سلام دوستان من از هلند برگشتم . نتیجه :
خیلی دنبال این بازی تویه گیم شاپ ها گشتم اما میگفتن قدیمیه خیلی اما تویه یک گیم شاپ یک نسخه اش رو پیدا کردم که تقریبا 570 مگ حجم داشت و انگلیسی زبان بود . اما فروشنده گفت فقط مخصوص بازی تویه پیم شاپ با سیستم های گیم شاپ هست و چون قدیمیه همین یکی ازش مونده در مورد شهر ازش پرسیدم بعد از اینکه کلی در مورد شهر آمستردام صحبت کرد چون فکر میکرد در مورد شهر واقعی پرسیدم قضیه رو فهمید و
یه سیو داشت که داخل شهر بود خیلی بازی جذاب تر شده بود و شهر سه خیابان اصلی و دوخیابان فرعی و دو میدان داشت و اهالی زیادی توش بودند
هاروست مون تویه یه خونه ی کوچیک کنار کلیسا زندگی میکرد که فروشنده میگفت خودت میتونی انتخاب کنی کجا زندگی کنه و فعالیت اقتصادیش هم تویه شهر باغبان بود و گلهای داخل شهر رو آب میداد و روزانه پول میگیره .
در مورد رفتن به شهر هم گفت خیلی قوانینش ساده هست و چه بخوای چه نخوای بعد از سه سال وقتی پدربزرگ برمیگرده و به شما سه انتخاب میده یکیشون شهر هست . گفت اما باید فقط ازدواج کرده باشی
تقریبا دو ساعت تویه شهر هاروست مون چرخیدم و سه روز به زمان هاروست مون رو بازی کردم خیلی جذاب بود بی نهایت
در پایان درخواست کردم برام کپی کنه که ناراحت شد و بهم گفت ایرانی ها همیشه چیزای بد میخوان از آدم و انتظار بی جا دارن و سی دی اورجینال رو هم هر قیمتی پیشنهاد دادم که در توان بود راضی به فروش نشد و میگفت یادگاریه
اما من شهر رو دیدم و شهر وجود داره شاید نسخه های ایرانی به خاطر صحنه ها و کارایی که مردم میکنن پاک شده
مثلا چند مدل تیکه ی خیلی زشت به زبان انگلیسی یه خانم به هاروست مون گفت
شاید
اما شهر وجود داره