بفرمایید اینم skin hitman
[URL="http://gta3.gamigo.de/downloads/ftp/1139245011_HITMAN.rar
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بفرمایید اینم skin hitman
[URL="http://gta3.gamigo.de/downloads/ftp/1139245011_HITMAN.rar
Last edited by king of the kings; 31-07-2008 at 15:23.
قطر چرخ را چگونه کوچکتر کنیم؟؟؟؟؟؟
چطوری میشه با هندلینگ ادیتور کاری کرد که تاکسیهای تو بازی به جای اینکه بپرند بوق بزنند؟
كارهاي مربوط به چرخ به vehicles.ide مربوطه . اگه ميخواين چرخ پرايد رو درست كنين اين كد مال آخر vehicles.ide پرايده كه بايد عوضش كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب اگه به هندلينگ اديتور ربط داره كد هندلينگ يه ماشين معمولي رو بجاش بزار .چطوری میشه با هندلینگ ادیتور کاری کرد که تاکسیهای تو بازی به جای اینکه بپرند بوق بزنند؟
اين آخرين آموزشي بود كه من گذاشتم . آموزش براق كردن وقتي توي اون آموزش توضيح دادم يعني اينكه كلمه env كه جلوش يه شماره نوشته اگه اون رو 0 بكني ديگه ماشين براق نيست يا عكسي كه باعث برق زدن ميشه رو از فايل TXD حذف كني .چطوری میشه رنک براق را با Zmodeler2 از ماشین برداشت تا ماشین رنگ معمولی داشته باشه؟
این افکت ها رو بگیرین حال کنین
این هم عکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان
من پراید هاچپک را دانلود کردم لاستیکهاش خیلی بزرگ بود و من لاستیک یه ماشین دیگر را به جای لاستیک قبلی گذاشتم و تو بازی این لاستیک جدیده همه جاش سفید بود.لطفا در این مورد کمکم کنید
لطفا جوابمو هر چه سریعتر بدین
محمد رضا که جواب تو رو داد. اگر هم لاستیکی رو عوض کردی باید تکستچر های مربوط به اون رو تو txd ماشینت که چرخاش رو عوض کردی بزاری.
اینم سمند پلیس اسراعیله
یک تغییراتی روش دادم
لینک عکسلینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=king of the kings;2739976]اینم سمند پلیس اسراعیله
یک تغییراتی روش دادم[quote]
این که سمند نیس آلفا رومو یا یه همچی چیزیه![]()
اینم یک ماشین پلیس شبیه سمند
لینک عکس
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)