تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 1298 اولاول ... 314314815215275285295305315325335345355415816311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آقا پدرسوخته DNS اونا خرابه مجبور شدم تو Dnsadvantage بزنم.باید 10 بار رفرش بزنی تا به سایت وصل بشی وگرنه خطای ناتوانی در وصل به سرور سایت میده
    من هم برنامه DU Meter نصب کردم که ببینم چرا اینطوری میشه ااین سرور مخابرات کش می کنه ؟ ترافیک اضافی چطوری میشه تشخیص داد ؟ منظورم روش تخصصی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوباره اومدم ببینم دنیا دست کی افتاده
    من طرح زرین مخابرات هستم!
    دمشون هم گرم-3500 کردند مثل هلو--شبانه هم 30% بخوره تو سرشون!

حالا نظر شما چیه!؟!؟
    زرین-برنا-مهارت-شاتل-آریا فون-....

خوبی مخابرات این بود هم ارزون بود-هم هرچی دلت میخواست ترافیک میخریدی
    یعنی شاید 1ماه 2گیگ-ماه بعد 8گیگ استفاده میکردی!

حالا با بررسی تمام جوانب نظر شما روی چیه!؟!؟
    اقتصاد و کیفیت هم مدنظر باشه

ممنون
    پس کسی جواب ما را نداد!!!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان شبا از کی تا کی رایگانه مخابرات؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    توی نوروزی از 1 تا 7 رایگان هست
    زرین هم تازگی براش توی شبانه (ساعت شبانش از 2 تا 6 هست) 30 درصد تخفیف در نظر گرفتن یعنی توی 2 تا 6 هر چی دانلود کنی 30 درصد کمتر حساب میشه اگه 100 مگ دانلود کنی 70 مگ به حسابت منظور میشه

دوستان مخابرات برای طرح نوروزی گفته برای هر گیگابایت اضافی بالای 10 گیگ 2000 تومن میگیره ولی من وقتی توی پنل 11 گیگ وارد میکنم 37000 تومان حساب میکنه. شما هم همین مشکل را دارید؟
    یعنی کلاه سرمون گذاشتند؟
    مشکل نیست کلاه برداری هست اولش که طرح راه افتاد درست بود ولی بعد یک هفته اومدن پلکانی کردن یعنی 5 گیگ اول 4 تومنی هست 5 گیگ دوم 3 تومنی مازادش 2 تومنی میشه

آقا پدرسوخته DNS اونا خرابه مجبور شدم تو Dnsadvantage بزنم.باید 10 بار رفرش بزنی تا به سایت وصل بشی وگرنه خطای ناتوانی در وصل به سرور سایت میده
    من هم برنامه DU Meter نصب کردم که ببینم چرا اینطوری میشه ااین سرور مخابرات کش می کنه ؟ ترافیک اضافی چطوری میشه تشخیص داد ؟ منظورم روش تخصصی
    برا DNS‌من مشکلی ندارم حالا شاید جا تا جا فرق کنه ولی زنگ بزن 2020 ببین چی میگن
    نمیدون میشه ترافیک اضافه رو تشخیص داد یا نه معلوم نیسن چیکار کردن فرت و فرت حجم کسر میشه

پس کسی جواب ما را نداد!!!
    زرین که داری و البته با این شرایط دیگه به درد نمیخوره که خوب خودت هم بهش اشاره کردی
    مهارت و برنا هم خدا بیامرزدشون دیگه تموم شد رفت الان این دو طرح رو فقط کسایی که از قبل داشتن دارن دیگه کسی نمیتونه بگیره که البته با وجود طرح نوروزی و شرایطش عاقلانه نبود انتخاب این دو تا
    میمونه نوروزی به نظر من 1 یا 2 مگ رو بگیر خوب هست من دارم راضی هستم یکی دو نفر دیگه هم دارن راضی هستن قیمتش هم بد نیست الان با این شرایط اگه بخوای از هر شرکت خصوصی هم بگیری باید بیشتر پول بدی

4. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

زرین که داری و البته با این شرایط دیگه به درد نمیخوره که خوب خودت هم بهش اشاره کردی
    مهارت و برنا هم خدا بیامرزدشون دیگه تموم شد رفت الان این دو طرح رو فقط کسایی که از قبل داشتن دارن دیگه کسی نمیتونه بگیره که البته با وجود طرح نوروزی و شرایطش عاقلانه نبود انتخاب این دو تا
    میمونه نوروزی به نظر من 1 یا 2 مگ رو بگیر خوب هست من دارم راضی هستم یکی دو نفر دیگه هم دارن راضی هستن قیمتش هم بد نیست الان با این شرایط اگه بخوای از هر شرکت خصوصی هم بگیری باید بیشتر پول بدی
    1)پس من بین 512 یا 1مگ این طرح یکی را انتخاب کنم!؟؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2)میشه سرعت دان و آپ هرکدوم را بگید!؟!
    3)4گیگ را اگه بزنم،سر ماه 4گیگ میسوزه!؟!حتی اگه 2گیگش مونده باشه؟!؟
    آخه من چیزی بین 3تا4گیگ مصرف ماهانه دارم!
    4)الان 2گیگ ترافیک توی طرح زرین دارم-منتقل نمیشه به طرح نوروزی که!؟!؟

بازم ممنون

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

جشنواره طلائی
    از ساعت 2 تا 7 نیم بها هست.
    شب ها هم همین سرعت رو داره.
    دوست عزيز سلام من ثبت نام كردم گفت بايد استعلام كنه . چند ساعت بعد اين رو نوشت:

نتیجه استعلام تلفن موردنظر شما برای برقراری سرویس ADSL منفی بوده است. توضیحات: در حال حاضر نمونه آزاد موجود نیست.

اين يعني چي يعني پورت خالي ندارند؟ كي پورت ها خالي ميشه؟

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان مخابرات برای طرح نوروزی گفته برای هر گیگابایت اضافی بالای 10 گیگ 2000 تومن میگیره ولی من وقتی توی پنل 11 گیگ وارد میکنم 37000 تومان حساب میکنه. شما هم همین مشکل را دارید؟
    یعنی کلاه سرمون گذاشتند؟
    طبق قوانین سازمان ارتباطات ترافیک باید پلکانی بشه که بقیه شرکت ها هم دارند به مرور همین کار را میکنند.

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من مشکل dns ندارم اگه dns میخوای مال گوگل 8.8.8.8 هست . ترافیک و دورت را توی دیومتر چک کن بعد همون دوره و ترافیک را توی پنل گزارش بگیر اگه یکیه که درسته.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1)پس من بین 512 یا 1مگ این طرح یکی را انتخاب کنم!؟؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2)میشه سرعت دان و آپ هرکدوم را بگید!؟!
    3)4گیگ را اگه بزنم،سر ماه 4گیگ میسوزه!؟!حتی اگه 2گیگش مونده باشه؟!؟
    آخه من چیزی بین 3تا4گیگ مصرف ماهانه دارم!
    4)الان 2گیگ ترافیک توی طرح زرین دارم-منتقل نمیشه به طرح نوروزی که!؟!؟

بازم ممنون
    اره خوبه
    سرعت دانلود بستگی به نوع خطتت داره اگه فیبر نوری باشه نهایت سرعتت میشه 220 ولی اگه خط معمولی باشه تا 350 هم میره (اینا برا دو مگ هست 1 مگ رو بچه ها میگفتن تا 190 پر میکنه دیگه نمیدونم توی خط فرق میکنه یا نه ولی بعید میدم یه مگ دیگه بستگی به خط داشته باش باید برا جفتش همون 190 باشه
    سرعت اپلود رو کلا روی عدد 509 بستن (این اپ استریم هست که توی مودم میشه دید) یعنی نهایت سرعتی که میشه برا اپلود داشت حدود 60 کیلو میباشد البته برا خط 2 مگ بقیه رو نمیدونم(فکر کنم یک مگ هم همین عدد هست)
    نه ترافیکت نمیسوزه ولی تجربه من میگه اگه قبلا از جای دیگه داشتی و میگی مصرفت مثلا حدود ماهی 2 گیگ هست توی مخابرات روی 4 گیگ حساب کن یه جورایی انگار ترافیک خورده میشه این مشکل بقیه هم هست
    زرین ربطی به نوروزی نداره اون برا خودش هست اون یکی هم برا خودش یوزر و پسورد هر کدوم جدا هست

دوست عزيز سلام من ثبت نام كردم گفت بايد استعلام كنه . چند ساعت بعد اين رو نوشت:

نتیجه استعلام تلفن موردنظر شما برای برقراری سرویس ADSL منفی بوده است. توضیحات: در حال حاضر نمونه آزاد موجود نیست.

اين يعني چي يعني پورت خالي ندارند؟ كي پورت ها خالي ميشه؟
    خوب پورت خالی ندارن این دیگه شانس شما هست
    ولی همیشه اگه پیگیر باشی بهت میدن برا منم همینجوری بود نامه بردم و حضوری رفتم بهم دادن

طبق قوانین سازمان ارتباطات ترافیک باید پلکانی بشه که بقیه شرکت ها هم دارند به مرور همین کار را میکنند.
    کجا همچین چیزی رو گفته؟ من تا حالا نشنیده بودم میشه لینک خبرش رو بدی؟
    بر فرض هم درست باشه اینا کدوم کارشون قانونی هست که این کارشون رو قانونی کردن؟ الا مثلا باید طرح نامحدود داشته باشن که سرعت 512 رو ده حدود 21 تومن ایا همچین طرحی دارن؟

من مشکل dns ندارم اگه dns میخوای مال گوگل 8.8.8.8 هست . ترافیک و دورت را توی دیومتر چک کن بعد همون دوره و ترافیک را توی پنل گزارش بگیر اگه یکیه که درسته.
    دو تا سوال در مورد این برنامه های مصرف ترافیک
    یکی اینکه چطوری میشه تنظیم کرد فقط ترافیک کانکشن مثلا 1 رو حساب کنه؟(تو گزارش گیری ها)
    فقط ترافیک لن باشه عددی که نشون میده درست هست؟ چون من یا بار تست کردم فقط اینترنت قطع بود مثلا توی چند ساعت حدود چند مگ مصرف داشته بود خوی این اختلاف ایجاد میکنه
    با تشکر

10. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال مگه فیبر نوری علم جدید نیست نسبتا و باید سرعتش خیلی بیشتر از خط های قدیمی باشه؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

دوستان این طرح نوروزی سرعت شبا که رایگان هم هست چقدره؟مثل روز میمونه یا شب شیر فلکه رو میبندند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •