تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 1049 اولاول ... 314314815215275285295305315325335345355415816311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    از نظر پشتیبانی Xvision چطوره؟چون تلویزیون هم شارپ گرفتم از مادیران.
    سایت مادیران که میرم آپدیت های ----t ایکس ویژن میذارن.
    البته راجعبه دنای و بلوسنس و لومکسی و پروویژن هم شنیدم.اما اطلاع درستی ندارم و پشتیبانی نمی دونم چه جوریه
    نظر من رو بخوای شرکتهای بزرگ طبیعتا کار راه بنداز ترند.
    اگر شهرستان نیستی و تهرانی خوب هر چی گرفتی گرفتی . چون شرکتها در دسترسند.اما اگر شهرستانی برو سراغ مارکهایی که تو شهرستان خدمات رو بهت بدند.
    به نظر من با توجه به قیمت واقعا Xvision 333 نمیارزه . اما خوب هر چی من 2 2 تا چهارتا میکنم میبینم پشتش به مادیران گرمه و این برای یک یوزر شاید واقعا چند درصد گرون بودن رو توجیه کنه .
    کاملا یه جورایی بستگی به خود خریدار داره . من باشم پول نمیدم اما واقعا از گارانتی های کوچیک از بس مشکلات دیدم که وقتی دارم جنسی مثل پروویژن یا لومکسی یا denay میفروشم به خریدارم که تو شهرستانه میگم داداش اینا رسما گارانتی ندارند اونجوری که توقع داری . برای همینه که داری این قیمت میخری.

2. این کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نظر من رو بخوای شرکتهای بزرگ طبیعتا کار راه بنداز ترند.
    اگر شهرستان نیستی و تهرانی خوب هر چی گرفتی گرفتی . چون شرکتها در دسترسند.اما اگر شهرستانی برو سراغ مارکهایی که تو شهرستان خدمات رو بهت بدند.
    به نظر من با توجه به قیمت واقعا Xvision 333 نمیارزه . اما خوب هر چی من 2 2 تا چهارتا میکنم میبینم پشتش به مادیران گرمه و این برای یک یوزر شاید واقعا چند درصد گرون بودن رو توجیه کنه .
    کاملا یه جورایی بستگی به خود خریدار داره . من باشم پول نمیدم اما واقعا از گارانتی های کوچیک از بس مشکلات دیدم که وقتی دارم جنسی مثل پروویژن یا لومکسی یا denay میفروشم به خریدارم که تو شهرستانه میگم داداش اینا رسما گارانتی ندارند اونجوری که توقع داری . برای همینه که داری این قیمت میخری.
    ممنون. تهران هستم
    با این چیزایی که میگی پس فعلا با همون م ااا هواااره بگیرم بهتره؟
    نمیدونم تلویزیونم شارپ Full HD آیا باید ----t هم 1080p باشه؟
    برا ----t اگه قراره هزینه کنم 60 تا 100 میدم.اما پشتیبانی و کیفیت و عدم هنگ کردن برام مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

ممنون. تهران هستم
    با این چیزایی که میگی پس فعلا با همون م ااا هواااره بگیرم بهتره؟
    نمیدونم تلویزیونم شارپ Full HD آیا باید ----t هم 1080p باشه؟
    برا ----t اگه قراره هزینه کنم 60 تا 100 میدم.اما پشتیبانی و کیفیت و عدم هنگ کردن برام مهمه
    اگر مشکلی نداری با همون چیز که خودت گفتی فعلا گزینه ی بهتریه . چون حقیقتا مارک درست درمون که برند باشه عملا تو بازار پیدا نمیشه و همه اجناس به هر صورت مهر چین رو بر پیشانی دارند.
    بببین به نظر من اگر پلیر full hd میخوای وقت خودت رو با این دستگاها تلف نکن . اینا یک اسمی میزنن که زده باشند . وگرنه دستگاه WD Player چه چیزی اضافه تر از اینا داره که قیمتش 150 تومنه اما اینا 70 80 تومنن . تازه اینا settopbox هم هستند ؟
    خوب معلومه که داستان دوستان چینی چیه . هر چی میزنند رو که آدم نباید باور کنه
    اگر یک پلیر خوب میخوای اما full hd بودنش برات مهم نیست و در کنارش settopbox هم میخوای داشته باشی . از مارکهای ارزون خوب مثل پروویژن لومکسی و اینا میتونی بگیری تا گرون قیمتها مثل xvision , bluesene که از نظر بنده همه اشون یک کرباسند
    حدود 20 تومن هم نهایتا از همدیگه گرونترند.

5. این کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای کوتاه کردن این دوره ، ما به شما توصیه برای ساب ووفر خود را عمل به مدت حدود بیست ساعت در سطح متوسط ​​، بازی
    برنامه های موسیقی استاندارد است ، اما با یک مقدار زیادی از باس
    سلام.in modat zaman bastegi be mizan estefade az Sub dare,va momkene hafteha tool bekeshe [ke shoma 20saat mosighi goosh koni].baraye inke zoodtar va dar zaman kotahtar sub aab bandi beshe systemo ba sedaye motevaset amma bus ziad raha kon bezar 20saat poshtesare ham vase khodesh kaar kone,

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جواب يك كاربر تازه وارد "klipsch" به من كه محترمانه گفتم اينجا جاي فروش قطعه به بچه ها نيست.

پيام بنده: شما اگر بخواي اينجا قطعه بفروشي از چند وقت ديگه بچه هاي اينجارو با DIY گول بزني من به مدير ميگم حساب شمارو مسدود كنه!

جواب ايشان: هر غلطی دوست داری بکن... مرتیکه تهدید میکنی؟ جنابعالی اصلا کی باشی؟
    به شما ارتباطی نداره که من بخوام با کاربرای دیگه در ارتباط باشم... برو جمع کن خودتو... اگرم دوست داشتی زنگ بزن یه جور جوابتو بدم که دیگه ازین گنده گوزیا نکنی
    متاسفم........

8. این کاربر از rex-sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جواب يك كاربر تازه وارد "klipsch" به من كه محترمانه گفتم اينجا جاي فروش قطعه به بچه ها نيست.

پيام بنده: شما اگر بخواي اينجا قطعه بفروشي از چند وقت ديگه بچه هاي اينجارو با DIY گول بزني من به مدير ميگم حساب شمارو مسدود كنه!

جواب ايشان: هر غلطی دوست داری بکن... مرتیکه تهدید میکنی؟ جنابعالی اصلا کی باشی؟
    به شما ارتباطی نداره که من بخوام با کاربرای دیگه در ارتباط باشم... برو جمع کن خودتو... اگرم دوست داشتی زنگ بزن یه جور جوابتو بدم که دیگه ازین گنده گوزیا نکنی
    متاسفم........

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

xvision 333 دقیقا همان مدل 131 است که فقط قیافه اش عوض شده و یک کابل HDMI داره.
    اگر به کابل HDMI احتیاجی نداشته باشید، بیخود پول بیشتر برای مدل 333 ندین و همان 131 را بگیرین.

11. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بالاخره جوابمو گرفتم(نگرفتم).
    سلام فکر میکنم برا جواب دیره اما:bebinid upscaling ya upconvrsion tooye dastgahaye edit film ke khode man 1done 3000,000tomanisho daram,va tooye av rec va tv va dvd playerha va BD playerha hast,1 dastgahaee ham be name SCALER hst ke tooye namayandegihaye masalan SONY,LG,Panasonic va,,,hast ke tasaviro az lahaze SIZE va RESOLUTION bala mbare.albate in bastegi be CHIP estefade shode tooye dastgaha dare masalan chip RAVEN,davinci,frojuda.har koodoomeshoon fargh dare.tooye onkyo 806 va 907 chi raven bood age eshtebah nakonam ke keifiato ta 1080p bala mibare albate nabayad entezare mojeze dashte bashi ke daghighan mesle source asli F HD beshe.upscaler pioneer 1020 ham bad nist.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.انگار کسی نیست.اقا بین اینها مناسبترین برای هال 25متریو4تا انکیو 4اهم و ساب کنوود.Onkyo 509 ,609...Denon 1911,1611...Marant 5005.......صدای crisp ,deep میخوام..2-3ماه دیگه جامو 426 میگیرم..ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راستی چرا حرفی از a/v rec SONYنیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •