تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 532 از 2014 اولاول ... 3243248252252852953053153253353453553654258263210321532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شیری:برای شکست ذوب اهن لحظه شماری می کنیم

خبرگزاری پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با توجه به آن که چهار هفته از مسابقات لیگ برتر می گذرد، پرسپولیس به روزهای اوج خود بازگشته و بازیکنان با پشت سر گذاشتن تمرینات آماده سازی مناسب برای شکست تیم ذوب آهن آماده می شوند.
    مجتبی شیری خاطر نشان ساخت: وضعیت مصدومیت های اخیر بازیکنان تیم پرسپولیس به هیچ وجه نمی تواند در قهرمانی این تیم خدشه ای وارد کند چرا که پرسپولیس یک تیم بین المللی است و در هر پست به اندازه کافی بازیکنان آماده دارد.
    وی افزود: افشین قطبی تلاش زیادی می کند تا بتواند در هر بازی تاکتیک مناسبی را انتخاب کند و همین عامل باعث موفقیت تیم پرسپولیس نسبت به سایر تیم ها روند متفاوتی را داشته باشد.
    شیری در خصوص غیبت های افشین قطبی بر سر تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: این مسئله که عنوان می شود قطبی مربی پروازیی است به هیچ وجه درست نیست زیرا این مربی با تلاش فراوان برای آمادگی تیم گام برمی دارد و مصلحت فردی را فدای تیم پرسپولیس نکرده است.
    بازیکن فصل گذشته ی تیم استقلال اهواز در خصوص بازی تیم پرسپولیس مقابل ذوب آهن تصریح کرد: بازیکنان تیم فوتبال ذوب آهن با 9 امتیازی که از 3 بازی خود کسب کرده اند نشان دادند که تیم بسیار قدری هستند . بازیکنان ذوب آهن سال هاست که در کنار یکدیگر به بازی می پردازند به همین خاطر از هماهنگی زیادی برخوردار می باشند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربي حرفه‌يي، قرارداد حرفه‌يي هم دارد

خبرگزاری پرسپولیس : هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: تمام پروازهاي افشين قطبي به دوبي، طبق توافقات قبلي با باشگاه پرسپوليس است و ما مشكلي از اين بابت نداريم.
    مجيد فرخزادي در گفت‌وگویی، درباره سفرهايي كه افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان بازي‌هاي اين تيم در ليگ برتر به دوبي دارد، اظهار كرد: قطبي يك مربي حرفه‌اي است و به طور طبيعي قرارداد بسته شده با وي نيز حرفه‌اي بوده و هيچ مشكلي از سوي دو طرف وجود ندارد.
    وي افزود: ما كه نمي‌خواهيم در پرسپوليس زندان درست كنيم! از اين رو در قرارداد قطبي حدود مشخصي براي سفرهاي وي ذكر شده تا با مرخصي‌هايش موافقت شود. البته اگر قطبي بخواهد فراتر از حد معمول هم سفر داشته باشد، مي‌تواند اين مساله را با باشگاه هماهنگ كند؛ مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد و سعي مي‌كنيم مسايلي از اين دست در پرسپوليس با تعامل حل شود؛ خوشبختانه تاكنون هيچ مشكلي از اين بابت چه در مورد مربيان و چه بازيكنان وجود نداشته است.
    فرخزادي گفت: شايد برخي مربيان حرفه‌اي، روزهاي پس از هر بازي جدي را به لحاظ انجام تمرينات ريكاوري مهم مي‌دانند اما در مقابل مربيان ديگري هم به اين مساله اعتقاد چنداني نداشته و به بازيكنان استراحت مي‌دهند كه قطبي از اين دست مربيان است؛ البته اگر روزي قرار باشد براي فرداي روز مسابقه، تمرين گذاشته شود و قطبي هم در سفر باشد، اين تمرين مي‌تواند به راحتي توسط افشين پيرواني برگزار شود و در كنار پرويز كماسي، مربي بدنساز تيم، وضعيت بازيكنان را زير نظر داشته باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه آذرخش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبي : جواب قلعه‌نويي را قاطعانه مي‌دهم

افشين قطبي پس از تمرين امروز اين تيم اظهار داشت: بازي بسيار سختي را مقابل ذوب آهن در پيش داريم؛ ولي بازيكنان ما آماده هستند تا با كسب 3 امتياز به صدر جدول برسند.
    وي افزود: درباره داوري در ديدار مقابل ملوان اعتراض دارم و فكر كنم تمام ايران حرف من را تاييد مي‌كنند. با اين حال خارج از ايران كه بودم، مي شنيدم ايران زمين تمرين و داور خوب بين‌المللي ندارد؛ ولي اين حرف را قبول ندارم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: با تصميم قهرماني ميليون‌ها نفر ناراحت شدند و بازيكنان 2 امتياز حساس را كه برايش زحمت كشيده بودند از دست دادند؛ اما بايد قبول كنيم 8 موقعيت اصلي را مقابل ملوان از دست داديم و نبايد زياد به مسائل داوري كه جزئي از فوتبال است تاكيد كنيم.
    وي همچنين در خصوص سفرهاي متعددش به امارات گفت: به هيچ‌وجهي ربطي ندارد كه من در ايام تعطيلاتم به كجا سفر مي‌كنم شايد دفعه آينده به پاريس بروم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد اظهارات امير قلعه‌نويي در خصوص قهرماني تيم فوتبال استقلال در ليگ برتر گفت: نمي‌دانم قلعه‌نويي از كجا مي‌داند كه قهرمان است؛ اما مطمئن باشيد جواب او را در آينده و بسيار قاطعانه خواهم داد، چون به تيم خودم اعتقاد دارم و مطمئن هستم جواب مثبت خواهم گرفت.
    وي افزود: هنوز قول قهرماني نمي‌دهم، چون زود است؛ ولي چون از 3 بازي مقابل تيم‌هايي كه حرف‌هاي زيادي براي گفتن در ليگ برتر دارند 7 امتياز گرفته‌ايم و مصدوم‌هاي زيادي نيز داريم اطمينان دارم و مي‌دانم آنها براي فتح سه جا از هيچ تلاشي دريغ نخواهند كرد.
    قطبي در پايان خاطرنشان كرد: بهترين بازيكنان ما هواداران هستند. اميدوارم با حضور 100 هزارنفر در ديدار مقابل ذوب‌آهن خاطره فينال پرسپوليس و سپاهان در سال گذشته دوباره زنده شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي روزهاي تعطيلم خودم تصميم مي‌گيرم ؛ قطبي:لازم باشدبه كره‌ ماه هم مي روم

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من براي روزهاي تعطيلم خودم تصميم مي‌گيرم و اگر لازم بدانم به كره‌ي ماه هم سفر خواهم كرد.
    افشين قطبي پس از تمرين امروز(چهارشنبه) تيم پرسپوليس گفت: من دليلي براي دخالت عده‌اي در سفرهاي شخصي ام نمي بينم و اگر لازم باشد روزهاي تعطيلم را به كره‌ي ماه سفر مي‌كنم. من اصلا دوست دارم فردا بروم پاريس، يونان و هر جاي ديگر كه اين مسئله ربطي به كسي ندارد. يك مربي مي تواند براي روزهاي تعطيلي اش خودش تصميم بگيرد.
    قطبي همچنين درباره‌ي بازي يكشنبه‌ي تيم پرسپوليس مقابل تيم ذوب آهن تصريح كرد: ما بازي حساسي مقابل تيم ذوب آهن براي تصاحب صدر جدول داريم، اين بازي پس از تساوي مقابل ملوان براي ما بسيار حساس خواهد بود و اگر بخواهيم قهرمان ليگ شويم بايد امتيازات خانگي را به طور كامل جمع كنيم. من از تمامي هواداران مي‌خواهم كه در بازي پرسپوليس برابر ذوب آهن به استاديوم آزادي بيايند و فضايي كه هنگام بازي ما با سپاهان ايجاد شده بود را به وجود آورند.
    وي افزود: بدون شك پيروزي برابر ذوب آهن روحيه‌ي مضاعفي براي بازيكنان ما خواهد بود، چرا كه آنها مي توانند صدر جدول را در اختيار بگيرند. ما هنوز در هيچ كدام از بازي هاي گذشته مان نتوانستيم پرسپوليس واقعي را به نمايش بگذاريم. تيم ما حتي با وجود مصدومان زياد مقابل ملوان هم خوب بازي كرد و موقعيت هاي گل زني بسياري زيادي داشت كه به هر ترتيب اشتباهات داوري هم كمك كرد و دو امتياز آن بازي براي ما از دست رفت.
    قطبي با اعتراض دوباره به تصميم قهرماني در گرفتن پنالتي به سود ملوان خاطر نشان كرد: من اشتباهات داوري را قبول دارم اما نمي‌پذيرم كه بگويم فوتبال ايران قضاوت‌هايي در همين سطح را دارد. ايران يكي از قدرت هاي بزرگ فوتبال در آسيا است كه همه از عوامل آن انتظار حرفه‌يي گري دارند اگر قرار است تيم ها و بازيكنان حرفه يي باشند داوران نيز بايد حرفه يي عمل كنند. فكر مي كنم در باره‌ي قضاوت اشتباه قهرماني همه‌ي ايران اعتراض داشته باشند .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : جلسه هيئت مديره پرسپوليس تهران با كليه اعضا روز شنبه 2 شهريور ماه درمحل باشگاه پرسپوليس برگزار مي شود.
    اعضاي هيئت مديره پس از اين جلسه به هتل محل اقامت بازيكنان خواهند رفت و با كادر فني و بازيكنان نشستي را برگزار خواهند كرد تا با شرايط بهتري در هفته چهارم ليگ برتر به مصاف تيم ذوب آهن بروند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصر ابراهیمی:قطبی فکر کرده مربیان ایرانی بی سواد هستند

خبرگزاری پرسپولیس : ناصر ابراهيمى مربى سابقپرسپوليس و تيم ملى در مورد سفرهاى قطبى به امارات و نحوه تمرينات او گفت: اين آقا فكر كرده مربيان ايرانى بى سواد هستند كه مى گويد بازيكنان بعد ازهر مسابقه بايد ۲ روز استراحت كنند. نمى دانم او چنين قاعده اى را چگونه واز كجا كشف كرده است. من به تازگى در كلاس مربيگرى شركت كرده ام در هيچ جاچنين چيزى را نه ديده ام و نه شنيده ام. البته صلاح مملكت خويش خسرواندانند و اين به ما ربطى ندارد! ابراهيمى در ادامه افزود: اگر قطبى به اينترتيب پيش رود با يك مشت بازيكن بدون تمرين و ناآماده مواجه مى شود. چراكه عملاً آنها ۴ روز تمرين نمى كنند. يك روز پيش از مسابقه كه تمرين سبكاست روز دوم هم سكونشين ها و نيمكت نشين ها بيكار هستند، ۲ روز هم كه قطبىتمرين را تعطيل مى كند. شايد موفق باشد اما اين روش در هيچ كجاى دنياپذيرفتنى نيست

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : با دستور مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس گزيده‌اي از اخبار، انتقادها و حاشيه‌هاي مربوط به باشگاه پرسپوليس هر روز توسط يك بولتن براي علي‌آبادي رياست سازمان تربيت بدني ارسال مي‌شود.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ناصر ابراهیمی:قطبی فکر کرده مربیان ایرانی بی سواد هستند

خبرگزاری پرسپولیس : ناصر ابراهيمى مربى سابقپرسپوليس و تيم ملى در مورد سفرهاى قطبى به امارات و نحوه تمرينات او گفت: اين آقا فكر كرده مربيان ايرانى بى سواد هستند كه مى گويد بازيكنان بعد ازهر مسابقه بايد ۲ روز استراحت كنند. نمى دانم او چنين قاعده اى را چگونه واز كجا كشف كرده است. من به تازگى در كلاس مربيگرى شركت كرده ام در هيچ جاچنين چيزى را نه ديده ام و نه شنيده ام. البته صلاح مملكت خويش خسرواندانند و اين به ما ربطى ندارد! ابراهيمى در ادامه افزود: اگر قطبى به اينترتيب پيش رود با يك مشت بازيكن بدون تمرين و ناآماده مواجه مى شود. چراكه عملاً آنها ۴ روز تمرين نمى كنند. يك روز پيش از مسابقه كه تمرين سبكاست روز دوم هم سكونشين ها و نيمكت نشين ها بيكار هستند، ۲ روز هم كه قطبىتمرين را تعطيل مى كند. شايد موفق باشد اما اين روش در هيچ كجاى دنياپذيرفتنى نيست
    این چی میگه؟
    یکی این بابا رو ساکتش کنه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا یه حدی راست میگه!
    بدن بازیکنا اونجوری که باید آماده نیست
    بازی با ملوان بعد از دقیقه 70 یادتونه!!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرين از ساعت 17 در زمين شركت واحد آغاز شد و بازيكنان به دويدن، حركات كششي، هندبال بدون دروازه بان ابتدا با يك توپ و سپس با دو توپ، پرسينگ و حفظ توپ پرداخته و در پايان فوتبالي درون تيمي با دروازه هاي هندبالي انجام دادند.
    * بازيكنان ذخيره با ماركو و بازيكنان اصلي زير نظر افشين قطبي و پيرواني تمرين كردند.
    * هواداران پرسپوليس به علت حضور 100 دستگاه اتوبوس تازه در محوطه شركت واحد اجازه حضور در كنار زمين را پيدا نكردند و از روي ديوارهاي ورزشگاه به سختي تمرينات را ديدند.
    * داريوش مصطفوي به همراه چند تن از مسئولان باشگاه پرسپوليس در محل تمرين حاضر شد و تلاش بازيكنان را نظاره كرد.
    * عليرضا نيكبخت واحدي كه در بازي مقابل ملوان مصدوم شده بود، امروز در تمرينات گروهي شركت كرد.
    * محمد منصوري، پژمان نوري و عليرضا نيكبخت واحدي در پايان تمرين زير نظر پيرواني به حركات سرعتي پرداختند.
    * كادر فني از بلندي چمن زمين شركت واحد و عدم خط كشي ابراز ناراحتي كردند.
    * كريم باقري امروز به همراه فرزند خود در تمرين حضور پيدا كرد.
    * حسين بادامكي با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد و دقايقي با بازيكنان و زرينه(پزشك تيم) به گفت و گو پرداخت.
    * بهادر عبدي از ناحيه پاي چپ دچار مصدوميت شد و به تمرين ادامه نداد. مازيار زارع نيز به دليل مصدوميت جزئي چند دقيقه اي از تمرينات گروهي باز ماند؛ اما با تلاش زرينه مجددا بازگشت.
    * محمد رضا علوي در جمع ذخيره ها تمرين كرد كه اين مسئله ناراحتي وي را در پي داشت.
    * پنج دروازه بان آزمايشي در تمرين حضور يافتند و به همراه عليرضا حقيقي و مهدي واعظي تمرينات ويژه اي را زير نظر عابدزاده انجام دادند.
    * ساعدي پزشك سابق تيم ملي نيز در تمرين امروز حضور پيدا كرد و دقايقي با مصطفوي و زرينه به گفت و گو پرداخت.
    * تمرين ديروز ساعت 40/18 به پايان رسيد وامروز ساعت 10 صبح پيگيري خواهد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •