یه سری سوالات عقیدتی و نظامی که قبلا آموزش دادن و میدون تیر
یه سری سوالات عقیدتی و نظامی که قبلا آموزش دادن و میدون تیر
بند پوتین رو یاد دادن
گت کردن هم الان از پسر داییم یاد گرفتم
کمربند هم درست کردم
آخه مثلا خبر مرگشون قبلا باید یادمون میدادن اینا رو
اما خداییش تو دوره تکمیلی فقط وقت تلف کردیم
داداش مطمئنی آزمون میگیرن؟
چون یکی از دوستان که همون باغرود نیشابور در حال خدمته گفت هیچ آزمونی نمیگیرن نه از خدمت قبلی ها و نه از کفایتی ها (اونایی که تکمیلی رو گذروندن)
شما بر اساس چه منبعی میگی آزمون میگیرن؟
پست رو ویرایش کردم ..
اگه قبلا آموزشی رو گدروندی رو که بعید میدونم چون یکی از دوستان من که الان بندر عباس داره خدمت میکنه وضعیت شمارو داشت ..
فقط من متوجه نشدم اگه منظورتون از آموزشی همون دوره آموزشیه بسیجه که ربطی نداره و شما باید حتما آزمون رو بگذرونی . منظور من شرایطیه که طرف مثلا 45 روز از آموزشیش رو گذرونده و به خاطر ادامه تحصیل دوباره چند سال بعد میاد خدمت که ازش معمولا (نه حتما بسته به محل آموزشیت داره ) امتحان گرفته نمیشه و میگند برو آخر دوره بیا ..
از ضروریات آموزشی آزمون محسوب میشه که فورمالیتست به قول یکی از دوستان من 2 تا سوال رو ما پاسخ میدیم بقیه رو ارتش جواب میده![]()
Last edited by Gilopa; 22-10-2011 at 11:17.
من همین الان رفتم موهامو با شماره 4 زدم![]()
به سلامتی مبارکه. خدمت هرچی باشه زود می گذره. منم دی هشتادو هشت رفتم یه پنج ماهی هم هست که تموم کردم.
سلام دوستان
از دوستانی که خدمت رو تموم کردن یه سوالی داشتم
این کارت پایان خدمت چند مدت بعد تصفیه حساب میاد؟
دوست من زیاد عجله نکن اونجا انقدر وقت داری که یاد بگیری، اسمش روشه دیگه آموزشیه. اما حالا که کنجکاوی یاد بگیری. اول کش رو بکن تو پاد (ساق پاد) بعد شلوار رو بکون داخل این کشه همین. مثل این میشه که پاچت رو دادی بالا. قبلش هم باید ساق بند (گت پا) پوشیده باشی تا پاهات پیدا نباشه.
یادش بخیر دورانی بود. تو آموزشی خیلی به این گت پا گیر میدند اما بعدش دیگه راحت تری.
دوستان روز اول چند روز مرخصی میدن؟
06 تهران![]()
آماده شدن کارت خدمت ارگان با ارگان فرق داره. توی نیرو انتظامی که 4 -5 ماه طول میکشه، اما یه 5 ماه قبل از تموم شدن خدمت باید درخواست بدی تا به موقع آماده بشه، من روز تصفیه حساب کارتم آماده بود. به جرات می تونم بگم روز گرفتن کارت خدمت یکی از بهترین روزهای زندگیم بود.
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)