تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 645 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید و ممنون از کمکهایتان
    من یک لپ تاپ Dell 1564 Inspiron دارم که تا حالا روش ویندوز 7 نصب بوده.
    حالا WinXP SP3 نصب کردم هیچ کدام از سخت افزارها را نمی شناسد.
    در صورت امکان یا درایورهاشو بذارین یا لینک دانلودشو برام بفرستید یا بذارین.
    با کمال تشکر
    اینم آدرس ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم آدرس وبلاگم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

لپ تاپم مدل vaio ea16fg . و ویندوز 7 اورجینالش روش نصب هست . وایرلسش غیر فعاله البته بولوتوثش فعال میشه . .ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید که چطور وایرلسش رو فعال کنم .

از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

لپ تاپم مدل vaio ea16fg . و ویندوز 7 اورجینالش روش نصب هست . وایرلسش غیر فعاله البته بولوتوثش فعال میشه . .ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید که چطور وایرلسش رو فعال کنم .

از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید
    برید در vaio smart network اونجا روشنش کنید

4. این کاربر از kavian123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برید در vaio smart network اونجا روشنش کنید
    دوست عزیز از راهنمایی شما خیلی ممنونم . ولی در این قسمت وایرلس غیرفعاله و دکمه on/off به رنگ خاکستری هست . منظور عرضم این بود که ایا در جای دیگه ای باید وایرلس رو فعال کرد ؟

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

پاینده باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    با کمال تشکر
    اینم آدرس ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم آدرس وبلاگم:
    کد:
    شما میتونین با مراجعه به سایت DELL، درایورهای نوت بوک خودتون رو، برای هر ویندوزی (در صورت پشتیبانی) دانلود کنید.

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

ضمنا چرا win XP؟
    حیف Win 7 نیست؟! من که جای شما بودم هیچ وقت این کار رو نمیکردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

واسه لپتاپم همون مشکلی که واسه همه ی m1330 dell ها پیش میاد اتفاق افتاده.گرافیکش سوخت.تعویض کردم.چیپ اصلاح شده ی 8400 نصب کردن.
    رو صفحه دماسنج دارم.دمای گرافیک حتی از قبلم بیشتره.قبلا با 65 شروع میشد.ولی الان با 70-72 شروع میشه.فیلم hdباهاش دیدم دماش تا 90 هم رفت.تعمیرکاره گفت طبیعیه.ولی به نظرم غیرطبیعیه.نظرتون چیه؟
    تازه یه عیب جدید پیدا کرده.(وقتی از تعمیرگاه گرفتم)وایرلسش خاموش نمیشه!!!!!!
    ممنون میشم کمکم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TCG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tafresh

پيش فرض

سلام بچه ها.
    یک نوت بوک ASUS Eee PC 1001P دارم که توی تنظیمات اولش اشتباهی زبان ترکی رو انتخاب کردم. سیستم عاملش Seven هستش. چیکار باید بکنم؟ ویندزشو عوض کنم یا میشه کاریش کرد؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یه سوال دارم نه مشکل :متاسفانه جایی واسه طرح این مدل سوالات وجود نداره یا حداقل من ندیدم
    دوستان تا اونجایی که من شنیدم میگن ویندوز 7 فقط حدود 3.76 (میدونم این عددی که نوشتم دقیق نیست ولی خب در همین حدوداست) از ram ساپورت می کنه پس چرا تو لپتاپ های جدید از رم های 6 یا بعضا 8 گیگ استفاده میشه در صورتی که اون مقدار مازاد دیگه بدون استفاده میمونه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من چند روز پیش یه لب تاب hp g62 گرفتم پس از نصب ویندوز سون روی اون دیدم که وقتی با انگشت روی صفحه تاچ اون حرکت میکنم آیکون موس روی صفحه حرکت میکنه ولی وقتی میخوام کلیک کنم با دو بار انگشت زدن کلیک نمکنه و حتما باید از دکمه های پایینی اون برای کلیک چپ و راست کردن استفاده کنم.
    در ضمن ویندوز رو نیز یکی دوبار عوض کردم ولی بازم درست نشد.
    میشه یکی راهنماییم کنه بگه مشکل از کجاست
    هر لپ تاپی برای راه اندازی و مدیریت تاچ پد یک برنامه کمکی داره ، معمولا ALPS هست ، شما این برنامه رو پیدا کنید و تنظیماتش رو چک کنید . اگر نصب نکردید هم نصب کنید و کانفیگ کنید .

یه مسلمون به ما بگه این اصطلاحات ماله کدوم قسمت سخت افزاره

PCH?
    GMCG?
    GPU diode?
    اقا بگین یه ملت رو از سوال پیچ کردن من در بیارین
    بهتره اینجا مطرح کنین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به همگی
    بلوتوس لب تاپم کار نمیکنه چیکارش کنم؟ اولاش کار می کرد ولی الن نمیکنه کسی میتونه کمک کنه تنظیمش کنم اخه خودم کلی دست کاریش کردم در ضمن لب تاپم سونی هستش مرسی
    اولین کار سعی در پاک کردن درایورهای قبلی و نصب دوباره اونها هست . این کار رو انجام بدید

اینجا همه مشکلاتشونه مطرح میکنن ولی دریغ از یک جواب.
    هر کسی اطلاعاتی داشته باشه و بتونه با شما تقسیم میکنه دوست عزیز .

قبلا دوستان تو این بخش خیلی فعال بودن ولی الن نمیدونم چرا کسی جواب نمیده
    ما نیز چون شما مشکلات زیادی داریم .
    کمی صبر داشته باشید .

سلام .من 5742 zgدارم.باهاش گیم که بازی میکنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که سی پی یو حرارتش به 85 رسیده وباید از بازی خارج یا دستگاهو خاموش کنم.کلیه تنظیمات گرافیکم پایین اوردم.کارت گرافیکم 1 گیگ رمم 3 گیگ .لطفا راهنماییم کنید مشکل از چیه.
    بهتره برای لپ تاپ خودتون یه کول پد تهیه کنین تا بتونین حرارت تولید شده رو بهتر دفع کنین .
    با اینکار هم عمر لپ تاپ شما بیشتر میشه هم دمای کمتری رو تولید میکنه .

سلام
    با کمال تشکر
    اینم آدرس وبلاگم:
    کد:
    برای کسی مقدور نیست درایوری برای شما آپلود کنه .
    بهتره از خدماتی های لپ تاپ سوال کنین ، معمولا بعضی هاشون آرشیو کامل درایورهای ویندوز اکس پی دارن

واسه لپتاپم همون مشکلی که واسه همه ی m1330 dell ها پیش میاد اتفاق افتاده.گرافیکش سوخت.تعویض کردم.چیپ اصلاح شده ی 8400 نصب کردن.
    رو صفحه دماسنج دارم.دمای گرافیک حتی از قبلم بیشتره.قبلا با 65 شروع میشد.ولی الان با 70-72 شروع میشه.فیلم hdباهاش دیدم دماش تا 90 هم رفت.تعمیرکاره گفت طبیعیه.ولی به نظرم غیرطبیعیه.نظرتون چیه؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    در تاپیک خودتون پاسخ داده شد ، فقط همونجا دنبال کنین تا مجبور به بستن تاپیک و پاک کردن پست های شما نشم .
    ممنون

سلام
    من یه سوال دارم نه مشکل :متاسفانه جایی واسه طرح این مدل سوالات وجود نداره یا حداقل من ندیدم
    دوستان تا اونجایی که من شنیدم میگن ویندوز 7 فقط حدود 3.76 (میدونم این عددی که نوشتم دقیق نیست ولی خب در همین حدوداست) از ram ساپورت می کنه پس چرا تو لپتاپ های جدید از رم های 6 یا بعضا 8 گیگ استفاده میشه در صورتی که اون مقدار مازاد دیگه بدون استفاده میمونه؟
    ممنون
    ساپورت زیر 4 گیگ رم برای ویندوز های 32 بیت هست و این مشکل برای ویندوزهای 64 بیت وجود نداره .

11. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام
    نگران نباشید این دما غیر طبیعی نیست . اما گاها در هنگام باز و بسته کردن نوت بوک عایق های کارخانه درست روی مادربرد نصب نمیشوند و یا اصلا کار گذاری نمیشوند . به همین دلیل دما کمی بالاتر میرود نگران نباشی.

13. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •