تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 1138 اولاول ... 314314815215275285295305315325335345355415816311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مشکل بوی سوختگی که از گیربکس نوا موقع سربالایی و یا فشار میومد به لطف هشدار به موقع علی اقا حل شد. ماشاالله علی اقا مشکل رو از راه دور به درستی حدس زدن . اول اینکه گیربکس دنده مرده میداد که با چند دور پیچاندن پیچ وکیوم حل شد.دوم ینکه با توجه به ایرانی بودن گیج روغن متوجه شدم گیربکس حدود 2 لیتر روغن کم داره و من هم سریعا اضافه کردم و مشکل کاملا حل شد.خلاصه از علی اقا به خاطر راهنمایی خوبشون ممنونم.

2. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

Dodge Dart 2013

هرجا صحبت از خودروهای دوج هست تمام نگاه ها به سمت غول هایی مثل چلنجر یا چارجر میرن
    اما دوج خودروهای سدان هم عرضه میکنه تا بتونه در تمام کلاس های خودرویی بازار رقابت داشته باشه
    به هر حال امروزه تمام شرکت های خودروسازی آمریکایی ساخت خودروهای سدان و حتی کوچک شهری
    رو هم در دستور کار دارن که دوج هم عقب نمونده و مدلی رو برای سال 2013 معرفی کرد به اسم Dart

موتور : 4 سیلندر 16 سوپاپ
    حجم موتور : 2000 CC
    قدرت : 160 اسب بخار
    گیربکس : 6 دنده اتوماتیک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

12 سلام و بدروود

سلام همگی خسته نباشیییییین....
    سخنی نیست...
    جز بالا رفتن فضایی قیمتها...
    و دوری از مونت با غباری فراوان...
    3روز دیگه میرم تا 2ماه دیگه...
    خدا رحم کنه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by mahdi3573; 26-08-2012 at 23:24.

6. 8 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

Dodge Ram 1500 2013

افرادی که واژه غول پیکر رو برای خودروهای آمریکایی استفاده میکنن حق دارن.
    غول پیکرتیرین وانت های دنیا در انواع مختلف در آمریکا تولید میشن و دوج شرکتی هست
    که متخصص تولید خودروهای بزرگ و عضلانی هست و اینبار با یک وانت بار بزرگ - پرقدرت و لوکس
    وارد عرصه رقابت شده. این وانت بسیار پیشرفته و مجهز و همچنین زیبا هستش.

موتور : 8 سیلندر
    حجم موتور : 5700 CC
    قدرت : 395 اسب بخار
    گیربکس : 8 دنده دستی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فنها ی ماکسیما روی رادیاتور نوا سوار شد و دورش با الومینیوم کاملا گرفته شد تا فقط هوا رو از جلو مکش کنه.

Last edited by mohamad skystar; 30-08-2012 at 19:42.

10. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    Last edited by mohamad skystar; 31-08-2012 at 14:20.

12. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

واقعا ریورا عجب قیافه ی زیبا و جالبی داره.احسنت به سلیقه ی شما .البته توی ایران خیلی نایابه و بنده که همیشه چشمم ماشینهای امریکایی که در حال حرکت و یا پارکند رو تعقیب میکنه تا به حال زیارتش نکردم .البته اگر موردی رو برای فروش یا موردی رو که کاردار باشه ببینم حتما امارش رو به شما میدم حالا چه تو پارکینگ باشه چه جای دیگه.

16. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشكرم
    البته من هم يه زماني فكر ميكردم تعداد دم قايقي توي ايران از 10 تا بيشتر نباشه، اما الان با توجه به عكسهايي كه ديدم و تعاريفي كه دوستان اينجا كردند متوجه شدم تعدادشون خيلي بيشتره( چه سالم و يا اوراق شده)، منتها نه به اندازه يه امريكايي متداول مثل كاديلاك سويل يا بيوك اسكاي لارك.
    جالب اينجاست كه من گاه گاهي تصوير اين مدل رو به افراد عادي و عامي كه چيزي از آمريكايي نميدونن نشون ميدم و ازشون ميپرسم تا حالا همچين ماشيني رو ديدن؟( مثل كارآگاهاي جنايي كه دنبال يه مظنون ميگردن!! )
    و بعضي از اونها ميگن كه ديدن!! مثلا پارسال يه نفر گفت كه توي محله اميريه تهران يكي ديده كه رنگ آبي نفتي بسيار زيبايي هم داشته( شايد همون 73 معروف بوده كه توي شيراز و الان هم اصفهانه) و مطمئن بود كه قطعا خود همين ماشيني بوده كه نمونه اون رو توي عكس نشونش دادم، بخصوص فرم خاص و منحصر بفرد شيشه و صندوق عقب چيزي نبوده كه اون با مدل ديگه اي اشتباه بگيره.
    به هر حال اينجور كه معلومه دم قايقي ها الان بيشتر توي گاراژهاي پرت و دور از چشم، انبارهاي مسقف و متروكه، يا پاركينگهاي خصوصي ميتونن درحال خاك خوردن باشن.
    چيزي كه من رو خيلي آزار ميده برخورد بد سيستم حقوقي با اين ماشينهاست و هر روز عرصه تنگتر ميشه. آخرينش هم كه همين قضيه سند ماشينهاي 20 سال به بالا بود، چون اينكار باعث ميشه انگيزه تعميركاران، اوراقيها، و فروشندگان قطعات يدكي اينجور ماشينها كم كم از بين بره و رسته كاري خودشون رو تغيير بدن و براي امثال ما كه هنوز نگهداري ميكنيم، محدوديتهاي زيادي بوجود مياد و دستمون توي تعميرات و بازسازي بسته و بسته تر ميشه.
    اينجور كه معلومه اون قضيه شروع دوباره پلاك كردن خودروهاي پلاك قديمي يك شايعه بيشتر نبوده، چون وقتي براي يه ماشين سالم كه همه اسناد و مداركش موجوده و پلاك ملي هم گرفته، اينجور محدوديت و مزاحمت درست كنن، ديگه تكليف پلاكهاي قديمي و يا فاقد سند و مدرك درست حسابي مشخصه.

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله درسته ولی من که فکر میکنم اخرش با گرفتن یه پولی مثلا به بهانه عوارض دست از سر ماشینهای قدیمی سالم بردارن.دیروز واتر پمپ ماشین رو باز کردم تا یه بررسی بشه که اگر ضعیف بود (اب پخش کن) تعویض یا تعمیر بشه یه اب پخش کن ایرانی هم داشتم که اگه لازم بود تعویض بشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •