یعنی بازی های wheelman و god father 2 جز این ها نیستن ؟
یعنی بازی های wheelman و god father 2 جز این ها نیستن ؟
نه من امروز wheelman رو گرفتم جزء اينا نيستش !!!
سلام نوید. بازی Afro Samurai مشکل داره من می خوامستم بخرمش یعنی نخرم؟
آقا یه سوال کردیم کسی نیست جواب بده لطفا ؟!!
سلام چطوري ؟؟؟
نه بابا بگير !!! ولي كنسولت رو ببر يه جايي مثل Nextgen تا برات iXtreme 1.51 نصب كنن همين !!!
ديگه ازين به بعد خيلي از بازي ها شايدم همشون فقط با 1.51 اجرا شن !!!
Optimus Prime عزيز زده كه كدوم بازي ها اينجوري هستن !!!
اونو من خودم اطلاع دقيقي ندارم ميترسم يه چيزي بگم اشتباه گفته بشه !!!آقا یه سوال کردیم کسی نیست جواب بده لطفا ؟!!
Optimus كاملا اطلاعات داره در اين رابطه !!!
دوستان عزیز مخصوصا جناب Optimus Prime که ظاهرا در مورد مسایل مربوط به wave و این firmware جدید اطلاعاتشون کامل هست
با توجه به این که اینجا کسی کار up رو انجام نمیده و من باید کنسول رو بفرستم تهران
و از اون سمت هم میخوام یکسره برای 1.6 کنسول رو up کنم
2 تا سوال دارم :
1- من فقط ماهی 1 بار اونم برای update شدن gamerscore ام به live وصل میشم
در حدود 4 دقیقه
تا حالا live بازی نکردم و نخواهم هم کرد چون اعتقادی ندارم
اگه بازی ها رو با اون نرم افزار قابل اجرا روی fw کنونی کنیم و بدون بودن بازی تو درایو فقط برای همین کاری که گفتم live بریم و تو گزینه های خود کنسول چرخی بزنیم باز هم ban میشیم ؟
2 - اگه الان این بازی ها رو تبدیل کنیم و به live وصل نشیم و بعد از اومدن 1.6 با اون up کنیم
و بعد اون وصل بشیم ( باز هم نه برای بازی ) باز هم امکان ban هست ؟
ممنونبحث این که خودم up کنم رو هم توضیحی بدم
من اموزش رو خوندم
با خود این process مشکلی ندارم
مشکل اصلی من تجربه بدیه که از باز و بسته کردن وسایل برقی در گذشتته
و خرابی های بی دلیل که باعث بهت زدگیم شده هست
سلام دوستان میخوام 360بخرم و به جمع شما ملحق بشم ولی قیمتها یه کم منو گیج کرده ......تو سایت دیجی کالا ارکید رو زده 360تومن و پرمیوم رو زده 508000تومن در حالی که من به فروشگاه فتحی زنگ زدم تارکید رو 250 قیمت میداد(با برد جاسپر)و پرمیوم با برد فالکون رو 280قیمت میداد می خواستم بدونم این اختلاف فاحش برای چییه ؟؟این سایت خیلی گرون میده ؟؟یا دلیل دیگه ای داره ...دوستان فوری منتظر جوابم چون یکی دو روز دیگه می گیرم
دوست عزيز شما از همون توپ خونه بخريد بهتره .... قيمت سايتها خيلي بالا و پايين هست...
این سایت ها اکثرا یا قیمت هاشون update نیمشه
چون اکثر کالاهای دیگشون مثل گوشی ها و قطعات pc هم همینه
و در صورت update شدن هم وسایلی مثل 360 رو حتما میخوان با نزدیکترین قیمت به قیمت خریدشون بفروشن که ضرر نکنن
شما از همون فتحی بگیر
با اومدن فتحی و باز کردن تاپیک تو bc فکر کنم خیلی از مشتری های کسانی مثل پیام و مجید از دست برن و سمت فتحی برن
چون هم تو تهرانه
هم داره حتی از اونها هم ارزون تر میده
premium که روز گاری تو توپخونه زیر 540 گیر نمی اومد حالا 280 !!!
پدرام جان پس شما هم فتحی رو تایید میکنید ؟؟قابل اعتماده ؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)