تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 686 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این مگه همون رومینگ نیست؟؟؟
    بله انگار همون رومینگه دوستمون درست میگن اولین بار سیم امریکایی راه افتاده من با سیمکارت چند کشور اروپایی قبلا تو تهران تست کردم انتن و نت داشت حالا هم که at&t راه افتاده.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

امریکایی ها بیان ایران از پوشش ضعیف رایتل فراری میشن...چی میشد به جای این خبر،خبر سرمایه گذاری at&tرو میدادن...تو یک سال رایتل میشد بزرگترین اپراتور ایران

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

3. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این سرعت بنده هست دیشب ساعت 2:30 صبح و اینترنت شبانه رایتل. یک فیلم 2 گیگابایتی در عرض چند دقیقه دانلود شد که واقعا شوکه کننده بود

برخلاف ایرانسل که تو این ساعات به شدت افت میکرد و حدود 500-600 کیلوبایت میشد سرعت دانلود.

5. 3 کاربر از salarnosrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من سیم کارت دیتا دارم.
    از طریق سایت و از بخش بسته های سیم کارت دیتا، بسته های مورد نظرمو که معمولا 7+7 گیگ هست رو ماهانه میخرم. این بسته حرفه ای هست یا پایه؟ من از دانگل 3G و در شمال غرب تهران استفاده میکنم. سرعت فوق العاده افتضاحه و در هر ساعت 4-5 بار اینترنت بکل قطع میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من سیم کارت دیتا دارم.
    از طریق سایت و از بخش بسته های سیم کارت دیتا، بسته های مورد نظرمو که معمولا 7+7 گیگ هست رو ماهانه میخرم. این بسته حرفه ای هست یا پایه؟ من از دانگل 3G و در شمال غرب تهران استفاده میکنم. سرعت فوق العاده افتضاحه و در هر ساعت 4-5 بار اینترنت بکل قطع میشه.
    منم سیم کارت دیتا دارم.
    تا اونجایی که من میدونم و اون موقعی که من سیم کارت دیتا خریدم گفتند که سیم کارت های دیتا سرعتش حرفه ای هست و مثل سیم کارت اعتباری نیست که پایه و حرفه ای داشته باشه.
    و فکر می کنم الان هم همین هست. چون من یک سیم کارت اعتباری هم دارم و وقتی وارد صفحه ی ecare میشم، برای خرید بسته، برای سیم کارت اعتباری دو نوع سرعت قابل انتخاب هست و برای سیم کارت دیتا یک سرعت هست که همون حرفه ایه.

منم دانگل 3G دارم و سرعتش خیلی خوب نیست ولی قطعی زیاد ندارم نمیدونم چرا شما قطعی زیاد داری. این آخرین سرعتی هست که توی همین تاپیک تست گذاشته بودم:

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من سیم کارت دیتا دارم.
    بسته های دیتا کلا حرفه ای است.
    چون مصرف کننده رفته بالا رایتل اومده در مکانهای پر مصرف انتن 4g زده و سرعت رو روی 3g محدود کرده که به همه کاربرا استیبل برسه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

رایتل بسته های نامحدود مثل ایرانسل و همراه اول نداره؟
    توی لیست بسته ها فقط یه بسته 30 گیگ شبانه دیدم که اونم 10 هزار تومن قیمتش بود که اصلا نمی‌ارزه!
    بسته 30 گیگ همراه اول قیمتش 3 هزارتومنه. درسته تایمش یه شبه ولی من معمولا همه دانلود هام رو میذارم یه شبه دانلود بشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

رایتل بسته های نامحدود مثل ایرانسل و همراه اول نداره؟
    توی لیست بسته ها فقط یه بسته 30 گیگ شبانه دیدم که اونم 10 هزار تومن قیمتش بود که اصلا نمی‌ارزه!
    بسته 30 گیگ همراه اول قیمتش 3 هزارتومنه. درسته تایمش یه شبه ولی من معمولا همه دانلود هام رو میذارم یه شبه دانلود بشن.
    نه متاسفانه رایتل هیچ بسته شبانه مقرون به صرفه ای نسبت به رقبا نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان این بسته 30 روزه 30 گیگابایت که 10000 تومان هست بعد اتمام بسته آیا میشه مجددا 30 گیگ دیگر خریداری کرد؟ یا هر ماه فقط یکبار میشه از این بسته 30 گیگی استفاده کرد؟ ممنون
    Last edited by alirealm; 15-10-2016 at 00:20.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان این بسته 30 روزه 30 گیگابایت که 10000 تومان هست بعد اتمام بسته آیا میشه مجددا 30 گیگ دیگر خریداری کرد؟ یا هر ماه فقط یکبار میشه از این بسته 30 گیگی استفاده کرد؟ ممنون
    هر چندتا که خواستید میشه استفاده کرد

13. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •