بله انگار همون رومینگه دوستمون درست میگن اولین بار سیم امریکایی راه افتاده من با سیمکارت چند کشور اروپایی قبلا تو تهران تست کردم انتن و نت داشت حالا هم که at&t راه افتاده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله انگار همون رومینگه دوستمون درست میگن اولین بار سیم امریکایی راه افتاده من با سیمکارت چند کشور اروپایی قبلا تو تهران تست کردم انتن و نت داشت حالا هم که at&t راه افتاده.
امریکایی ها بیان ایران از پوشش ضعیف رایتل فراری میشن...چی میشد به جای این خبر،خبر سرمایه گذاری at&tرو میدادن...تو یک سال رایتل میشد بزرگترین اپراتور ایران
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوستان این سرعت بنده هست دیشب ساعت 2:30 صبح و اینترنت شبانه رایتل. یک فیلم 2 گیگابایتی در عرض چند دقیقه دانلود شد که واقعا شوکه کننده بود
برخلاف ایرانسل که تو این ساعات به شدت افت میکرد و حدود 500-600 کیلوبایت میشد سرعت دانلود.
سلام
من سیم کارت دیتا دارم.
از طریق سایت و از بخش بسته های سیم کارت دیتا، بسته های مورد نظرمو که معمولا 7+7 گیگ هست رو ماهانه میخرم. این بسته حرفه ای هست یا پایه؟ من از دانگل 3G و در شمال غرب تهران استفاده میکنم. سرعت فوق العاده افتضاحه و در هر ساعت 4-5 بار اینترنت بکل قطع میشه.
منم سیم کارت دیتا دارم.
تا اونجایی که من میدونم و اون موقعی که من سیم کارت دیتا خریدم گفتند که سیم کارت های دیتا سرعتش حرفه ای هست و مثل سیم کارت اعتباری نیست که پایه و حرفه ای داشته باشه.
و فکر می کنم الان هم همین هست. چون من یک سیم کارت اعتباری هم دارم و وقتی وارد صفحه ی ecare میشم، برای خرید بسته، برای سیم کارت اعتباری دو نوع سرعت قابل انتخاب هست و برای سیم کارت دیتا یک سرعت هست که همون حرفه ایه.
منم دانگل 3G دارم و سرعتش خیلی خوب نیست ولی قطعی زیاد ندارم نمیدونم چرا شما قطعی زیاد داری. این آخرین سرعتی هست که توی همین تاپیک تست گذاشته بودم:
![]()
بسته های دیتا کلا حرفه ای است.
چون مصرف کننده رفته بالا رایتل اومده در مکانهای پر مصرف انتن 4g زده و سرعت رو روی 3g محدود کرده که به همه کاربرا استیبل برسه.
رایتل بسته های نامحدود مثل ایرانسل و همراه اول نداره؟
توی لیست بسته ها فقط یه بسته 30 گیگ شبانه دیدم که اونم 10 هزار تومن قیمتش بود که اصلا نمیارزه!
بسته 30 گیگ همراه اول قیمتش 3 هزارتومنه. درسته تایمش یه شبه ولی من معمولا همه دانلود هام رو میذارم یه شبه دانلود بشن.
نه متاسفانه رایتل هیچ بسته شبانه مقرون به صرفه ای نسبت به رقبا نداره
سلام دوستان این بسته 30 روزه 30 گیگابایت که 10000 تومان هست بعد اتمام بسته آیا میشه مجددا 30 گیگ دیگر خریداری کرد؟ یا هر ماه فقط یکبار میشه از این بسته 30 گیگی استفاده کرد؟ ممنون
Last edited by alirealm; 15-10-2016 at 00:20.
هر چندتا که خواستید میشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)