تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 532 از 616 اولاول ... 32432482522528529530531532533534535536542582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,311 به 5,320 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام اگه کسی نتونه توی 6 سال کارشناسی پیوسته رو تموم کنه (ورودی 86) میتونه یک ترم دیگه هم داشته باشه؟ یعنی 13 ترم تموم کنه غیبت نمیخوره؟
    با سلام

بحث غیبت نیست دوست گرامی ... مساله اینجاست که طبق قانون جدید اگر شما نتونستی نهایتا توی مدت 5 سال مدرک کارشناسی پیوسته یا مدت 3 سال کارشناسی ناپیوسته رو اخذ کنی از نظر نظام وظیفه مجاز به ادامه تحصیل نیستی! ...
    یعنی کارشناسی پیوسته توی دانشگاه آزاد نهایتا 12 ترم دوست گرامی ... توی دانشگاه سراسری هم اگر کسی این وضع رو داشته باشه ...خودشون دست به کار میشن و براش تصمیم گیری میکنن!

و به احتمال خیلی زیاد حتی اگر دانشگاه هم متوجه نشه و شما بتونی مدرک کارشناسی رو اخذ کنی نظام وظیفه طبق مدرک قبلیت باهات رفتار میکنه

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام

بحث غیبت نیست دوست گرامی ... مساله اینجاست که طبق قانون جدید اگر شما نتونستی نهایتا توی مدت 5 سال مدرک کارشناسی پیوسته یا مدت 3 سال کارشناسی ناپیوسته رو اخذ کنی از نظر نظام وظیفه مجاز به ادامه تحصیل نیستی! ...
    یعنی کارشناسی پیوسته توی دانشگاه آزاد نهایتا 12 ترم دوست گرامی ... توی دانشگاه سراسری هم اگر کسی این وضع رو داشته باشه ...خودشون دست به کار میشن و براش تصمیم گیری میکنن!

و به احتمال خیلی زیاد حتی اگر دانشگاه هم متوجه نشه و شما بتونی مدرک کارشناسی رو اخذ کنی نظام وظیفه طبق مدرک قبلیت باهات رفتار میکنه
    قانون جدید فقط برای ورودی های جدید هست نه قدیم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام اگه کسی نتونه توی 6 سال کارشناسی پیوسته رو تموم کنه (ورودی 86) میتونه یک ترم دیگه هم داشته باشه؟ یعنی 13 ترم تموم کنه غیبت نمیخوره؟
    سلام.
    خیلی مشکلی پیش نمیاد.چون اینجور موارد زیاد هستند.
    و چون معافیت تحصیلی صادر میشه مشکلی نیست.
    باز هم از دفاتر پلیس +10 یا نظام وظیفه بپرسید

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قانون جدید فقط برای ورودی های جدید هست نه قدیم
    نمیدونم دوست گرامی قانون قبل هم نهایت 6 سال بود!!
    الان نهایت شده 5 سال ( سقفش رو میگم )
    حالا طبق قانون قدیم اگر مدت تحصیل شما به 6 سال نرسیده از نظر نظام وظیفه که مشکلی نیست.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قانون چاقی مفرط و لاغری مفرط واسه معاف شدن هنوزم هست؟ قبلا بود یه فرمول هم داشت.... اگه کسی اطلاعی داره بگه لطفا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آیا شخصی که قبلا یک بار انصراف داده باشه و بعد از انصراف دادن وثبت نام در دانشگاه جدید متوجه بشه که این رشته تشکیل نمی شه، می تونه به یک شهر دیگه انتقالی بگیره ؟ و از نظر نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
    Last edited by liverpolis; 17-02-2013 at 11:04.

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها من 23 سالمه، به علت مشکلاتی سربازی نرفتم هنوز
    من هنوز 4 درس دیگه دارم که اگه قبول بشم دیپلم میگیرم، حالا سوالم اینه که اگه من خودم بشینم بخونم (چون سربازی نرفتم سر کلاس نمیذارن برم)
    و خرداد امتحان بدم و دیپلم رو بگیرم بعد با توجه به اینکه پیش دانشگاهی رو برداشتن میتونم کنکور بدم؟
    کلا اگه دیپلم بگیرم برای کنکور و .... مشکلی ندارم؟ مثلا برای کنکور دادن به سربازی نرفتنم گیر نمیدن؟
    منتظر راهنمایی تون هستم، ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متاسفانه الان تحت هیچ شرایطی همون دیپلم رو هم نمیزارن بگیرید ، چون باید ثبت نام کنید و برای ثبتنام کردن ازتون کارت پایان خدمت میخوان
    2 راه داری
    یا بری خدمت بعدش ادامه تحصیل بدی
    یا کلا بیخیال خدمت و درس بشی و بری دنبال کار
    یه راه دیگه هم هست اونم اینه که معاف بشید که باید خودتون تحقیق کنید ببینید شرایطش رو دارید یانه

10. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

متاسفانه الان تحت هیچ شرایطی همون دیپلم رو هم نمیزارن بگیرید ، چون باید ثبت نام کنید و برای ثبتنام کردن ازتون کارت پایان خدمت میخوان
    2 راه داری
    یا بری خدمت بعدش ادامه تحصیل بدی
    یا کلا بیخیال خدمت و درس بشی و بری دنبال کار
    یه راه دیگه هم هست اونم اینه که معاف بشید که باید خودتون تحقیق کنید ببینید شرایطش رو دارید یانه
    داداش مطمئنی؟ من 2 سال پیش که رفتم گفت چون سربازی نرفتی نمیتونی بیای سر کلاس ولی میتونی خودت بخونی بعد بیای امتحان بدی

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آیا شخصی که قبلا یک بار انصراف داده باشه و بعد از انصراف دادن وثبت نام در دانشگاه جدید متوجه بشه که این رشته تشکیل نمی شه، می تونه به یک شهر دیگه انتقالی بگیره ؟ و از نظر نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
    اگه انتقالی بدن ، مشکلی پیش نمیاد

بچه ها من 23 سالمه، به علت مشکلاتی سربازی نرفتم هنوز
    من هنوز 4 درس دیگه دارم که اگه قبول بشم دیپلم میگیرم، حالا سوالم اینه که اگه من خودم بشینم بخونم (چون سربازی نرفتم سر کلاس نمیذارن برم)
    و خرداد امتحان بدم و دیپلم رو بگیرم بعد با توجه به اینکه پیش دانشگاهی رو برداشتن میتونم کنکور بدم؟
    کلا اگه دیپلم بگیرم برای کنکور و .... مشکلی ندارم؟ مثلا برای کنکور دادن به سربازی نرفتنم گیر نمیدن؟
    منتظر راهنمایی تون هستم، ممنون
    احتمالا به سربازی شما گیر می دن .
    غیبت دارین چون سنواتتون بیش از جد مجاز شده

بهتره به نظام وظیفه شهرتون بیرین و استعلام کنین

.

13. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •