درسته!
من چند تا تاپیک زدم ، محل سگ هم ندادند!
اصلا ساپورتش قوی نیست ، خصوصا توی EUNE ، بابا Blizzard خیلی ساپورتش عالی بود ، وسط WoW می تونستی تیکت بدی ، جواب می داد ، خیلی هم با ادب بودند.
درسته!
من چند تا تاپیک زدم ، محل سگ هم ندادند!
اصلا ساپورتش قوی نیست ، خصوصا توی EUNE ، بابا Blizzard خیلی ساپورتش عالی بود ، وسط WoW می تونستی تیکت بدی ، جواب می داد ، خیلی هم با ادب بودند.
البته وقتی جوابتو ندن که نمی تونی ادبشون رو بفهمی
شاید خیلی هم با ادبن فقط جواب نمی دن![]()
بلیزارد شرکت بیست سی سالس و wow بازی 8 ساله مسلمه که خیلی قوی تر از ساپورته لول هه
کل قدمت ریوت گیمز و لول به 7 سال به زور میرسه
سلام
خوب یک جواب که می تونند حداقل به مبحث هاشون بدن!
ازشون یک سوال کردم که rune ها و mastery هایی که % و یا + دارند چه طور اعمال می شند! اما جواب ندادند.
شکایت هم کردم ، اما جوابی نیومده.
یکی میگفت NA اینطوری نیست مثل آدم جواب میدن فقط اروپا اینطوری محل سگم نمیذارند.
خیلی وقت پیش یه تیکت باز کردم به خاطر پینگ کلی لاگ و عکس دادم، اولین نفر اومد تا عنوانو خوند یه Auto Message داد برو لینکای زیر dns و تغییر بده کار نکرد مودمو ریست کنو اگه نشد Log و اینا بذار.
گفتم برادر گذاشتم نمیبینی؟ یعنی پست اولم حتی نخواستی بخونی ؟
گفت تو حیطه کاری من نیست Redirect کرد تیکتو به یکی دیگه
اون یکی اومد، دقیقا همون Auto Message قبلی رو گذاشت که دو تا لینک بود و نوشت بود dns عوض کن و مودمو ریست کن و flushdns کن درست نشد فایروال آف کن و ...
دیگه قاطی کردم گفتم باو مگه نمیبینی جون مادرتون پست اولو بخونید همه چیزای کوفتی رو گذاشتم
بعد 2 روزم جواب داد برو Hot Spot Shield وصل شو. گفتم اینو وصل شم که کلا به فنا میره سرعت کانکشت. بعدش دیگه جواب ندادن
یعنی ساپورت riot یکی از بد ترین ساپورت هایی که تو عمرم دیدم. جالب این بود مشکل از سرورشون بود و بعد یه هفته مشکلش حل شد خود به خود![]()
دوستان کنار بعضی ابیلیتی های مثلا داریوش نوشته با نارنجی (+25) این مفهموش چیه؟ یا ابی بعد اگه این ها برای ایتم ها هستن که داریم چرا کمتر از خود attack damage هستن؟
بچه ها آیا این باگه ؟
BooMBooM اسم اکانت یه نفر تو eune هست نگاه کنید لول 30 هست 273 وین داره ولی اصلا مینیون و تاور نزده
مچ هیستوری هم نداره یا خدا![]()
Last edited by Dark_Priest; 08-06-2013 at 11:42.
باید هم جواب نده اخه پینگ ایران چه ربطی به riot داره؟؟؟؟؟؟؟
اینترن اشغال ایران چه ربطی به اونا داره؟؟
اصلا تو کل دنیا اشغال ترین اینترنت مال ایران بعد از اونا پرسی چرا من لگ دارم ؟؟حالا گیرم مشکل به خاطر اونا باشه و ولی این همه فیلترینگ از هر جهت دارن رو اینترنت هم بلا خره که مشکل نمیشه اساسی حل بشه
معلوم نیست مخابرات چه غلطی میکنه هی لگ میشه
تو خارج مشکل های کانکشتن به هر بازی انلاینی رو به سرعت درست میکنند و ارتقا میدن که دیگه مشکل به وجود نیاد خیلی حساسن حالا این مخابرات یه ماه **** تو اینترنت یه کلام تو اخبار حرفشو نمیزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)