تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 577 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام لینوکس Ubuntu رو روی Virtual Box نصب کردم.... حالا وقتی یه پوشه رو شیر میکنم باید از کدوم قسمت در لینوکس برم و پوشه رو بردارم؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    این مستندات خود اوبونتو که توضیح داده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این لینک که اگه نگاهی به صفحه بندازی، حتی انگلیسی بلد نباشی هم با تصویر نشون داده شده که چه کارهایی باید انجام داد هرچند انلیسی انقدر روونی نوشته که بدون نیاز به سواد انگلیسی متوسط هم میشه متوجه منظور شد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    دوستان من رو ویرچوال باکس میخوام ویندوز سرور نصب بکنم.... ولی لپ‌تاپم فقط 2 گیگ رم داره! و موقع نصب این ویندوز سرور یا کلا اصلا ویندوز 7 هم بخوام نصب بکنم، هنگ میکنه... :(

راهی هست که من بتونم از هارد، یا از فلش درایو اضافی به میزان رمم اضافه بکنم و مثلا به 4 گیگ برسونمش؟! )))

راستی، با گرفتن CPUinfo در بخش فلگ ها، فلگی که cpu باید داشته باشه تا بتونه سیستم عامل 64 بیتی رو به عنوان مهمان داشته باشه چک کردم و دارم این مسئله رو...

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

712:نباید هنگ کنه چون پی سی من هم 2 گیگ رم داره و ویندوز 7 رو تو مینت راحت روی ویرچوال باکس نصبیدم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام....
    دوستان من رو ویرچوال باکس میخوام ویندوز سرور نصب بکنم.... ولی لپ‌تاپم فقط 2 گیگ رم داره! و موقع نصب این ویندوز سرور یا کلا اصلا ویندوز 7 هم بخوام نصب بکنم، هنگ میکنه... :(

راهی هست که من بتونم از هارد، یا از فلش درایو اضافی به میزان رمم اضافه بکنم و مثلا به 4 گیگ برسونمش؟! )))

راستی، با گرفتن CPUinfo در بخش فلگ ها، فلگی که cpu باید داشته باشه تا بتونه سیستم عامل 64 بیتی رو به عنوان مهمان داشته باشه چک کردم و دارم این مسئله رو...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در این مورد فضاهایswap (که میتونن پارتیشن یا فایل باشن) برای همین منظور هستن و اصولا سیستم عاملتون همین الآنشم باید ازشون استفاده کنه... (برای چک کردن می تونید از دستور "swapon -s" استفاده کنید.)
    همچنین امکان استفاده از فلش به عنوان پارتیشن swap هم هست. منتهی به علت کم بودن سرعت (مخصوصا سرعت دسترسی) حافظه های دیگه به هیچ عنوان نمیتونه جای رم فیزیکی رو بگیره.
    اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

5. 2 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

712:نباید هنگ کنه چون پی سی من هم 2 گیگ رم داره و ویندوز 7 رو تو مینت راحت روی ویرچوال باکس نصبیدم...

احتمال داره که ایراد از ویرچوال باکس خودش باشه؟؟؟
    تا جایی که پنجره‌ی ابی ویندوز میاد و لودینگ میکنه میره و بعدش شدید هنگ میکنه که مجبور میشم ریست کنم کلا :(

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در این مورد فضاهایswap (که میتونن پارتیشن یا فایل باشن) برای همین منظور هستن و اصولا سیستم عاملتون همین الآنشم باید ازشون استفاده کنه... (برای چک کردن می تونید از دستور "swapon -s" استفاده کنید.)
    دقیقا و خوب من Swap رو ۴ گیگ در نظر گرفتم ولی....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون فضای استفاده شده برا چی میتونه باشه :| میشه خالیش کرد؟ میشه swap رو افزایش داد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

احتمال داره که ایراد از ویرچوال باکس خودش باشه؟؟؟
    تا جایی که پنجره‌ی ابی ویندوز میاد و لودینگ میکنه میره و بعدش شدید هنگ میکنه که مجبور میشم ریست کنم کلا :(

دقیقا و خوب من Swap رو ۴ گیگ در نظر گرفتم ولی....

کد:
    اون فضای استفاده شده برا چی میتونه باشه :| میشه خالیش کرد؟ میشه swap رو افزایش داد؟
    در مورد مشکل از ویرچوال باکس، شما چقدر از فضای رم رو به ویندوز اختصاص میدین؟ اگر کل سیستم هنگ میکنه احتمالا حافظه ی بیش از حدی رو به ویندوز اختصاص دادین.

اما swap تون که مشکلی نداره، اون 2 مگ اشغال شده هم که مشکلی ایجاد نمی کنه.
    با اینکه احتمالا سودی نخواهد داشت ولی برای اضافه کردن swap راحت ترین کار ایجاد فایل swap هست که به این ترتیبه (فضا و یا آدرس رو به اختیار می تونید تغییر بدید):
    البته میتونید با پارتیشن منیجر فضای پارتیشن swap تون رو هم افزایش بدین.

ایجاد فایل:
    کد:
    دادن دسترسی مجاز:
    کد:
    فرمت کردن:
    کد:
    فعال کردن:
    کد:
    و برای اینکه بعد از راه اندازی مجدد سیستم هم فعال باشه باید خط زیر رو به /etc/fstab اضافه کنید.
    کد:

8. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برای ویندوز سرور چقدر رم مناسبه؟
    من فک کنم ۱۸۰۰ میذارم که ۲۰۰ مگ برا سیستم اصلی بمونه

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برای ویندوز سرور چقدر رم مناسبه؟
    من فک کنم ۱۸۰۰ میذارم که ۲۰۰ مگ برا سیستم اصلی بمونه
    خب پس همین باعث مشکل میشه.
    طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز سرور بطور کلی 512 مگ و برای نصب از طریق ماشین مجازی حداقل 800 مگ رم لازم داره.
    گمون کنم به هرکدوم 1 گیگ رم رو اختصاص بدین کار رو راه بندازه.

11. 2 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بسیار عالی....
    با کم کردن میزان رمی که براش گذاشته بودم، مشکل حل شد....
    پس سریعا برم تو کار اضافه کردن رم به لپ‌تاپ...

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بیشتر استفاده من از کامپیوتر برای ترجمه هست و اخیرا چند بار پیش اومد که حین کار، ویندوزم با مشکل اساسی برخورد کرده تا جایی که مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم و در نتیجه از کارام حسابی عقب موندم. از طرف دیگه ظاهرا لینوکس ثبات خیلی بالایی داره و با توجه به استفاده من که آفیس ودیکشنری و اینترنت هست می‌تونم به راحتی به لینوکس مهاجرت کنم.
    البته مقالات زیادی رو توی همین انجمن خوندم و از قرار معلوم اوبونتو برای من گزینه مناسبی هست.
    اما این سوال برام پیش اومده که تکلیف نرم‌افزارهایی که باهاش کار می‌کنم چی میشه؟
    در اینجا لیست نرم‌افزارهای مهمی که هر روز ازشون استفاده می کنم رو قرار می‌دم تا دوستان با تجربه بررسی کنند اگه نسخه لینوکسی اونها موجوده که مشکلی نیست، در غیر این صورت هم جایگزین مناسب پیشنهاد بدن.

1. ‌Babylon
    2. دیکشنری‌های ادونس نظیر Longman dictionary of Contemporary English و Oxford advance learners
    3. Evernote
    4. یه نرم افزار دارم برای محاسبه میزان کارکرد که خیلی دوستش دارم به اسم Manictime
    5. OneDrive و GoogleDrive
    6. نرم افزار مالی ایرانی به اسم سحر
    ۷. نرم‌افزار مخصوص ترجمه به اسم SDL Trados Studio

با تشکر از دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •