دانلود فایل mss32.dll از این آدرس:
بعد از دانلود, فایل را از حالت فشرده خارج کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...
دانلود فایل mss32.dll از این آدرس:
بعد از دانلود, فایل را از حالت فشرده خارج کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...
ممنون
ولي نشد
قبل شما هم يكي عين همين رو داد ولي مال من ورژنش مثل اينكه فرق داره
كارنكرد
ورژن مال من
1.1.335.20242
براي من مال نوين پندار هم هست
به هرحال ممنون
راستي اين عكس ببينيد شايد چند فايل ديگر هم نصب نشد چون سر اون گير ميداد كه ديگر باطل ميشد
اين از فايل هايي كه تو پوشه bin است
كسي اين ورزن رو داره فايل mss32.dll رو بگذارد
Last edited by Mahiar0; 16-03-2008 at 15:48.
با سلام. من مشکل در اجرا کردن بازی PES 6 در ویندوز ویستا دارم یعنی اصلا اجرا نمیکنه اگه میشه منو راهنمایی کنید و اگر patch ی برای اجرا کردنش بذارید.ممنون
من جوابتو که تو تایپیک مخصوص دادم حالا ارور چی میده؟؟؟؟![]()
عزیزم شما چرا فایل رو ایجا کپی کردی ؟!ممنون
ولي نشد
قبل شما هم يكي عين همين رو داد ولي مال من ورژنش مثل اينكه فرق داره
كارنكرد
ورژن مال من
1.1.335.20242
براي من مال نوين پندار هم هست
به هرحال ممنون
راستي اين عكس ببينيد شايد چند فايل ديگر هم نصب نشد چون سر اون گير ميداد كه ديگر باطل ميشد
اين از فايل هايي كه تو پوشه bin است
كسي اين ورزن رو داره فايل mss32.dll رو بگذارد
این فایل Mss32.dll رو اینجا کپی کن :
C:\Windows\System 32
نه در محل نصب بازی !
توي اونجا هم گفتي رفتم ريختم بازم نشد
يك كارديگر هم كردم از توي پوشه bin هم mss32.dll رو پاك كردم كه اين ارور رو ميده
وبعد ميزنم اين يكي مياد
فكرنكنم مشكل اين باشه
نبايد توي windows , system32نبايد ريخت فكرنكنم اونجا ربطي داشته باشه
من امروز بازیه Civilization 4 رو خریدم وقتی می خوام اجراش کنم این پیغام میاد![]()
کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام من تو بازی Assassins Creedیه مشکل دارم وقتی تو مموری بلاک 3 بازی میکنم باید به دوشهر برم و با یه نفر صحبت کنم به یکی از شهر ها که اسمش Acre هست میره ولی وقتی می خوام به اون یکی شهر برم از بازی خارج میشه و هیچ اروری هم نمیده البته چندین بار امتحانش کردم حتی فکر کردم شاید ،اول باید به اون شهر برم ولی نشد دوباره از بازی خارج شد عین همین مشکل تو بازی The Club هم دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
مشخصات سیستم من:
Graphic:8600GT
Ram:2gig
CPU:3.8 gh
دوست عزيز همه با اين بازي يعني(Assassins Creed) مشكل دارن يه نگاه به تاپيكش بنداز اين بازي هنوز نسخه اصليش با زبان انگليسي منتشر نشده فقط ورژن روسي بازي سالم يا بايد پچ بازي را دانلود كني تا خوب بشه يا دوسه هفته ديگه صبر كني نسخه اصلي بياد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)