از کجا بفهمم کدوم شهرها 3G ایرانسل پشتیبانی میکنن؟
از کجا بفهمم کدوم شهرها 3G ایرانسل پشتیبانی میکنن؟
ایرانسل که پشتیبانی نداره
اگه منظورت سیگناله،از توی سایت و اکانت توییتر میتونی ببینی
Sent from my HTC One using Tapatalk
تبریز - شمال شرق
تازه دکلی که تو محله ما هست 4G هم داره
نه بابا چرا جداست
الان خیلی جا ها اینترنت خیلی بهتر از اینترنت من دارن !!!
اون قبلا بود که عالی بود![]()
البته الانشم اینترنتم خوبه ولی اینترنت خوب رو دیگه خیلی ها دارن
من هم با شما موافقم و به نظرم تا همه جا رو 3G نکردن بهتره روی نسل 4 سرمایه گذاری نکنن !! چون من خودم اینور اونور زیاد میرم و اینترنت همراه زیاد لازم دارم ، دیدم که نسل 2 اصلا نمیتونه نیاز های روز مره رو رفع کنه !!! رایتل هم که همه جا آنتن نداره !! یا اگر داره نمیشه هی سیم کارت عوض کرد تا از اون استفاده کنی !! برا همین من هم شما رو درک میکنم ، چون خودم تو دانشگاه به نسل 3 دسترسی ندارم و همش باید نسل 2 استفاده بکنم![]()
4جی که خیلی سریع داره پیشرفت میکنه.ولی یوسیم نیومده هنوز
من رشت هستم
هنوز تو خونه ما 3جی آنتن نمیده و باید برم دم در :|
فكر نكنم تغيير سيستم از نسل سه به چهار خيلي سخت باشه. براي همين جاهايي كه 3G هست رو به راحتي ميتونن 4g كنن
خب مثلا تهران 12 میلیون جمعیت داره وقتی پوشش بدن دوازده میلیون نفز به تری جی و فور جی دسترسی پیدا میکنند! خب حالا به نظر شما واسه شرکت توجیه اقتصادی داره اول بیاد شهرستان های صد هزار نفری و تری جی بده؟؟؟
تغییر نسل از دو به سه راحتتتره ولی سه به چهار خیلی سخت تره
این تست مربوط میشه به میدون ازادی تهران
هر نسلی تجهییزات خاص خودش رو میخواد ولی دکل هایی که نسل سه رو دارند راحت تر میشه تجهیزات ۴ رو بهشون اضافه کرد
این فقط یه بعد قضیه هست اولا تو همون شهرستان ها بخاطر نبود انواع دیگه اینترنت استقبال خیلی بهتر از تهران ۱۲ میلیونی است که کاربرها به انواع اینترنت دسترسی دارند. بروز بودن زیرساخت و وسعت پوشش دهی هم موضوع دیگه است
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)