تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 1211 اولاول ... 314314815215275285295305315325335345355415816311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا من DEMO PES 2010رو بازی کردم خیلی اشغال بود.چمن مثل موکت بود بازی کن ها خوب بودن لباس ها انگار چسبیده به بدن بازی کن تماشا گرا که فوق تخمی بودن داور هم همین طور صوتی های شبکه 3 هم تو بازی زیاد بود.در کل خنده دار بود و اشغال

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اقا من DEMO PES 2010رو بازی کردم خیلی اشغال بود.چمن مثل موکت بود بازی کن ها خوب بودن لباس ها انگار چسبیده به بدن بازی کن تماشا گرا که فوق تخمی بودن داور هم همین طور صوتی های شبکه 3 هم تو بازی زیاد بود.در کل خنده دار بود و اشغال
    دوست من با یک دمو که نمیشه تا ته بازی رو خوند که!باید خود بازی رو ببینی اگه هم گرافیک مد نظرت هست برو فیفا 10 رو بگیر ولی PES2010 مثل همیشه خوبه من خودم pes رو به 100 تا فیفا ترجیح میدم چون کارش درسته.

3. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید با تنظیمات گرافیکی پایین بازی کردید
    به نظر من تنها ایراد بازی پس در برابر فیفا گرفتن لیسانس و صداگذاری تماشاچیها و گزارشگر هست

5. 3 کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا پس معلومه طبق نظریه دوستان پیش بریم باید 3 روز دیگه بازی منتشر بشه این هم نمادش
      محتوای مخفی: سه تا انگشتش پایینه دی: 

7. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

مطمئنی وقتی بازی کردی خواب نبودی شاید فیفا رو بازی کردی

حداقل چمن رو نمیگفتی موکت تا باور میکردیم دمو رو بازی کردی

9. 4 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آفا من 1 سوال دارم در مورد خود بازی
    آیا دکمه ای وجود داره که کنترل دروازه بان کلا بیاد دست خود آدم؟؟
    منظورم دکمه پاس تو عمق نیست که فقط می دود طرف توپ
    با نگه داشتن کلید L2 و فشار دادن آنالوگ سمت راست در PS3
    و با نگه داشتن کلید LT و فشار دادن آنالوگ سمت راست در Xbox 360

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نظرات شما در مورد دمو قابل قبول نیست اولا به این دلیل که خیلی با لحن تند و توهین آمیز هست و در ضمن بعضی هاشون اصلا درست نیست. شما این همه مسائل رو ول کردی به تماشاگرا گیر دادی؟ بعد نتیجه گرفتی آشغال هست بازی در ضمن چمن یک بازی کامپیوتری مگه چی می تونه باشه شاید چمن به خوبیه چمنی نباشه که من توی فیفا 09 نکست دیدم ولی قشنگ هست فقط چون روز هست بازی توی دمو حالتش واسه آدم یکنواخت میشه در ضمن چمن موجود مال آنفیلد هست شما توی اون یکی ورزشگاه بازی کنی می بینی کیفیت چمن و یکدست بودنش بهتر هست ایشالله که نسخه فول اومد در مورد چمن می تونیم عادلانه قضاوت کنیم چون چمن ورزشگاه ها با هم متفاوت هست آنفیلد روزها چمنش یه کم کمرنگ هست ذاتا من بازی های لیگ برتر رو اصلا خوشم نمیاد نگاه کنم چون زیر نور آفتاب برگزار میشه که اصلا حس و حال فوتبال رو می گیره از آدم ولی شما حساب کن بازیهایی که توی شب هست افکت های ورزشگاه چه قدر جذاب میشه. توی بازی هم همینطوریه روشن بودم بیش از حد بازی توی دمو هم از این ناشی شده که نمیشه توی شب یا عصر بازی کرد همگی روز روشن هستند. تازه تماشاگرها هم که خوبن گرچه من اهمیتی به اینا نمیدم مهم جو ورزشگاه و صداهاش هست که قابل قبول هست. در ضمن منظورتون از صوتی همون سوتی هست دیگه؟ خوب من خوشحال میشم بدون چه سوتی هایی داره البته نمی گم نداره داره ولی شما به کدوم اشاره می کنید؟ اگه میشه بگید خوب اگه واقعا خنده دار باشه ما هم می خندیم... ولی هیچ کدوم از اینها نتیجه نمی ده که بازی آشغال هست من به شخصه معتقدم PES هنوز به خوبی فیفا نیست ولی PES آشغال نیست و یک ویدیو گیم موفق و جذاب هست که خیلی هم باحال و دوست داشتنی هست. اینکه از فیفا عقب هست در کل به خاطر اینه که قبلا خودش زیاد مدیریت نمی کرد و ساخت بازی رو به گروه های بازی سازی محول می کرد ولی چند سالی هست که خود کونامی اینترتاینمنت خودش این مسئله رو بر عهده گرفته و علاوه بر انتشارش خودش هم کار ساختش رو انجام میده. در حالی که فیفا الان 16 ساله که فوتبال سیمولیشن داره میسازه و یک جهش در سال 2000 داشت که تا الان هم این سیر صعودی رو داره طبیعی هست که جلوتر باشه از رقیبش ولی کاری که PES کرده و الان این همه طرفدار داره نشان از قدرت و کیفیت بالای بازی و سازنده اش هست و به قول معروف این کاستی ها نسبت به فیفا هیچ چی از ارزش های کونامی و محصول PES کم نمی کنه

13. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عزیزی خبر داره ، GameSpot کی نمره می ده ؟

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ميشه عكس risse هم بزاريد.
    -------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •