تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 720 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام
    اقا ۲ ۳تا سوال داشتم در مورد 50 tv pana vt30
    ۱-محتویات داخل جعبه که اون تبدیل ها روش هست یا نه و دیگه چی داره؟
    ۲-و اصل کار گارانتیش که از کجا میشه فهمید که اصلی هستش یا .....
    اگه میشه از گارانتی تون یه عکس بگذارید و یه توضیحاتی بدین ممنون
    فقط یکم عجله دارم
    اگه زود تر بتونید جواب بدین ممنونتون میشم.
    چون شنبه یا یک شنبه میخوام بخرم.
    سلام.

1-منظورتون از تبدیل ها رو متوجه نمی شم. یه سری کابل و کانکتور تو کارتنش هست که چندان کاربرد ندارند. الآن فقط HDMI کاربرد داره.
    زمانی که من خریدم باهاش هدیه فیش HDMI میدادن که تو جعبه نیست. خود نمایندگی داد. کنترل و دو تا عینک و سیم های شارژ عینک ها و دفترچه باهاش هست.
    دقت به محتویات لازم نیست. خود نمایندگی میاره خونه نصب میکنه و همه چیز توی کارتن دست نخورده و کامل هست. چند هفته بعد نصب هم نمایندگی مرکزی پاناسونیک زنگ میزنه و می پرسه آوردن براتون نصب کردن. راضی بودید؟

2-گارانتی روی کارتن هست و کارتن بنده توی انباره. الآنم که ساعت 3:25 بامداده نمیشه رفت تو انبار.
    شما برای خرید VT30 با گارانتی کافیه با خیال راحت به یکی از نمایندگیهای فروش پاناسونیک مراجعه کنید.
    نمایندگی فروش شهرتون رو از اینجا می تونید پیدا کنید:

2. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fordi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    با توجه به قیمت نسبتآ بالای VT3050 ایا نمایندگی ها بصورت قسطی هم این تی وی رو میفروشن ؟ اگر بله شرایطش چیه؟و کجای جمهوری ؟

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما برای خرید VT30 با گارانتی کافیه با خیال راحت به یکی از نمایندگیهای فروش پاناسونیک مراجعه کنید.
    نمایندگی فروش شهرتون رو از اینجا می تونید پیدا کنید:
    سلام
    حالا ما که تو شهرمون نمایندگی نداره برای اینکه خیالمون تو خرید راحت باشه چیکار باید بکنیم؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام
    حالا ما که تو شهرمون نمایندگی نداره برای اینکه خیالمون تو خرید راحت باشه چیکار باید بکنیم؟
    علیک سلام

با نزدیکترین نمایندگی به شهرتون تماس بگیرید، ببینید ارسال به شهرستان داره.

مثلاً همین نمایندگی پاناسونیک در اهواز که من از اونجا خرید کردم ارسال به شهرستان هم داره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نمایندگی نزدیکتون ارسال به شهرستان تو برنامه عادیشون نیست، می تونید سوال کنید آیا مقدوره براش به یه وانتی آشنا بده براتون بیاره. معمولاً راننده وانت آشنا میشناسن.
    همراهش هم اگه می تونند کسی رو واسه نصب بفرستن و اگه نمیشه با نمایندگی طی کنید که وقتی تلویزیون رسید به دستتون در حضور راننده وانت، خودتون (اگه بلدید) تلویزیون را تست کنید. در صورت عیب و کم و کاستی آنرا به راننده بدید ببره.

6. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض مشکلی عجیب در حالت داینامیک شبکه های دیجیتال

مشکلی عجیب در حالت داینامیک شبکه های دیجیتال

با سلام خدمت عزیزان . واقعا کلافم کرده....نمیدونم ایراد از شبکه ای دیجیتاله یا از تی وی . یه 10 روزی میشه که 8 تا شبکه ی اول دیجیتال خونه ی ما به هم ریخته که به صورت شطرنجی و داغون نشون میداد ولی 8 شبکه ی دوم رو بسیار عالی و بدون نقص میگرفت.
    هر چی انتن رو دست میزدم کابلا رو چک میکردم هی روزی 5 بار تنظمیات تی وی رو به حالت کارخونه میبردم و دوباره کانال یابی میکردم درست نمیشد بازم همینجوری بود و 8 شبکه ای اول رو خراب بود . دیگه امروز صبح کلافه شدم زنگ زدم به صدا سیما و موضوع رو بهشون گفتم . منطقه خونه رو سوال کردند و گفتند نه اصلا هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از انتن و دستگاه شماست ما مطمن هستیم از طرفا ما مشکلی نیست . هر چی براش دلیل و برهان اوردن قبول نکرد . با خودم گفتم حتما مشکل از خودمون . رفتم یه انتن واقعا عالی گرفتم بردارم الکترونیک کاره و این چیزا سرش میشه .
    به هر حال انتن رو نصب کردیم از شانس ما بازم همینجوری شد . یعنی 8 تا اول وقتی شماره شبکه رو میزدی و برات میاورد بعد 10 ثانیه که عادی میگرفت یهو قاطی می کرد و بهم میریخت تصویر ولی 8 شبکه دومی سالم میگرفت .
    یه جورایی فهمیدم مشکل از کجا بود تا حدودی .. نمیدونم اسمش رو میشه مشکل گذاشت یا نه ...من هر وفت 8 شبکه های اول رو روی مد داینامیک میزاشتم این حالت بهم ریخیتی پیش میادم یعنی اگر روی حالت عادی تی وی رو نیگا میردک با کنتراست 50 همه چی خوب و عالی بود ولی به محض اینکه کنتراست رو 5 تا بالاتر میبردم دیگه میشه همون مشکل قبلی .!!!خیلی برام عجیب بود چون روی 8 تا شبکه دوم مد داینامیک رو هم تا 100 برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این 8 تا شبکه ی اول رو به محض تکون دادن دادن عدد کنتراست بهم میریخت و این بسیار بسیار برام عجیب هست که چرا اینجوری شده ؟؟؟
    اگر تصاویر دریافتی دیجیتال خرابه پس چرا روی کنتراست 50 همه چی خوبه اگر تی وی خرابه پس چرا روی 8 تا شبکه ی دیگه میشه رو مد داینامیک کنتراست 100 رو داشت ...یه جورایی اینا با هم جور نمیاد ..اولش فکر میکردم تی ویم خراب شده که نمیتونم رو مد داینامیک قرار بدم ولی خوب اون شبکه ای دیگه ای درست میگرفت این نظرم رو عوض کرد ...

خداییش هر سال ماه رمضونی پدر مادر ما کلی پای تی وی سریال و فیلم میدیدن که امسال حسابی منو دارن دق میدن که چیکار کردی تی وی بهم ریخته هر چی میگم دست من نیست باورشون نمیشه ...
    ممنو نمیشم منو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . عذر میخوام که زیاد شد خواستم تا جایی که میشه کامل توضیح بدم که اگر کسی چیزی به فکرش میشه همه چی رو بدونه و هی سوال پرسیده نشه..
    نماز روزه هاتون قبول در پناه حق
    Last edited by TATU_TATY; 29-07-2012 at 17:48.

8. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مشکلی عجیب در حالت داینامیک شبکه های دیجیتال

با سلام خدمت عزیزان . واقعا کلافم کرده....نمیدونم ایراد از شبکه ای دیجیتاله یا از تی وی . یه 10 روزی میشه که 8 تا شبکه ی اول دیجیتال خونه ی ما به هم ریخته که به صورت شطرنجی و داغون نشون میداد ولی 8 شبکه ی دوم رو بسیار عالی و بدون نقص میگرفت.
    هر چی انتن رو دست میزدم کابلا رو چک میکردم هی روزی 5 بار تنظمیات تی وی رو به حالت کارخونه میبردم و دوباره کانال یابی میکردم درست نمیشد بازم همینجوری بود و 8 شبکه ای اول رو خراب بود . دیگه امروز صبح کلافه شدم زنگ زدم به صدا سیما و موضوع رو بهشون گفتم . منطقه خونه رو سوال کردند و گفتند نه اصلا هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از انتن و دستگاه شماست ما مطمن هستیم از طرفا ما مشکلی نیست . هر چی براش دلیل و برهان اوردن قبول نکرد . با خودم گفتم حتما مشکل از خودمون . رفتم یه انتن واقعا عالی گرفتم بردارم الکترونیک کاره و این چیزا سرش میشه .
    به هر حال انتن رو نصب کردیم از شانس ما بازم همینجوری شد . یعنی 8 تا اول وقتی شماره شبکه رو میزدی و برات میاورد بعد 10 ثانیه که عادی میگرفت یهو قاطی می کرد و بهم میریخت تصویر ولی 8 شبکه دومی سالم میگرفت .
    یه جورایی فهمیدم مشکل از کجا بود تا حدودی .. نمیدونم اسمش رو میشه مشکل گذاشت یا نه ...من هر وفت 8 شبکه های اول رو روی مد داینامیک میزاشتم این حالت بهم ریخیتی پیش میادم یعنی اگر روی حالت عادی تی وی رو نیگا میردک با کنتراست 50 همه چی خوب و عالی بود ولی به محض اینکه کنتراست رو 5 تا بالاتر میبردم دیگه میشه همون مشکل قبلی .!!!خیلی برام عجیب بود چون روی 8 تا شبکه دوم مد داینامیک رو هم تا 100 برم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این 8 تا شبکه ی اول رو به محض تکون دادن دادن عدد کنتراست بهم میریخت و این بسیار بسیار برام عجیب هست که چرا اینجوری شده ؟؟؟
    اگر تصاویر دریافتی دیجیتال خرابه پس چرا روی کنتراست 50 همه چی خوبه اگر تی وی خرابه پس چرا روی 8 تا شبکه ی دیگه میشه رو مد داینامیک کنتراست 100 رو داشت ...یه جورایی اینا با هم جور نمیاد ..اولش فکر میکردم تی ویم خراب شده که نمیتونم رو مد داینامیک قرار بدم ولی خوب اون شبکه ای دیگه ای درست میگرفت این نظرم رو عوض کرد ...

خداییش هر سال ماه رمضونی پدر مادر ما کلی پای تی وی سریال و فیلم میدیدن که امسال حسابی منو دارن دق میدن که چیکار کردی تی وی بهم ریخته هر چی میگم دست من نیست باورشون نمیشه ...
    ممنو نمیشم منو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . عذر میخوام که زیاد شد خواستم تا جایی که میشه کامل توضیح بدم که اگر کسی چیزی به فکرش میشه همه چی رو بدونه و هی سوال پرسیده نشه..
    نماز روزه هاتون قبول در پناه حق
    تو دریافت سیگنال دیجیتال دو تا پارامتر کیفیت و قدرت سیگنال هست که توی منوی تلویزیون نشون داده میشه. اونا رو چک کردی؟ ممکنه مثلا کیفیت یا قدرت فرستنده اول تو منطقه شما خراب شده.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

موقع سرچ کانال ها قدرت سیگنال روی 10 بود ........ تازه انتن رو عوض کردم ...از این نظر مطمعنم که مشکلی نیست

داره خودمونی میشه fordi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    با توجه به قیمت نسبتآ بالای VT3050 ایا نمایندگی ها بصورت قسطی هم این تی وی رو میفروشن ؟ اگر بله شرایطش چیه؟و کجای جمهوری ؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان ممکنه بگید فرق VT30 و ST30 در چه مواردی می باشد؟
    با تشکر.

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

علیک سلام

با نزدیکترین نمایندگی به شهرتون تماس بگیرید، ببینید ارسال به شهرستان داره.

مثلاً همین نمایندگی پاناسونیک در اهواز که من از اونجا خرید کردم ارسال به شهرستان هم داره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نمایندگی نزدیکتون ارسال به شهرستان تو برنامه عادیشون نیست، می تونید سوال کنید آیا مقدوره براش به یه وانتی آشنا بده براتون بیاره. معمولاً راننده وانت آشنا میشناسن.
    همراهش هم اگه می تونند کسی رو واسه نصب بفرستن و اگه نمیشه با نمایندگی طی کنید که وقتی تلویزیون رسید به دستتون در حضور راننده وانت، خودتون (اگه بلدید) تلویزیون را تست کنید. در صورت عیب و کم و کاستی آنرا به راننده بدید ببره.
    ممنون از پاسختون. گزینه تشکر فعال نبود که تشکر کنم. فقط یه سوال دیگه و اونم اینه که ایا در حال حاضر خرید vt30 با قیمت موجود کار درستیه یا اینکه 6ماهی صبر کنم برایgt50 که احتمالا تقریبا هم قیمت الان vt30 باشه؟ امکان داره به دلیل تحریمها مدلهای2012 وارد نشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •