ایمان جان این مودم 130 همون جدیده هستش؟؟؟ امکاناتش چیه؟؟ خوب حداقل امکانات مودم رو بزنه. من برای پی سی خونه میخوام همزمان با 2 تا لپ تاپ یا گوشی. مشکلی نداره که؟؟؟ مودم خوبی هست؟ تو سرعت سرویس که تاصیر بدی ندارن؟ ممنونم.
ایمان جان این مودم 130 همون جدیده هستش؟؟؟ امکاناتش چیه؟؟ خوب حداقل امکانات مودم رو بزنه. من برای پی سی خونه میخوام همزمان با 2 تا لپ تاپ یا گوشی. مشکلی نداره که؟؟؟ مودم خوبی هست؟ تو سرعت سرویس که تاصیر بدی ندارن؟ ممنونم.
عزیز من خودم چند تا پست قبل پرسیدم که این مودم چجوریه حالا داری از خود من می پرسی؟![]()
تو سایت ایرانسل , صفحه مودم بالای این 2 مدل گنده نوشته : مودم های WIXFBR-۱۰۵ و WIXFMM-۱۳۰ مشابه یکدیگر می باشند. !!!
شده مثل پیکان که دستکاریش می کردن ! احتمالا ترمز دستیش رو از بغل آوردن وسط !!!![]()
شما که هنوز فرم رو کامل نکردی
باید طرح تعرفه رو هم انتخاب کنی
نحوه نصب رو هم باید توسط کارشناس ایرانسل باشه (یه تاریخ هم براش مشخص کن)
ایرانسل از دیروز مشکل زیادی در پورتهای ارتباطی داره و مدام قطع و صل میشه...
یه سوال داشتم
وایمکس ایرانسل در شب مخانی است مثل مبین نت ؟
نه شب ها هم کم می کنه
آره .. منم دیوانه شدم دیشب .. اما امروز خوب شده یه مقدار .... اصلا من که همیشه آنتنم 5 تا پره دیشب دو تا آنتن داشتم ....![]()
سلام...لطفا يكي به من بگه تو اين معرفي نامه كه از طرف شركت حقيقي بايد بديم به ايرانسل دقيقا چي بايد بنوسيم؟؟؟من يه كم سوادم كمه و نميدونم چي بايد بنويسم....شما تو معرفي نامه خودتون چي نوشتيد؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)