چه اروری میده خب ؟
جز این برنامه دیگری نصب کردید که ببینید جیل بریک رو درست انجام دادید یا نه ؟
چه اروری میده خب ؟
جز این برنامه دیگری نصب کردید که ببینید جیل بریک رو درست انجام دادید یا نه ؟
سلام عزیز من این لینک رو دانلود کردم ولی توش فقط یه سری فایله چجوری باید آپدیتش کنم؟؟؟:(
شما اول باید ریستور کنید !
1- کنید ببینید که پسوند فایل دانلودی ipsw هستش و بصورت فایلی هستش که آیتونز میشناسه و اگر فایل دانلود بشکل یک فایل rar -zip بود باید پسوندش رو به اونی که گفتم تغییر بدی
2- آیپاد رو به آیتونز وصل کن ! و با نگه داشتن کلید Shift روی این کلید کلیک کنید :
وقتی آدرس رو خواست آدرس فایل دانلودی رو بدید !
بعدش عملیات ریستور شروع میشه که در هنگام ریستور باید به اینترنت متصل باشید !
فعلا تا اینجاش رو انجام بدید !![]()
اره برنامه های دیگه رو نصب کردم و مشکل خاصی نبود .
مینویسه unknown error ورژنای مختلق این برنامه رو هم امتحان کردم ولی نصب نشد !
سلام دوستان.
می خواستم بدونم به نظر شما الان زمانه خوبی برای خرید آیپاد تاچ 4 هست یا یه کم دیر شده و صبر کنم بهتره؟
در ضمن خیلیا بین این سوال اختلاف دارن:آیا آیپاد،آیفون بدون سیستم ارتبطایه؟؟؟
طلفا همه نظر بدین یه جمع بندی بکنیم.
با تشکر
اگه نسل بعدی آیپاد رو میخوای به فرض اینکه توی کنفرانس سپتامبر معرفی بشه بعد باید صبر کنی بیاد این ور که یکم طول میکشه چون آیپاد ها زیاد محصولات مهمی نیستند (برای ما ایرانیا) و چند ماه صبر کنی تا قیمتش شکسته بشه. حالا دیگه تصمیم رو بگیر
مثلا همین الان iPad2 با اینکه حدود 2 ماه و نیم از عرضه ش گذشته هنوز قیمت نجومیش شکسته نشده با توجه به اینکه آیپد محصول خیلی مهمی برای ایرانیا هست و خیلی خاطرخواه داره اینجا.
مسئله ی پول زیاد مهم نیست.
منظورم اینه که اگه می گی چند وقت صبر کنم تعطیلاتم و تابستونم از دست رفته.از یه طرف دیگه داریم به عرضه ی نسل بعدی نزدیک می شیم من هم صبر کنم به ضررمه.از یه طرف دیگه حرف شما درسته.برای همین سر دوراهیم.
راستی دوستان در مورد اون سواله که فرق آیپاد و آیفون از نظر شما پاسخ بدید.
در ضمن من می تونم تا اواخر تیر صبر کنم و به جاش یه آیپد بگیرم.بازم نظرتون رو بگید که چیکار کنم بهتره.
دستتون درد نکنه.
آیفون : کیفیت تصویر فوق العاده بهتر - صدای بهتر - دوربین بهتر - GPS - امکانات سیم کارتی که میدونیم و بعضی امکانات خاص دیگر که فقط برای آیفون ارائه میشن مثل Personal hot spot ...
اگه iPad2 میگیری که حتما صبر کن اگه 1 رو میگیری نظری ندارم.
رم آیفون بیش تره....کیفیت بدنه آیفون ....دوربین عکس برداری عالیه....البته یکم رنگ ها رو گرم می گیره....
ولی آیپاد دوربینش عکس بگم نمیگیره بهتره.....انگار یه فریم از فیلمی که می گیره رو جا عکس تحویل میده....زیر مگاپیکسل
دوربینش فیلم اچ دی می گیره ولی راضی کننده نیست.....به زودی با آمدن نسل دو هسته ای ها هم آیپد هم آیفون ۴ وهم آیپاد ۴از رده خارج می شن....
یعنی اصلا یه کلاس دیگه هست ...مخصوصا چیپ a5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)