چرا یاهوم صفحش سفید شده؟ هرچی تایپ میکنم هیچی نشون نمیده
چرا یاهوم صفحش سفید شده؟ هرچی تایپ میکنم هیچی نشون نمیده
دوستان
کسی میدونه میشه هیستوری (پیامها)پاک شده در یاهو رو برگردوند؟اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون
دوستان چرا وقتی چی پی ان وصل میکنیم و به مسنجر وصل میشیم دیگه مسنجر بدون چی پی ان کار نمیکنه و erorr HTTPS میده ؟
سلام دوستان جواب سوالاتون تو همین تاپیک هست یکم سرچ کنید پیداش میکنید
وارد این صفحه بشین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های گفتگوی آنلاین رو انتخاب کنید و سرچ کنید جواب سوالتون رو پیدا کنید
این سوال تو همین تاپیک فکنم نزدیک 20-30 بار پرسیده شده بود
این نرم افزار رو دانلود و نصب کنید
آپدیت کنید و سیستم رو فول اسکن کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه امکانش نیست مخصوصا اگر از سرور یاهو پاک شده باشن (ورژن11) بقیه ورژن ها که هیستوری تو سیستم خودمون ذخیره میشه با نرم افزارهای ریکاوری مخصوص ویندوز شاید برگرده
نرم افزاری که استفاده کردین رو کاملا ببندین و سیستمتون رو ری استارت کنید .
اگر تیک مخصوص p r o x ...تو اینترنت اکسپلورر زده شده بردارین .. تو صفحه قبل توضیح داده شده
خیلی وقت هست که با مسنجر کار نکردم اما دیروز که سراغش رفتم از چت روم خبری نیست و گزینه ای به نام چتروم رو نشون نمیده دوستان اگه اطلاعی دارند به من کمک کنند.
![]()
صرفا جهت اطلاع شما
اتاق های یاهو در سیاست های جدید این شرکت کلا حذف شدند
سلام خسته نباشید
سوالی داشتم
من آخرین ورژن یاهو مسنجر نصب کردم میخوام به کسایی که تو Add list من نیستن پیام یا آف بزارم نمیرسه بهشون
میزنه اول باید اونها رو ADD کنه
قبلا اینکار انجام میشد اما الان نه
لطفا در مورد تنظیمات یاهو مسنجر بگید چیکار کنم ممنون
سلام
قسمت سرچ contact information میتونید ID رو تایپ و روش اینتر بزنید پنجره مخصوص چت باز میشه ولی اگر آیدی از نوع att.net یا Hotmail یا چیزی غیر از yahoo.com باشه درسته تو ورژن جدید این پسوندها رو
بدون add کردن نمیتونید pm بدین
سلام
من یه بار تو قسمت مکالمات یاهووم نمیدونم چی کار کردم که همه مکالمات (converstion) رو کامل نشون میداد.یعنی مثل پیش فرضش که هر صفحه 25 تا از پیام هارو نشون میده و باید بزنی next page نبود.همه پیام ها تو یه صفحه بود
اما حالا هر کار میکنم نمیدونم چه دکمه ای رو زدم
اگه میشه کمکم کنین
سلام ورژن یاهو شما 11 هست ؟
Contacts>>Conversation History
میتونید هستوری رو تو یه صفحه کامل ببینید id که میخواین رو از سمت چپ انتخاب کنید و هیستوری مربوط به آیدی رو ببینین اگر نیاز به هیستوری قدیمی تر هستShow More Messages رو بزنید
یا میتونید پنجره چت با آیدی که میخواین هیستوری اون رو ببینین باز کنید show recent message رو بزنید >>View conversation history هیستوری های قدیمی تر رو نشون میده
تو ورژن 11 هیستوری ها فقط با تاریخ شون از هم جدا شدن همه پیام ها تو یه صفحه هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)