بعد این حجمی که میگین شبا رایگانه سرعت دانلودش حد اقل و حد اکثر چقدره؟
سرعت دانلود 64 نامحدود حداقل و حد اکثر چقدره؟
و پر سرعت ترین 64 نامحدود رو باید از چه شرکتی بگیرم؟
ممنون میشم جواب بدین
بعد این حجمی که میگین شبا رایگانه سرعت دانلودش حد اقل و حد اکثر چقدره؟
سرعت دانلود 64 نامحدود حداقل و حد اکثر چقدره؟
و پر سرعت ترین 64 نامحدود رو باید از چه شرکتی بگیرم؟
ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیز
شبانه ها اصولا سرعت بالایی دارن ولی چون ترافیک میره بالا و پهنای باند اشتراکی هست یه کم سرعت کم میشه.
مثلا شرکت صبانت شبانش 1024 هست ولی اگه شلوغ شه سرعت به 80 -7- کیلوبایت می رسه . البته من شنیدم شبانه تو خیلی از مناطق تهران خوبه سرعتش و همین حدود هست ولی اگه چهنای باندت خیلی مشغول باشه به 15-20 هم میرسه. البته این در مورد صبانت صادقه بقیه شرکت ها رو نمی دونم.
درمورد سرعت 64 جدیدا شرکت ها اصلا ارائه نمی دن اما اگه هم باشه حدود سرعت 8 کیلوبای ت بر ثانیه هست دانلودش
دوستان می تونن بیشتر کمکت کنن
بهترین 64 برای شاتل که سرعت دانلودش روی 9 و 10 هست.پینگ خوبی هم داره.
به نظر شما برای دانلود حجمای بالا مثل فیلم و سریال با تورنت کدوم سرویس بهتره؟
این جوری که معلومه فکر کنم حجمی بهتر باشه نه؟
بعد این سرویسای حجمی شباش که رایگانه همه سرویساش یه سرعت داره یا نه ؟یعنی اگه 512 بگیری و بخای شب دانلود کنی سرعتش بیشتر از 128؟یا اینکه نه شبا سرعت همشون مساوی میشه؟
بعد من یه بار شنیدم که به خونه بیشتر از 128 نمیدن ... یعنی 512 رو برای استفاده تو خونه نمیدن .درسته؟
در مورد اینکه 128 به بالا نمی دن که الان دیگه گیر نمیدن.کافیه جواز کسب یا یک کارت دانشجویی ببری ! ؟( در مورد صبانت عرض می کنم ) بقیه ی شرکت ها هم سخت گیری قبل رو ندارن.
الان 128 صبانت ماهی 13 هزار تومن سرعتش زیر 20 نمیاد و الان 1 ماهه 128 صبانت شده 1024 و سرعت دانلود 110 کلوبایت بر ثانیه میده.
اما نکته اینجاست که اونا کاری ندارن شما 129 گرفتی یا 1024 ، برای شبانه یک اکانت مشترک هست که 1024 هست حتی اگه اکانت شما 128 باشه !
من به شخصه شبی 1 و نیم گیگ دانلود می کنم به طور رایگان
من پیش شمارم 3372 هستش.نظر خودم روی صبانت هستش به نظر شما بهترین ارائه دهنده ی خدمات adsl برای خط من چیه؟
هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسبی داشته باشه.
مرسی از راهنماییتون.
Last edited by mostafa_360; 10-10-2009 at 09:16.
آقا واقعا ممنون که جواب میدین
فقط یه سوال دیگه
این 3 گیگ وبگردی یعنی چی؟
من حدس میزنم که هر یه ساعتی که توی اینتر نت وبگردی کنی نهایتا 20 مگ رسیو میکنی
به عبارتی 3 گیگ میشه یه چیزی حدود 150 ساعت وبگردی ... یعنی در ماه میشه روزی 5 ساعت درسته؟
یعنی وقتی میگن 3 گیگ محدودیت حجمی یعنی در ماه روزی 4 یا 5 ساعت میشه وبگردی کرد .درسته؟
آقا این سوالو جواب بدین واقعا ممنون میشم
خواهش می کنم.
3 گیگ محدودیت دریافت و ارسال اطلاعات شما در یک ماه هست اعم از :
مشاهده ی سایت - دانلود - آپلود - آپدیت آنتی ویروس - آپدیت ویندوز - بازی آنلاین ......
یعنی جمع Sent و Recieve هربار اتصال.
والا من روزی 7 ساعت حدودا آنلاین هستم و حدود 100 مگ در روز استفاده می کنم.
بستگی به کار کردن داره اما روزی 100 مگ واقعا بیشترین مقدار وبگردی هست مگر اینکه دانلود زیادی توی روز داشته باشی که من پیشنهاد نمی کنم.
ضمنا محدودیت فقط حجمی هست نه زمانی . شما 24 ساعت آنلاین باش مهم نیست.
شما همین 128 و 3 گیگ حجمی صبانتو گرفتین دیگه درسته؟ همین 13 تومنیه دیگه نه؟
آقا این که پرتاش اینجا پر شده که ...زرششششششششششششک
حالا چیکار کنم؟
توی سایتش نوشته باید برم توی لیست انتظار...
یعنی کی نوبتم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)