تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 940 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

آرسنال و چلسی لباساشون مثل سایر تیم های لایسنس شده بشه دیگه ببینم چی کار میکنی
    کیت سرور که نصب کردی ؟؟؟؟؟؟
    ایون در این مسیر کپی کن

Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لامصب سایت gamingaccess.com
    باز نمیشه برات لینکش بزارم
    اون بالایی خودم آپ کردم
    یه سایت آپلود بهم بگو
    که مشکل نداشته باشی
    آخه این سایته برای ایران باید ------ داشته باشی

راستی
    باید حتما این فایل مپ بزاری همونجا که گفتم کیت سرور نصب باشه ها مشکل داشتی بگو
    آرسنال:

کد:
    چلسی :

کد:
    اینا رو توی این مسیر کپی کن

Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league

حتما پوشه Premier league بساز توی پوشه uni بعد فایل پشه های چلسی و آرسنالو از حالت فشرده خارج و بریز اینجا
    دیگه حله
    Last edited by mahn90; 06-01-2009 at 00:35.

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

[QUOTE=4039;3352695]منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
    این بازیو برای یکی از اقوام نصب کردم (سیستمش خیلی قدیمیه) جالبه که اصلا مشکلی با این بازی نداره نه تکل بیجایی نه اروری و....هیچ پچی هم نصب نکرده.حالا همون dvd رو برای خودم که سیستمم بروزه نصب کردم توی مد bal بعد از اینکه مسابقه تموم میشه اون ارور لعنتیو میده(البته نه همه بازیها ) .خلاصه حسابی کلافه شدم.
    در ضمن با نصب و اجرای پچ Gamingaccess Community Patch 2.0 تکلیف سیوها چی میشه؟ چطوری میشه اونا رو اجرا کرد.

بفرما این لینک خود پچ:

کد:
    این پچ مال 2008 نیست؟
    سلام دوست عزیز. میبینم که شما هم توی قسمت B.A.L ارور میگیری منم همینطور البته 1 ماه میشه. مثل اینکه هیچ راهی وجود نداره واسه حل این مشکل.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لطفا توضیح بدید که چطور میشه تو نیم فصل یا پایان فصل مستر لیگ با بازیکنان تیم تمدید قرار داد کنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

من پچ 2.0 تا 2.4 gamingaccess رو نصب کردم نیازی به نصب پچ کونامی 1.1 و 1.2 هست یا نه ؟

با تشکر

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

[quote=unname47;3352822]
    منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
    این بازیو برای یکی از اقوام نصب کردم (سیستمش خیلی قدیمیه) جالبه که اصلا مشکلی با این بازی نداره نه تکل بیجایی نه اروری و....هیچ پچی هم نصب نکرده.حالا همون dvd رو برای خودم که سیستمم بروزه نصب کردم توی مد bal بعد از اینکه مسابقه تموم میشه اون ارور لعنتیو میده(البته نه همه بازیها ) .خلاصه حسابی کلافه شدم.
    در ضمن با نصب و اجرای پچ Gamingaccess Community Patch 2.0 تکلیف سیوها چی میشه؟ چطوری میشه اونا رو اجرا کرد.

سلام دوست عزیز. میبینم که شما هم توی قسمت B.A.L ارور میگیری منم همینطور البته 1 ماه میشه. مثل اینکه هیچ راهی وجود نداره واسه حل این مشکل.
    حالا جالبش اینجاست که روی یک سیستمه قدیمی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما روی سیستم به اصطلاح به روزی که من بستم ارور میده .خیر سرش کلی خرج کردیم سیستم عوض کردیم .شیطونه میگه کیسه رو از پنجره بندازم بیرون .
    من بالاخره راز این اروره don,t sendo پیدا میکنم .آخه مگه میشه یک dvd روی یک سیستم کار کنه روی یکی دیگه که جدیدتره ارور بده.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من با دانلود خود بازی زدم اون آپدیتی که تیمهای اتلتیکو مادرید اینارو لایسنس میده الان بخوام دفعه بعد بازی رو نصب کنم چطوری اون فایل img که 180 مگ حجمش هست apply کنم؟

پی نوشت : خوب کشف کردم اون فایل cv0f رو چطوری مستقیم وارد بازی بازی کرد توی DVD یه فولدر هست به اسم App Comunity یه همچین چیزی هست اون فایل رو باید توی اون فولدر قرار داد بعد بازی رو نصب کرد.

یه مسلمون اینجا نیست کیت پک آرسنال و چلسی رو لطف کنه؟
    فقط سوال اولت رو بلدم

اون فایل 175 مگی اینجاست

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

کافیه یه بک اپ ازش داشته باشی بعد از اینکه هر بار ویندوز رو عوض کردی اول فایل آپدیت 1.2 رو نصب کن بعدش این فایل رو مجدد تو همین ادرس کپی کن...
    همین!

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[QUOTE=4039;3352695]منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.

بفرما این لینک خود پچ:

کد:
    این پچ مال 2008 نیست؟

نه خیالت راحت اسمشو اشتباه زده مال 2009 هستش این جا رو ببین:
    کد:

مشکل error dont send به خاطره dvd بازی هست
    باید بازیتو عوض کنی و یه dvd دیگه بگیری و الا 100 بار هم بازی رو پاک کنی و یا ویندوز عوض کنی باز همینه

اون دوستتم که بازیش با dvd تو مشکل نداره شانسیه چون این dvd ها رایتی هست و اگه یه لحظه یه فایل ناقص کپی شه بازی مشکل دار میشه حالا دوستت شانسی واسش این اتفاق افتاده

برو یه بازی دیگه از یه شرکت معتبر بگیر و از هر چی ارور هست راحت شو(این مشکل رو خیلی ها داشتند که فقط با خریدن یه بازی دیگه مشکلشون حل شد)

سیو هاتم باقی میمونه خودش یه فولدر جداگانه تو my documentet میسازه
    که سیواتو اونجا بریز
    پچ رو نصب کن خودت میفهمی چیکار باید بکنی سادست
    Last edited by Rmv3x; 05-01-2009 at 22:28.

8. این کاربر از Rmv3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پچ برای ساکر

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

[quote=4039;3352906]

حالا جالبش اینجاست که روی یک سیستمه قدیمی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما روی سیستم به اصطلاح به روزی که من بستم ارور میده .خیر سرش کلی خرج کردیم سیستم عوض کردیم .شیطونه میگه کیسه رو از پنجره بندازم بیرون .
    من بالاخره راز این اروره don,t sendo پیدا میکنم .آخه مگه میشه یک dvd روی یک سیستم کار کنه روی یکی دیگه که جدیدتره ارور بده.
    اگه بتونی یه کاری بکنی که عالیه . من خیلی کارها انجام دادم ولی نشد . فقط خواهشا اگه ردیفش کردی منم در جریان بزار ممنون میشم .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

mahn90 عزیز شما اگه می تونی روی 2shared.com آپ کن اون فایل مپ رو لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •