سلام به همه دوستان سوالم اینه من تمام محله ها رو سبز کردم فقط این یه تیکه مونده...
چیزی که از چند سال قبل یادمه تو این تیکه یه هتل هست که Big Smoke رو اینجا میکشیم...
حالا کسی نمیدونه باید چیکار کنم که این Mission آزاد بشه؟
سلام به همه دوستان سوالم اینه من تمام محله ها رو سبز کردم فقط این یه تیکه مونده...
چیزی که از چند سال قبل یادمه تو این تیکه یه هتل هست که Big Smoke رو اینجا میکشیم...
حالا کسی نمیدونه باید چیکار کنم که این Mission آزاد بشه؟
وای این تاپیک خاطراپ جوونیمون رو زنده کرد...هی یادش بخیر آی![]()
من این تیکه رو هم گرفتم...اما نه زنگ به موبایل زدن و نه مرحله ای آزاد شد...
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟
چجوري گرفتيش؟!
اصلا نيازي نيست همشون رو بگيري ، يه ده تاييش كافيه ، مشكل بايد از جاي ديگه اي باشه...
الان کل منطقه هارو گرفتم...البته بگم این بازی رو بصورت فشرده دانلود کردم...ممکنه مشکل از اونجا باشه؟؟؟
البته اینو هم بگم کل مراحل به راحتی انجام شده...این بازی رو 2-3 بار تموم کردم نمیدونم چرا اینطوری میشه!
من یادمه یک تیکه سبز نمیشه که یک جورایی سبزش کردم ولی اصلا مهم نیست سبز بشه چون همونطور که میگی بازی کردی بعد از اینکه در ادامه بازی بری از شهر که اول توش هستی میری به شهر دیگه و تمام مناطق سبز کردی دوباره رنگ شون به حالت اول بر می گرده
توی این بازی دوبار باید تمام مناطق شهر اول رو سبز کنید
که دفعه اول فقط 10 یا 12 تاش کافیه
من که تا حالا 7 یا 8 بار این بازی رو تموم کردم
واقعا باهاش خاطره دارم
هنوزم گاهی وقتا بازیش میکنم
چونمیشه توی این بازی تغییرات ایجاد کرد خیلی دوسش دارم
میشه همه ماشینا و بعضی از ساختمونا و هلیکپتر ها و موتور ها و قایق ها و لباس ها و آدما و امکانات دیگه رو توی بازی تغییر داد
دوست عزیز سلام ... میشه لینکش رو برام پ .خ کنی . من نتونستم سایتشو بازکنم . ممنون
سلام ، خییلی ممنون از سایت خوب شمالطفا" من را راهنمایی کنید در بازی Grand Theft Auto: San Andreas در مرحله بانک زنی که به همراه یک خانم هست چگونه در بانک باز می شودهر چه کیفهای مواد منفجره به در برت می کنم و دکمه را می زنم در باز نمی شودلطفا" راهنمایی کنید... بازی بسیار عالی هستراهنمای کامل بازی را برایم ای میل کنیدمتشکرم
سلام، امیدوارم که حالتان خوب باشد ، خیلی ممنون از سایت خوب شما ،لطفا" من را در بازیGrand Theft Auto: San Andreas راهنمایی کنید ... من در قسمتی هستم به نام made in heaven و against all Odds به همراه یک خانم می خواهد از مغازه مسابقه اسب سواری و یا به اسم Trak Betting دزدی کنه... لطفا" راهنمایی کنید که چگونه در باز می شه ... من هر چی کیفهای مواد منفجره به در پرت می کنم و پس از اینکه از در فاصله می گیرم و دکمه انفجار را می زنم در باز نمی شه... لطفا" رااهنمایی کنید. خیلی ممنون
در ضمن ممنون می شم اگه راهنمای کامل بازی را برایم ای میلی کنید
متشکرم ...لطفا" جواب دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)