دو تا شد ببخشید مدیران محترم اینو بپاکن ! نمی دونم چرا ادمین ها این افزونه وی بی رو نصب نمی کنن که وقتی دو تا پست پشت سر هم داده می شه پست ها رو یکی می کنه !!!!!!!
دو تا شد ببخشید مدیران محترم اینو بپاکن ! نمی دونم چرا ادمین ها این افزونه وی بی رو نصب نمی کنن که وقتی دو تا پست پشت سر هم داده می شه پست ها رو یکی می کنه !!!!!!!
ايشالا باهاش حال كني---حالا نميخواد ناراحت باشي---مهم نيست!!!اصل كاراييه----
---------- Post added at 05:34 AM ---------- Previous post was at 05:32 AM ----------
درخشندگيش خوبه---اما بايد خيلي مراقب باشي خش نيافته!!!خود من اگه ميدونستم پكه mgs هم داره ميخريدم---به نظر من بهتر از براقه!!!
![]()
سلام بببخشید یه چندتا سوال ....
هوس کردم PS3 بخرم اما زیاد اشنایی با مدل هاش ندارم بیشتر با PS2 و PC بازی میکنم ... میخوام بدونم کلا فرق و تفاوت مدل های PS3 چیه و چرا روی بعضی از اون قیافه هاشون فرق داره ؟؟؟ بعدش قیمت دست دوم کنسول چقدره ؟؟؟ ممننون میشم توضیعات کامل بدید
فایل eboot.bin و param.sfo کجا دقیقا باید تو هارد اینترنال کپی بشه ؟؟؟
من که میریزم پیغام میده که eEBOOT.BIN NOT FOUND .... DO U WANT TRY FIXING PERMISSIONS?
چیکار کنم؟ با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی میکنم و با GIGA MANAGER 1.0.4 اجرا میکنم و یک دیسک اورجینالم تو دستگاه هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بببخشید یه چندتا سوال ....
هوس کردم PS3 بخرم اما زیاد اشنایی با مدل هاش ندارم بیشتر با PS2 و PC بازی میکنم ... میخوام بدونم کلا فرق و تفاوت مدل های PS3 چیه و چرا روی بعضی از اون قیافه هاشون فرق داره ؟؟؟ بعدش قیمت دست دوم کنسول چقدره ؟؟؟ ممننون میشم توضیعات کامل بدی
جواب=
هيچ فرقي با هم ندارن---فقط هاردشون كم و زياده---ظاهرشون هم تو عكس و اين چيزا فرق داره---اگه منظورت چاق و لاغريشه كه الان ديگه فقط لاغر موجوده----دست دوم هم بستگي داره---ولي حدود 250 تومن----
دقیقا منم توی اجرای بازی ها اکثرا به این مشکل بر می خوردم .
بهتره از Multi man manager استفاده کنید . مشکلتون حل می شه .
دوست خوبم ممنون فقط یه سوال شما الان با این برنامه کار کردید دیگه این مشکلو ندارید؟ بازیا راحت اجرا میشه؟
سلام بر همه ی دوستان.
می بخشید میشه بازی های پی اس ۲ رو روی پی اس ۳ اجرا کرد؟
باید اوریج باشند؟
ممنون.
میشه عکس مدل ها رو بزارید ببینیم فرق ظاهری شون چطوره ؟
دوست من شما يه دور تو گوگل سرچ بكني مياره..
كلا دو تا مدل هستش ديگه
Fat و آسليم....
هر دو هم سياه هستش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)