دوربین 5800 علاوه بر این که 1 مگا پیکسل بیشتره فوکاس هم داره پس دوربینش خیلی بهتره wifi زیاد به کارت نمییاد
البته همه ی گوشیها به ضربه حساس اند لمسی ها یکم بیشتر![]()
دوربین 5800 علاوه بر این که 1 مگا پیکسل بیشتره فوکاس هم داره پس دوربینش خیلی بهتره wifi زیاد به کارت نمییاد
البته همه ی گوشیها به ضربه حساس اند لمسی ها یکم بیشتر![]()
درسته.
تا توش سيمكارت فعال نندازند نميشه رديابيش كرد.
اين گوشي يك قابليت هم داره كه ميشه با sms گوشي رو قفل كرد تا حداقل كانتكتها و فايلهاي داخل حافظه گوشي در امان باشه كه البته بايد اول فعال بشه بعد استفاده كرد
شايد دوربين شما فرق داشته باشه ولي منم همين آزمايش رو چند بار از يك محل و زاويه انجام دادم ولي تغييري نديدم.
اگه از نظر کیفیت صدا و استریو بودن و کیفیت صفحه میگی 5800 بهتره ولی تنها بدی که داره اینه که هنگ میکنه ولی نه به اندازه ی n97 یه کمی کمتر و جلوی نور آفتاب خیلی صفحش معلوم نیست ولی صفحه لمسیش خیلی حساسه
حالا این نظر منه خودم دارم و ازش راضیم و پززز میدم به هر حال n95 فقط دوربینش 5 هست ولی 5800 دوربینش یه کم از n73 ضعیف تره ولی در کل 5800 ارزش هزار تا n95 رو داره
معلومه جیگر 5800 خیلی از 5230 بهتره ولی 5530 از همشان بهتره تازه تو که بدون wi-fi که نمیتونی گوشیتو آپدیت کنی 5530 هماز 5800 بهتره و هم ارزون تره
هرکی میگه گوشی های لمسی بیفتن زمین خراب میشه دروغ میگه مگه اینکه قابش مثل n900 باشه که دور صفحشو نگرفته یعنی صفحه و قابش با هم هم سطح باشن اون وقت خراب میشه ولی گوشی خودم 4 بار افتاده ولی هیچیش نشده خیالت راحت ولی 5530 مثل 1100 اگه بکوبیشم زمین فقط جلدش خراش پیدا میکنه
گوشیتو برگردون به تنظیمات کارخونه،شاید درست شد.برای تغییر لوگوی اپراتور از لینک زیر استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اپرا مینی استفاده کن یا برنامه pptpv.p.n
همشون که دوربینهاشون یکی هستند.نمیدونم ولی مال من بهتر شد
ای بابا آدمو هوایی می کنید!نم نم دارم میرم طرف N97 .فکر جیب ما هم باشین!
راس می گی 5530 بهتره؛فقط یه هوا کوچیکتره و کابل TV هم نداره و باطزی اش هم زودتر خالی میشه(!)
راستی یه توضیح هم راجع به اینکه 5230 و 5530 ساخت کجان و گارانتی اصلیشون چه جوری مشخص میشه؟همچنین باطری اصلش از کجا مشخص میشه؟تو جعبشون چیا هست و آخر سرم قیمت میشه بدی؟
(خیلی طولانی شد؟! ممنون که حوصله می کنی و جواب میدی هلو !)
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
راستی gps چی ؟ 5530 داره؟
کمک فوري مشکل در نوکيا ۵۸۰۰
گوشي نو خريدم گاهي اوقات زماني که
زنگ مي زنند يا من تماس مي گيرم زنگمي خورد صفحه لمسي گوشي واکنش نمي دهد
اگه بخوام ريجکت يا انسر کنم بايد با کليد
سخت افزار کار کنم گاهي هم اينم موقع زنگ
کليد سبز قرمز منو موقع زنگ خوردن کار
نميکند ولي اگر اين مواقع گوشي برگردونم
که سالنت مي شود لمسيش کار مي افتد
لطفا کمک کنيد ايا براي همه اين طوره يا
براي من خرابه همون روز دوم سوم فهميدم
پس ويروس نيست بعد تو مموريشم اهنگ ايراني
بود براي همه اين طوره
bebakhshid font farsim parid baraye pc
yek baram headphone vasl kardam hang kard rang goshi ghaat zad off kardam dorost shod yek baram moghe message mini keyboard nemiomad faghat keyboard big miom REET FACTORY KARDAM DOrost shod
in goshio taze kharidam foroshande goft flash kon akhe goshie no k flash nemikhad baed got memory format kon
lotf konid begid moshkel a chie ke moghe zang ggahiie lamsish kar nemikone va barmigardonam silnet mishe kar miofte
asabam khord shod akhe taze has aya baraye shoma ham pish omade ?
baed inke moghe kanane memory remove mizanam bazam mikanm mizane unsafe firmwire gosi man 31 hast
aya memory shoma ba tandil to jaebe bod ba kheshab memory va to memory film va ahang bod????
عزیز من 1 ماه هست 97 دارم!
یک بار هم هنگ نکرده!
chetor mitonam nokia 5800 ra upate konam e upater mishe bayad ba sl stefae konam download tamom shod bayad goshi ra ba usb vasl konam b pc va az net biron biam mishe komak konid??
version jadid tar az 31 ham omade behtar hast?? sorry english type kardam font farsi nadaram
بچه ها نظر دادن که فلان گوشی خوبه فلان گوشی بده کاره بی خودیه
اگه بد بودن که کلا از کارخونه بیرون نمیامدن
بی زحمت بی خیاله این بحث ها شید
همشون خوبن
بچه ها کسی حس و حال داشت اینم تست کنه ببینه تاچش واقعا ساپورت میکنه یا سرکاریه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه نهایی تقویم 1389 موبایل برای کلیه تلفن های همراه
- تقویم شمسی , قمری , میلادی
- پشتیبانی کامل از گوشی های تمام لمسی
- طالع بینی خورشیدی , تقویم نجومی
- نمایش اوقات شرعی برای شهر های ایران
- قابلیت ثبت رویداد ها , جلسات و ...
- امکان تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و بالعکس
- نمایش مناسبت های روزانه به صورت کامل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)