بله چهار تا صفر رو زدم باز نشد.
زهي خيال باطل !!
كاملا موافقم
ديگه بسه هر چي 13 سال ملت رو ..... واقعا كه
راستي اگه با 9 بار اشتباه زدن Pin سيم كارت بسوزه چيكار بايد كرد![]()
دشمنت شرمنده!
شاید همراه اول فقط اون کاربرد رو داشته باشه ولی من و بقیه دوستان ترجیح میدیم سیم کارتمون رو بذاریم توی گوشیمون و ازش استفاده کنیم.
گذاشتمش توي Other در MTNIrancell.persiangig.com.
خوبه؟
اين هم آدرس مستقيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چرا سره بچه داد و هوار مي كنيد. خوب حتما به نظرش از دسته من يه كاري بر مياد !!!!
شما توي گوشيه ديگه تست كن اگه نشد مطمئن هستم كه رمز 0000 تغيير پيدا كرده وبايد گوشيت رو Reset Factory كني و اگه باز هم نشد بايد ببري Flash كني و اگه باز هم نشد بايد من برات فرم پيگيري پر كنم تا برو بچ در شبكه از HLR خطت رو Reset كنند.
البته چون پسره خوبي هستي وگر نه بايد 130 يا 140 رو بگيري.
البته شما شمارت رو برام ميل كن تا در اين ميان كه داري اين مراحل رو پيش ميري من يه آماري از پروندت بگيرم.
شايد تونستيم يه كارايي بكنيم.
چشم من الان ميرم و يك كوزه مي خرم. جايي آشنا داري كه ارزون تر بده.
ولي به نظر خودت ارزشش رو داشت كه به خاطر اين يك جمله كه همه كلي بهش خننديدند زمان بگذري و يك نام كاربري براي خودت ايجاد كني؟
حالا كه تو كوزه داري يه ليوان آب براي من هم بفرست.
من اگه جاي تو بودم ديگه توي اين تاپيك هيچ وقت نميامدم.
اگه ازت Puk خواست و اون رو هم اشتباه زدي و نوشت:
درج سيم كارت نا موفق ، سيم را وارد كنيد ، پاك مسدود شده است با متصدي تماس بگيريد ، Puk Blocked , Inset sim card , Sim Reject و توي اين مايه ها بايد بري و يك بشته باز گشت بخري.
Last edited by MTNIrancell; 10-08-2007 at 17:41.
چشم من الان ميرم و يك كوزه مي خرم. جايي آشنا داري كه ارزون تر بده.
ولي به نظر خودت ارذزشش رو داشت كه به خاطر اين يك جمله كه همه كلي بهش خننديدند زمان بگذري و يك نام كاربري براي خودت ايجاد كني؟
حالا كه تو كوزه داري يه ليوان آب براي من هم بفرست.
من اگه جاي تو بودم ديگه توي اين تاپيك هيچ وقت نميامدم.
:43:![]()
شما هم کاملا مشخصه که از همراه اول استفاده میکنی که خودت username خودت رو تنهای بی کس گذاشتی. چون با ایرانسل :"هیچوقت تنها نیستم."![]()
با سلام و خسته نباشد
قابل توجه دوستان من نقشه هايي كه در شركت داشتيم رو با حجم پايين تر توي سايت آپلود كردم.
ببينيد اينجوري كه الان هست بهتره يا اينكه به ترتيب حروف در فولدر هاي مجزا طبقه بندي كنم.
در فولدر Image وارد نقشه بشويد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو image كه فقط يوزربار من هست چيز ديگه اي نيست !!
آقایون تویفایل مربوط به جشنواره ها رو بگیرید...توش شهر های جدید هم هست.دزفول و اهواز و خرم شهر و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جشنواره شیراز 27 مرداده تا آخر مرداد...امیدوارم تا اون موقع پوشش شیراز کامل بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)