است.

وی با بیان اینکه مدتی که مسئولیت باشگاه استقلال را پذیرفته ام از هیچ گونه کمکی برای اوج گیری باشگاه دریغ نکردم اظهار داشت: پولی که بنده در طول دو ماه در اختیار باشگاه استقلال قرار دادم به اندازه پولی بود که آقای فتح الله زاده در طول مدت مدیریت اخیر خود در استقلال بود ولی ضعف مدیریت باعث شد این اعتبارات در جهت پیشرفت باشگاه هزینه نشود.

وی با تاکید بر اینکه استقلال مدیرتمام وقت و بدون حاشیه می خواهد تصریح کرد: استقلال مدیری می خواهد که پا به پای بازیکنان برای این تیم وقت بگذارد و برای رفع مشکلات باشگاه تلاش کند در حالی که آقای فتح الله زاده علاوه بر کارهای شخصی در چند روزنامه نیز مشغول بودند و نمی توانستند وقت لازم را برای باشگاه استقلال بگذارند.

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص اینکه آیا مهندس علی آبادی نیز با تغییر مدیر عامل باشگاه استقلال موافقت بود یا نه اظهار داشت: مهندس علی آبادی به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال تمامی اختیارات این باشگاه را به بنده تفویض کردند و با توجه به شناخت 35 ساله ای که از مدیریت ، سلایق و روش کاری بنده دارند می دانند که این تغییرات کاملا با مطالعه صورت گرفته و تصمیمات احساسی و شتاب زده نبوده است.

زریبافان در خصوص شایعاتی که پیرامون برخی رایزنی های برای بازگشت فتح الله زاده مطرح می شود خاطرنشان کرد: این امر جزو وظایف هیئت مدیره است و اعضای هیئت مدیره هستند که تصمیم نهایی را در این زمینه خواهند گرفت ولی آنچه مسلم است عملکرد آقای فتح الله زاده ضعیف بوده و بنده انتظار داشتم هیئت مدیره پیش از من در این زمینه اقدام کند.

وی پیرامون احتمال تغییرات در کادر فنی باشگاه استقلال با توجه به برکناری فتح الله زاده اظهار داشت: به اعتقاد من استقلال از کادر فنی و بازیکنان خوبی برخوردار است منتهی اشکال در سیستم مدیریتی باعث شده این تیم کارآمدی لازم را نداشته باشد از همین رو تصمیم گرفتیم فضای کلی باشگاه را با این تغییرات عوض کنیم.

رئیس مجمع باشگاه استقلال با بیان اینکه فرصت لازم برای انجام اصلاحات و قرار گرفتن استقلال در مسیر پیشرفت واقعی به مدیر عامل این باشگاه داده شد گفت: تغییرات اخیر هرگز دفعی و ناگهانی نبوده بلکه با زمان مناسبی در اختیار مدیر عامل باشگاه قرار داشته تا بتواند در مسیر پیشرفت و رشد باشگاه استقلال حرکت کند ولی عدم مدیریت لازم استقلال را از این مسیر دور کرد تا جایی که شکست های اخیر دل مردم را به درد آورده است.

وی اضافه کرد: تغییرات اصلاحی در باشگاه استقلال را با تغییر مدیرعامل و یک عضو هیئت مدیره آغاز کرده ام ولی اگر احساس کنم استقلال باز هم نیاز به تغییر دارد قطعا در این زمینه وارد عمل خواهم شد چرا که به عنوان مسئول در باشگاه استقلال باید پاسخگوی مردم و هواداران پرشور باشم و نمی توانم اجازه دهم در این باشگاه کم کاری و اهمال کاری صورت بگیرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •