تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 973 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

چجوری میشه سوار تاکسی شد و مسافر کشی کرد؟
    من هم همین سوال رو داشتم . یا سوار آمبولانس یا آتش نشانی شد و کار کرد ؟
    ==================================================
    تفننی نصفه شب رفته بودیم روحی تازه کنیم که نمی دونم چی شد یهو اینطوری شد ، بعدش هم صاحابش زنگ زد :d :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چجوری میشه سوار تاکسی شد و مسافر کشی کرد؟
    میشه به عنوان مسافر سوار تاکسی بشی ولی نمیشه مسافر کشی کرد آتش نشانی هم همین جور .

برای سوار تاکسی شدن تا تاکسی دیدی e رو بزن و وقتی تاکسی ایستاد کلید f رو بزن و تا زمانی که سوار تاکسی نشده ولش نکن .
    Last edited by Danial_4139; 30-12-2008 at 02:33.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

کسی دکمه های کار با هلی کوپتر(بالگرد) رو میتونه کامل کامل توضیح بده اینجا ؟
    هه هه این یکی دیگه تخصص منه. تاپیک فلایت سیمولاتور بیا خلبانی یاد بگیر
    شما اصلا نباید به ماوس دست بزنی. مگر اینکه بخوای دوربین رو عوض کنی و اون هم قبلش باید دستت رو روی راست کلیک بزاری و بعد ماوس رو تکون بدی تا زاویه ی دوربین عوض بشه در غیر این صورت با این وضعی که ماوس شده کنترل کننده اصلا نمیشه بازی کرد.
    برای حدایت هلیکوپتر:
    W بالا میره و S پایین.
    A و D فقط وقتی استقاده میشه که مثلا یهو دارید به یه ساختمون میخورید میخواین ردش کنید. این حالت چرخش نیست و فقط حرکت به پچ و راست هستش.
    برای گردش به چپ و راست از کلیدهای 4 و 6 اعداد ماشین حسابی کیبورد استفاده کنید.
    حالا برای جلو و عقب رفتن از 2 و 8 استفاده کنید.
    میتونید W و 8 رو با هم نگه دارید تا رو به جلو برید بدون از دست دادن ارتفاع.
    برای فرود روی زمین اول قسمتی که میخواین فرود بیاین رو مشخص کنید. بعد بدون W زدن یا S زدن 2 رو نگه دارید تا تو یک موقعیت قرار بگیرید. حالا با S رتفاع کم کنید. حواستون باشه با موانع برخورد نکنید.
    نسبت به محل فرود با 4 و 6 موازی بشید. یعنی روی H قرار بگیرید.
    از A و D استفاده نکنید مگر برای وقتی که کمی (کمی) از جایگاه فرود انحراف دارید.
    حالا به راحتی کم کم S بزنید تا روی زمین بشینید.
    تو سان آندریاس وقتی اسکلت ماشین رو با Zanoza Modeler باز میکردیم مقدار Damage مشخص شده بود و ماشین از یه حدی بیشتر دچار خسارت و خرابی نمیشد.
    ولی من تو این بازی با یکی از این ماشینهای فرودگاه که مخصوص کشیدن هواپیما هست انقدر به یک ماشین کوبیدم که عرضش نصف مقدار اولیه شد. چرخهاش تقریبا از عرض به هم رسیدن. اصلا خیلی عجیب بود. باز هم بهش میزدم تغییر شکل میداد. ماشینه دراز و لاغر شده بود.
    برید امتحان کنید. یه ماشینهایی هست تو فرودگاه چرخهای بزرگی داره. خیلی خیلی Turnmass و Mass بالایی داره و همه چیز رو نابود میکنه. یه چیزی تو مایه های تانک.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی تنظیمات چکار کنم که ماشینم صدمه ببینه؟؟
    باید کدوم قسمت رو دستکاری کنم؟؟

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

راستی
    مثلا یه زخمی پیدا میکنیم و زنگ میزنیم 911 آمبولانس خبر میکنیم
    چطوری به این آمبولانسه بفهمونیم ما خبرش کردیم و مصدوم کجاست ؟
    آخه خیلی ابلهه
    میاد میگرده 4 تا فحش میده میره
    حالا من هی جلوش بال بال میزنم نمیبینه
    Last edited by armin_goooodboy; 30-12-2008 at 13:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آره خودشه قربونت بشم واسم بزار.دستت درد نکنه
    پس چی شد قرار بود سیوشو واسم بزاری!؟بد جوری گیرم

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

هلکوپتر از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان بازی رو با 64% تموم کردم که خیلی مضخرف تموم شد.ولی یه عروسی قبل پایان بازی برقراره که عروسی رومن و حدس بزنین کیا مهمون عروسیشن؟؟؟!!!!!!!badman و jaccob !!!کلی خندیدم تریپه این دوتارو تو عروسی دیدم.اهان برنی هم بود با یه کت شلوار اواه خ...صورتی!!!!

داره خودمونی میشه D J V A H I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12 با سلام

کار با هلیکوپتر خیلی سخته با wو s ارتفاع رو تنظیم می کنی با با a , d به طرفین مابل میشه با ماوس به رو به جلو حرکت می کنه اگه بدی عقب حالت ترمز داره (ماوس) به طرفین هم بدی میچرخ به همون طرف ( خودم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم فهمیده باشی)
    این ساده ترین روش کنترل هلیکوپتره ، با w,s تغییر ارتفاع و a,d که بهتره حرفه ای ها ازش استفاده کنن چون بیشتر برای مانور هست واما برای آماتور های عزیز از شماره های سمت راست کیبورد استفاده کنید !

شماره های 8 و 2 برای جلو و عقب رفتن و شماره های 4 و 6 برای گردش به طرفین بدون از دست دادن تعادل !

با ماوس هم میشه یه کارایی کرد ولی بهتره بهش دست نزنید چون منم که پایه یک هلیکوپتر دارم بعضی وقتا باش مشکل پیدا می کنم
    هه هه این یکی دیگه تخصص منه. تاپیک فلایت سیمولاتور بیا خلبانی یاد بگیر
    شما اصلا نباید به ماوس دست بزنی. مگر اینکه بخوای دوربین رو عوض کنی و اون هم قبلش باید دستت رو روی راست کلیک بزاری و بعد ماوس رو تکون بدی تا زاویه ی دوربین عوض بشه در غیر این صورت با این وضعی که ماوس شده کنترل کننده اصلا نمیشه بازی کرد.
    برای حدایت هلیکوپتر:
    W بالا میره و s پایین.
    A و d فقط وقتی استقاده میشه که مثلا یهو دارید به یه ساختمون میخورید میخواین ردش کنید. این حالت چرخش نیست و فقط حرکت به پچ و راست هستش.
    برای گردش به چپ و راست از کلیدهای 4 و 6 اعداد ماشین حسابی کیبورد استفاده کنید.
    حالا برای جلو و عقب رفتن از 2 و 8 استفاده کنید.
    میتونید w و 8 رو با هم نگه دارید تا رو به جلو برید بدون از دست دادن ارتفاع.
    برای فرود روی زمین اول قسمتی که میخواین فرود بیاین رو مشخص کنید. بعد بدون w زدن یا s زدن 2 رو نگه دارید تا تو یک موقعیت قرار بگیرید. حالا با s رتفاع کم کنید. حواستون باشه با موانع برخورد نکنید.
    نسبت به محل فرود با 4 و 6 موازی بشید. یعنی روی h قرار بگیرید.
    از a و d استفاده نکنید مگر برای وقتی که کمی (کمی) از جایگاه فرود انحراف دارید.
    حالا به راحتی کم کم s بزنید تا روی زمین بشینید.
    تو سان آندریاس وقتی اسکلت ماشین رو با zanoza modeler باز میکردیم مقدار damage مشخص شده بود و ماشین از یه حدی بیشتر دچار خسارت و خرابی نمیشد.
    ولی من تو این بازی با یکی از این ماشینهای فرودگاه که مخصوص کشیدن هواپیما هست انقدر به یک ماشین کوبیدم که عرضش نصف مقدار اولیه شد. چرخهاش تقریبا از عرض به هم رسیدن. اصلا خیلی عجیب بود. باز هم بهش میزدم تغییر شکل میداد. ماشینه دراز و لاغر شده بود.
    برید امتحان کنید. یه ماشینهایی هست تو فرودگاه چرخهای بزرگی داره. خیلی خیلی turnmass و mass بالایی داره و همه چیز رو نابود میکنه. یه چیزی تو مایه های تانک.

آقا با تشکر از شما دوستان که منو راهنمایی کردید... نمیدونم چرا من دکمه تشکر ندارم ؟! دیگه مجبور شدم اینطوری تشکر کنم... مرسی ... خیلی ممنون... زحمت کشیدید... راستی فرودگاه و هواپیماها رو خیلی حال کردم... خیلی توپ شده...همه چیز طبیعیه... توپه توپ

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من بازی را تمام کردم،من در اوایل بازی با میشل رفیق بودم ولی وسطا دیدم دیگر تو فون بوک موبایلم اسمش نیست چجوری برش
    گردونم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •