امیدوارم اگه خواستن شبانه رو حذف کنن، حداقل کاملا حذفش نکنن و مثلا مثل پارس آنلاین ۱/۳ بکنن
قیمت بسته شاتل لند هم اگر کمتر کنن خوب میشه
امیدوارم اگه خواستن شبانه رو حذف کنن، حداقل کاملا حذفش نکنن و مثلا مثل پارس آنلاین ۱/۳ بکنن
قیمت بسته شاتل لند هم اگر کمتر کنن خوب میشه
دوستان من سرویس شاتلند رو فعال کردم
حالا سوالم اینه در طول 24 ساعته میتونم از سرویس شاتلند دانلود داشته باشم
مثلا سرویس شبانه رایگان که میشه از سرور های خارجی و گوناگون دانلود داشته باشی رو بیخیال بشم و فقط با شاتلند دانلود کنم شبانه رو, آیا شبانه من محدود نمیشه
یعنی با سرویس شاتلند شبانه دانلود از آپلودسنتر شاتلند محدودیتی نداره و مثل روزش حساب میشه؟
ما هایی که شبانه داریم و میخوایم تمدید کنیم واسه ما هم قطع میشه یا فقط واسه جدیداست ؟
حذف نشده یه نگاه کن هس
چون سایت رو دارن تغییر میدن اون زمانی که ایشون دیدن سرویسهای شبانه رو نذاشته بودن تو سایت
بچه ها کسی کد نماوا برای دریافت ترافیک هدیه رو میدونه که قرار بود تو امروزیها پخش بشه
سلام
من در یکی از سایت های خارجی شطرنج اینترنتی بازی میکنم با پارس آنلاین مشکلی ندارم ولی با شاتل مهره های شطرنج روی صفحه نشون داده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید چه پارامتری در تنظیمات توسط شاتل باید تغییر کنه تا مشکل حل بشه.
ممنون
دوست عزیز منم همچین مشکلی دارم ولی با فیلتر شکن این مشکل حل میشه برای یه مدتی سایت chess.com فیلتر بود و دوباره که از فیلتری در اومد روش خیلی محدودیت اعمال شده
Last edited by amomohsen; 12-09-2016 at 10:26.
سلام 221720
چي جوري بايد استفاده كرد
قبلا ثبت نام كرديم
موقع ثبت نام جديد بايد كد رو بزني ؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
برو به این ادرس فرم رو پر کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)