اینترنته من قطعیش زیاده یعنی هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه و دوباره باید موذم رو خاموش کنم وصل بشم.
زنگ میزنم 2020 میگن خطت نویز داره....
اینا هم هر وقت زنگ میزنم میگن خطت نویز داره، دیگه چیزه دیگه بلد نیسیتن بگن!!!!!!!!!!!!!!!
اینترنته من قطعیش زیاده یعنی هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه و دوباره باید موذم رو خاموش کنم وصل بشم.
زنگ میزنم 2020 میگن خطت نویز داره....
اینا هم هر وقت زنگ میزنم میگن خطت نویز داره، دیگه چیزه دیگه بلد نیسیتن بگن!!!!!!!!!!!!!!!
صبح ها معمولا از 5-6 تا ساعت 10-11 بیشترین سرعت رو به آدم میده مهم نیست سرور ایران باشه یا نه ، اما از سایت مث پی سی دانلود همیشه بیشترین سرعت (برا من 80 % - 2.8 میده بقیه مواقع هم زیر 2.8 نیس ) میده
اگه کسی سایت دانلود فیلم سرور داخلی سراغ داره بد نیست به ما هم خبر بده![]()
سلام میخواستم بدونم ساعات دانلود شبانه از 1 تا چنده.بعد این قضیه روشن خاموش کردن مودم چیه؟
اینم وضعیت اینترنته منه چطور به نظرتون؟
Last edited by miladrazor; 11-04-2013 at 09:59.
دادا اكانت پرميوم اپلودباز رو خريدي ...؟ اخه فك نكنم محدوديتش بذاره كاربر عادي چنين سرعتي داشته باشه ..
ولي اگه خريده باشي هم ارزش داره ..من اكانت وي اي پي سايت فيلم گرفتم سرعتم نهايت 200 تاست ...
_____
من يه مشكلي دارم ...2 لينك يا چند لينك كه ميذارم واس دانلود همشون صفر ميشه سرعتشون ....مشكل از كجاست ؟![]()
سلام
چند تا سوال
سرعت اینترنت محدود با نا محدود مخابرات فرق میکند؟
سرعت نامحدود 128 با 256 و 512 هم فرق میکند؟چقدر؟
نامحدود واقعی هستند؟این شایعاتی که میگن فیل - تر مخابرات قویتره و نمیشه دورش زد درسته؟(فیس و یوت)
کسی نیست. فقط چند کلمست.
1. محدود نداشتم
2. تا اونجا كه من ميدونم فرق چنداني نداره ..مخصوصا 256 و 512
3 ...منظورت از واقعي چيه ..يعني اينكه سرعت 256 مثلا 30 باشه ؟ نه اينطوري نيست ..من الان سرعتم 160 گاهي به 400 هم ميرسه ...(256 نامحدود )
4. مخابرات فيلترش قوي تره ...ولي با پ-ر-و-ك-س-ي خيلي راحت هر فيلت-ري رو ميشه دور رد ...(البته فيس و يوت يه كمي قلق داره![]()
Last edited by constant_boy23; 11-04-2013 at 12:48.
سلام
آره داداش، یه اکانت پرمیوم 3 ماهه هم گرفتم فقط 5 هزار تومن
ضمن اینکه از سرویس Kerio سرور داداشم هم استفاده می کنم![]()
يعني اپلودباز بهت حداكثر سرعت رو هميشه ميده ؟ يعني هميشه سرعتت بالاي 300 ِ يا اين لحظه اي بوده...سرعتت با يه لينك معمولي چنده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)