-norton
در زمان تست download insight خاموش بود
![]()
-norton
در زمان تست download insight خاموش بود
![]()
امیر جان
نوبت شماست که بچه ها را شاد بکنید
با این تست های که شما گذاشتید به این نتیجه رسیدم که
BullGuard و Norton و Emsisoft Anti-Malware
تو شناسایی بهتر عمل کردن.
حالا به نظر شما کدومش برا یه کاربر معمولی (از نظر آپدیت و تاثیرگذاری رو سرعت سیستم) بهتره؟
همشان یک مشگلاتی دارن ام سی سافت خیلی قوی میباشد ولی به کرک خیلی گیر میده وفالس نسبتا زیادی دارد اپتودیت اولیه 90 مگ است و اپتودیت روزانه ناچیز ولی اگه 3 روز اپتودیتش نکنی دوباره باید 90 مگ اپتودیت کنی رفتار شناسی خوبی هم داره
نورتون نمیتونم نظر بدم چون فقط 2 روز استفاده کردم ولی اپتودیت اولیه 160 مگ میباشد سرعت اسکن خوبی داره و بسیار قدرتمند میباشد و خیلی از ویروس هارو هم اگه نشناسه با سونارو میگیره و به کرک ها گیر میده ولی کمتر از امسی سافت گیر میده
به نظر من همه انتی ها خوبن و بیشتر به سلیقه خودت بستگی داره مثلا نورتون 100 درصد قوی تر از بولگارد میباشد ولی من با بول گارد راحت ترم
بول گارد سرعت اسکن خیلی خوبی داره و قدرت شناسایی خوبی هم داره ولی وقتی مثلا 10 ویروس پیدا کرد 15 ثانیه طول میکشه تا پاک کنه و این یک مشگل خیلی بزرگیه در صورتی که همون 10 تا ویروس رو انتی ویروس های دیگه در مدت 5 ثانیه پاک میکنن
و اپتودیت هاش هم نیمه سنگین میباشد از نورتون اپتودیت هاش سبک تره ولی از avg , avst,nod32,avria, و امسی سافت بیشتر میباشد . ولی بدی بول گار اینجاست که تا اپتودیت کامل نشه غیرفعال هست و بعد از اپتودیت اولیه که کمی سنگین میباشد فعال میشود
توی هوش مصنوعی هم ضعیف تر از نورتون و امسی سافت هست
کاسپر هم خیلی خوبه فقط 4 تا مشگل داره سرعت اسکنش پایین هست و اپتودیت هاش سنگین و سرعت کامپیوتر هم کم میکنه و همینطور روی سرعت دانلود تاثیر میزاره
Last edited by pedram_01; 05-02-2012 at 13:08.
سلام برو بچ
3 نمونه
پسورد:123
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک خراب هست
A Database Error Occurred
Unable to connect to your database server using the provided settings.
لینک درسته آقا امیر ! چرا این امیر رو اینقدر اذیت میکنی آخه
اینم لینک جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشین../.
Last edited by A M ! N; 05-02-2012 at 14:08.
ای بابا
با ساکس رفتم ردیف شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)