تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 966 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نه میخوام بدونم این حرفی که بعضیا انداختن تو دهن دانشجو ها که میگن کارگاهی و اختصاصی زیره 12 مردود هست درسته یا نه ؟شما میگی نیست؟
    نه عزیز به جز آشنایی با قرآن که حداقل نمره 12 میخوا بقیه درس ها 10 نمره ی قبولی هست

ماده 41 : حداقل نمره قبولي در هر درس از دروس 10 (استثنائا درس آشنايي با قرآن کريم 12) مي باشد. دانشجويي که در هر يک از دروس الزامي حداقل نمره قبولي را کسب نکند ملزم به تکرار آن درس است.
    تبصره 1 – اگر دانشجويي در يک درس انتخابي يا اختياري مردود شود، بجاي آن درس مي تواند از جدول دروس انتخابي يا اختياري در برنامه مصوب، درس ديگري را انتخاب نمايد.
    تبصره 2 – براي هر درس در طول دوران تحصيل حداکثر يک نمره مردودي ثبت و در محاسبه ميانگين نمرات تاثير داده مي شود و چنانچه دانشجو چندبار در يک درس مردود گردد نمره مردودي دفعه دوم و ببعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف مي گردد و در تعيين ميانگين نيمسالي و کل محاسبه نمي شود.
    تبصره 3 – براي درس يا دروسي که شامل دو قسمت نظري و عملي است و داراي يک کد در سرفصل مي باشد ميانگين نمره هر دو قسمت آنها ملاک ارزيابي است، چنانچه دانشجو به هر دليل در يک قسمت درس نمره نداشته باشد نمره قسمت ديگر حذف مي گردد. در صورتيکه در يک قسمت درس نمره کمتر از 10 احراز شده باشد اما ميانگين آنها 10 يا بالاتر گردد نياز به تکرار درس نخواهد بود. اما چنانچه ميانگين آنها کمتر از 10 باشد دانشجو بايد هر دو قسمت درس را مجددا بگذراند.
    تبصره 4 – نمرات اعلام شده بر اساس راي کميته هاي انضباطي غير قابل حذف است و مشمول تبصره هاي 2 و 3 اين ماده نخواهد شد. (نمره تعيين شده در راي کميته هاي انضباطي براي دو قسمت عملي-نظري درس منظور مي گردد.)

2. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت versace.mode's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من این ترم 19 واحد برداشتم
    و ترم اولم
    پاره وقت
    که به علت مشکلاتی نتونستم همه را امتحان بدم
    الان 2 تا امتحان مونده تا تموم بشه
    به نظر شما 2 تا را امتحان ندم یا بدم
    آخه نمی دونم میشه مرخصی تحصیلی گرفت
    نمی دونم حکمم چی میشه
    اگه راه حل یا پیشنهادی دارید ممنون میشم
    بهترین راه و بهترین انتخاب برای من الان چیه
    اگه امکان داره کمک کنید
    چون بدجور ذهنم را درگیر کرده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    و ترم اولم
    پاره وقت
    نمی دونم حکمم چی میشه
    اگه امکان داره کمک کنید
    چند واحد امتحان دادی؟
    چند میشی؟
    واحد های باقی موند چی هست؟ چقدر ازشون درس خوندی؟
    چه رشته ای هستی؟

5. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    و ترم اولم
    پاره وقت
    نمی دونم حکمم چی میشه
    اگه امکان داره کمک کنید
    سلام.
    دوسته عزیز...شما کلا میتونی 3 درس رو سر جلسه امتحان نری و خودکار طبق ماده 35 حذف میشه از 3 درس به بالا تر رو برات نمره صفر منظور میکنن...البته اگه غیبت هات موجه باشن و شورای آموزشی دانشگاه تاییدش بکنه اون درس ها هم حذف میشن.

برای مرخصی تحصیلی ماده ای هست با 3 تا تبصره که میذارم برات:

ماده 38 : حذف کليه واحدهاي انتخابي در يک نيمسال تنها در صورتي مجاز است که دانشجو به تشخيص شوراي آموزشي واحددانشگاهي ذيربط قادر به ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصي تحصيلي محسوب مي گردد.
    تبصره 1 - چنانچه به دلايلي شوراي آموزشي واحد بموقع تشکيل نشود و اينکار موجب لطمه به دانشجو گردد نظر معاونت آموزشي واحد، ملاک عمل خواهد بود.
    تبصره 2 - چنانچه با استقاده از مواد 31 و 32 و 35 موجب حذف کليه درسهاي يک نيمسال گردد آن نيمسال جزو مرخصي با احتساب در سنوات محسوب مي گردد.
    تبصره 3 - استفاده از مفاد ماده 38 و تبصره 2 آن موجب بازپرداخت شهريه هاي ثابت و متغير نخواهد شد.
    ماده 35 که همون حذف در سر جلسه امتحان هست.اما ماده 31 و 32 هم به شرح زیر هست که فک نکنم واسه شما همچین اتفاقی افتاده باشه

ماده 31 : غيبت غيرموجه دانشجو در بيش از سه شانزدهم ساعات هر يک از دروس نظري، عملي يا نظري–عملي، کارآموزي و کارورزي تا حد سه درس در طول نيمسال موجب حذف آن دروس خواهد شد ولی برای بیش از 3 درس نمره صفر در آن درس یا دروس منظور می گردد.
    ماده 32 : غيبت موجه دانشجو در بيش از سه شانزدهم ساعات هر يک از دروس نظري؛ عملي يا نظري–عملي، کارآموزي و کارورزي در طول نيمسال موجب حذف آن درس مي شود.
    راه حل هم به نظر من: اگه 3 درس رو قبل این حذف کردی (نرفتی سر جلسه) دیگه نمیتونی بقیه رو نری چون صفر برات محسوب میشه.پس بهتره بقیه امتحان هارو بدی...اما اگه خدای نکرده مریضیی داشتی و در کل اگه غیبت های گذشته و غیبت های آیندت موجه هستن میتونی نری و بعد گواهیی یا هر مدرک دیگه ای رو به شورای آموزشی دانشگاه ارائه بدی

7. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من سوالی در مورد نحوه معدل گیری دارم، میخواستم بدونم اگر مثلا یک درسی رو این ترم بیوفتم، ترم بعد با یک نمره دیگه پاسش کنم آیا نمراه جایگزین ترم پیش میشه؟؟ معدل کل تحصیل چجوری محاسبه میشه؟ فقط واحدهای پاس شده لحاظ میشه؟

داره خودمونی میشه mohammadT.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من این ترم ترم آخرمه و برای کارشناسی هم توی همین دانشگاه قبول شدم
    نیازی هست برای ثبت نام برم یا نه ؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من سوالی در مورد نحوه معدل گیری دارم، میخواستم بدونم اگر مثلا یک درسی رو این ترم بیوفتم، ترم بعد با یک نمره دیگه پاسش کنم آیا نمراه جایگزین ترم پیش میشه؟؟ معدل کل تحصیل چجوری محاسبه میشه؟ فقط واحدهای پاس شده لحاظ میشه؟
    تبصره 2 – براي هر درس در طول دوران تحصيل حداکثر يک نمره مردودي ثبت و در محاسبه ميانگين نمرات تاثير داده مي شود و چنانچه دانشجو چندبار در يک درس مردود گردد نمره مردودي دفعه دوم و ببعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف مي گردد و در تعيين ميانگين نيمسالي و کل محاسبه نمي شود.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بچه ها رادیو گفت ثبت نام کنکور از 11 بهمنه ولی سایت خودش هنوز خبری نداده.چه جوریاست؟

داره خودمونی میشه p1k1a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض تطبیق واحد غیرانتفاعی به آزاد

سلام.
    من قبلن غیرانتفاعی کارشناسی پیوسته عمران قبول شده بودم رفتم دانشگاهش به خاطر دور بودنش میخوام امتحان دانشگاه آزاد بدم قبولشم شهر خودم.
    حالا دوتا سوال از برو بچ تحصیل کرده دارم:
    1) اگه انصراف تحصیلی بدم واحدام بازم تطبیق میخوره؟
    2)واحدا چه طوری تطبیق میخوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مرسی
    یعنی توی معدل کل یک نمره مردودیت هم محاسبه میشه؟؟ مگه میشه؟
    //
    یه سوال دیگه! من میخوام به یک واحدی مهمان بگیرم که رشتم رو نداره ولی تقریبا تمام درس های رشتم به جز بعضی تخصصی ها و اصلی ها اونجا ارائه میشه. امکانش هست که مهمان بدن برای تابستون که مثلا 2 درس پایه بگذرونیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •