damet garm smallman haldady are ye 7 mahy hast injam ehtemal dare ta ye 7 saly inja bemonam ta takhassosamo begeram jaeee hamaton khaliya mamnon az lotfe dostaee khobam
damet garm smallman haldady are ye 7 mahy hast injam ehtemal dare ta ye 7 saly inja bemonam ta takhassosamo begeram jaeee hamaton khaliya mamnon az lotfe dostaee khobam
Last edited by AKASHA178; 28-03-2009 at 05:55.
سلام. امروز دانلود پچ کامل میشه, برای همین میخواستم پیشاپیش از شما دوستان چند تا سوال بپرسم:
- بعد از دانلود پچ باید اون رو تو پوشه اصلی کپی کرد؟ یا اینکه یک فایل اجراییه؟
- replay رو باید تو پوشه خودشون کپی کنم دیگه؟ و برای مشاهدشون تو بازی باید چکار کنم؟ (ارش عزیز از شما هم بابت replay هایی که گذاشتید تشکر میکنم حتمآ بعد از دانلود پچ اونها رو دانلود میکنم)
از همه شما دوستان بابت کمکهاتون به من و بطور کلی به تازه واردها تشکر میکنم.
پچ من 1.18 است
الان هم 1.22 را دانلود کردم و هم 1.23 را ولی نصب نمیشه و پیغام میده که یا پچه بد دانلود شده و دوباره ئان کن و یا اینکه بازی از اول اول نصب کن
الان سی دی هاشم ندارم
چکار می تونم بکنم ؟
Last edited by Master generals; 28-03-2009 at 12:30.
بستگی داره ولی اقلبشون همین طوری است که باید تو پوشه اصلی کپی کرد
تو باید replay ها را تو پوشه replay تو پوشه warcarft کپی کنی بعد باید 2 چیز را داشته باشی
1.map را که با ان بازی کردند
2.patch را که با ان بازی کردن
بعد بازی را اجرا می کنی و مراحل زیر :
single player > view raplay
اقا من نفهمیدم ولی در یک حالت بیشتر نمی خواد بازی رو دوباره بریزی اونم وقتی folder warcraft رو جابه جا کرده باشی
ما نفهمیدیم که اینجا تاپیک اموزش dota allstars یا حل مسکلات نصب و پچ dota allstars هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینها هم قسمتی از مشکلات دوتاس (:
سلام. بلاخره با دانلود پچ جدید, مشکل ورود به مپ "دوتا" حل شد, حالا میخواستم بدونم دوستان مقاله ای دارند که بدرد افرادی که تا حالا این بازی رو انجام نداده بخوره؟ یا اگه نکته ای, خودتون میدونید که فکر میکنید مفیده, ممنون میشم قرار بدید. درضمن تو بازی اکثر مواقع هیروی من درمقابل دشمنان برای خودش تصمیم میگیره و حمله میکنه یا فرار میکنه (بجز مواقعه ای که من از لول ها استفاده میکنم) میخواستم بدونم این یک امر عادیه؟
با تشکر, اسماعیل
درضمن تو بازی اکثر مواقع هیروی من درمقابل دشمنان برای خودش تصمیم میگیره و حمله میکنه یا فرار میکنه !!!!!؟؟
مگه تو بازی نمی کنی ؟؟!!
من خودم با استفاده از replay اساتید و بازی زیاد با دوستان یاد گرفتم
ولی چیزی که فهمیدم که خیلی خیلی هم مهم است این است که این یه بازیه 5v5 است و تو باید یادبگیری چه جوری با 4 نفر دیگر چگونه هماهنگ شی و اینکه اگه تو خیلی هم بازیت خوب باشد یا مثلا در بازی 1v1 همرو هم بزنی باز هم در بازیه تیمی کم میاری و می بازی
بله درسته . ولی نه تا این اندازه که فقط به این مشکلات پرداخته بشه . باید بیشتر روی بازی کردن و طرز بازی با هیرو ها تمرکز بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)