تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 1124 اولاول ... 314314815215275285295305315325335345355415816311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چرا شما لج میکنی دوست من؟ بنده از روز اولی که محدود اومد این سرویس رو داشتم تا امروز. همه ی این مسائلی رو که شما میگی رو هم میدونم و همشون رو امتحان کردم. مثلا با سرور تبیان امتحان کردم با یک کانکشن هم سرعت ماکسیمم رو که 120 بود به طور ثابت میداد و با 16 کانکشن هم هیچ فرقی نداشت، ولی الان با یک کانکشن از تبیان به طور ثابت با سرعت 240 دانلود میکنه و با 16 کانکشن هم هیچ فرقی نداره. ولی تو هرسین از روز اول سرعت به 128 محدود شده بود و بعد از این خرابی ها هم درست شد و این مشکل من نبوده و مشکل همه کسایی بود که من میشناختم.
    Last edited by AliMirzaie; 25-12-2012 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من لج نکردم.خوب بله شاید اونجا را یک مگ بستند یهمین خاطر سرعت کم است والان درستش کردند-من با 8 کانکشن به سرعت 224 میرسه قبلا هم همینجوری بوده-الان سرعت صفحه باز کردم خیلی کمه ولی سرعت دانلود 224 است-برا شما هم همینجوریه؟من ازین نرم افزار برا سرعت سنج استفاده میکنم الان چند ساله دارمش خیلی عالیه سرعت را به صورت واقعی نشان میده
    Bandwidth Monitor 3.4 build 757

http://www.bwmonitor.com/

3. 2 کاربر از serkaw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظر من از نرم افزار Networx استفاده کن چرا؟ چون قابلیت تعریف ساعات رایگان و پولی رو داره و میتونی حجم دانلودیت در هرساعتی از شبانه روز ببینی. من با این نرم افزار چک میکنم ببینم تو ساعات رایگان هر ساعت چقدر دانلود کردم. و خیلی امکانات منحصر به فرد دیگه. سرعت واقعی دانلود و آپلود رو هم تو Speed Meter نشون میده. اون نرم افزار bandwidth monitor رو هم امتحان کردم ولی همه این امکانات (مخصوصا اولی) رو نداشت. همه نرم افزارهای مونیتورینگ رو هم امتحان کردم و فقط یکیشون (tbbmeter) اون قابلیت اول رو داشت که باز به هیچ وجه به پای Networx نمیرسید.
    لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت دانلودم از تبیان از صبح تا حالا تنها با یک کانکشن روی 238 ثابت بوده. اما از سرورهای دیگه باید با 16 کانکشن برای هر فایل و 4 تا فایل همزمان دانلود کنی تا سرعتت به ماکزیمم نزدیک بشه. سرعت باز کردن سایت هایی که خارج از کشورن خیلی پایینه.
    در ضمن محدودیت سرعت به خاطر این که روی 1 مگ بسته بودند نبود، چون downstream روی 2112 بود و الآن هم تغییری نکرده. تو کنترل پنل هم میزد 2M1U1M و اکانت رو هم رو دو مگ بسته بودند و مشکلی نداشت. هر مشکلی بود سخت افزاری بود و از شبکشون بود که برای اینجا کشیده بودن. چون سرعت دانلود با 2 مگ 15 درصد کمتر از یک مگ بود انگار وقتی که سرعت بالاتر میرفت چون اون قسمت مشکلدار، کشش این سرعت رو نداشت، در عمل سرعت افت میکرد.
    Last edited by AliMirzaie; 25-12-2012 at 16:07.

5. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اخه واقعا این چه وزشه 2 روه سرعتم از 10 بالاتر نرفته
    کسی میتونه با 2020 تماس بگیره؟من هرچی میزنگم نمیگیره

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اخه واقعا این چه وزشه 2 روه سرعتم از 10 بالاتر نرفته
    کسی میتونه با 2020 تماس بگیره؟من هرچی میزنگم نمیگیره
    من ساعت 5 زنگیدم یارو گفت داریم پهنای باند رو زیاد میکنیم

8. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

من ساعت 5 زنگیدم یارو گفت داریم پهنای باند رو زیاد میکنیم
    آره جون خودشون.یه عمر پای حرف این احمقا نشستیم که دیگه به این وضع رسیدیم ... دیگه روزی 10 دقیقه هم نمیتونیم مثل آدم با نتمون کار کنیم ... من که دادم خطمو جمع کنن، ای کاش همه این کارو بکنن تا اینا داغ شن، بیفتن غلط کردم و واسه یه بارم که شده اونا حرص بخورن نه ما !

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره جون خودشون.یه عمر پای حرف این احمقا نشستیم که دیگه به این وضع رسیدیم ... دیگه روزی 10 دقیقه هم نمیتونیم مثل آدم با نتمون کار کنیم ... من که دادم خطمو جمع کنن، ای کاش همه این کارو بکنن تا اینا داغ شن، بیفتن غلط کردم و واسه یه بارم که شده اونا حرص بخورن نه ما !
    اگه از مخابرات بیای بیرون مطمئن باش هیچ شرکتی از دیگری بهتر نیست ،منم چند ساعتی قطع شدم ،مشکل سراسریه
    مطمئن باش شما و 4 نفر دیگه از مخابرات بیان بیرون 10 نفر جاتون رو میگیرن
    مشترکاش 1 نفر 2 نفر که نیست اگه اشتباه نکنم نزدیک 30000 نفر مشترک داره

11. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خدایش دیگه شورش رو دراوردن اینا اخه یه هفته دارند پهنا اضافه میکنن پهنای ... شون هم تاالان زیاد شده بود
    یه مشت بی سواد و.... ریختن دارن گ... میخورن 1 مگ دارم تو مغازه از 50 کب دان بالاتر نمیره منم با هزار جور بدبختی زنگیدم گفتن فعلا درحال ارتقا هستیم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

چیز خاصی برای گفتن ندارم

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با اینترنت 2 مگ حتی صفحه هم باز نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •