چه مجازاتی داره
نخاصتیم دان کنیم با این اینترنت ماهواره یکی یه شرکت معرفی کنه بریم بگیریم مردیم از بی دانلودی
میگم امیدی به صبانت هست واسیم همین شرکت شاید فرجی شد
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
چه مجازاتی داره
نخاصتیم دان کنیم با این اینترنت ماهواره یکی یه شرکت معرفی کنه بریم بگیریم مردیم از بی دانلودی
میگم امیدی به صبانت هست واسیم همین شرکت شاید فرجی شد
بله زنگ زدم گفت نمیشه مخابراتم میگه نمیدیم
من واقعا" به خاطر کارم نیاز به اینترنت دارم اما وایمکسم نمیتونم بگیرم فقط adsl به کارم میاد . حدود 50متر قبل از خونه ی ما داخل کوچمون سیم هاشون مسی من زنگ زدم مخابرات میگم یعنی نمیشه 50متر سیم واسه ما بکشید خط مارو مسی کنید میگن نهموندم چیکار کنم
تنها راه وایمکس و وایرلس هست متاسفانه راه دیگه ای نیست
دوستان سلام
اول به اون دوستمون جواب میدم که در مورد اینترنت ماهواره ای پرسید
اگه بخای دوطرفه بخری که هم با دیش ارسال و دریافت کنی که چند ملیون باید هزینه کنی و اگه گیر افتادی فقط خدا به دادت برسه
اما اگه میخای با adsl ارسال کنی و با ماهوره بگیر ارزون تره اما متاسفانه اکانت هایی که تو ایران مثلا اروزنش را 200 هزارتومن میفروشن اغلب -- شدست و به 10 تا دیگه هم فروخته شده و اصلا حسابی روش نیست. اما اگه بخای از خود سایتش بخری مطمین تره اما قیمت ها بالاتر و هزینه انتقال پول سختر
اما اگه با روشن گذاشتن کامپیوتر شبا مشکل ندارید برید سراغ اینترنت افلاین گروهای فعال و خوبی تو این زمینه فعالند که یکیشون خیلی عالیه (پ خ بدید تا بگم) و شبی 4 تا 12 گیگ برات دانلود میشه . 99% چیزای بدرد بخوری از گزوه دانلود میشه
و اما سوال خودم
من الان پارس انلاین دارم و میخام یه 6 ماهه با حجم نامحدود بگیرم
دوستان کسی از پکیج های نامحدود 128کیلوبیت پارس انلاین اطلاعی داره (خیلی گرونه اما چاره ای نیست)
من نمیتونم اصلا به شرکت دیگه ای شیفت کنم چون نمیتونم 1 روز هم بدون اینترنت باشم
ممنون
نا محدوداش که به درد نمیخوره تو سایتش نوشته اگه حجم دانلودت زیاد باشه سرعتتو محدود میکنه.
دوست من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم تو سایتش
میشه لینکش را بزاری
ممنون
تعرفه عمومی ADsl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این اینترنت افلاین قانوی هست یا این هم از نظر قانونی مشکل داره
راستی سندوق پیام هات پر شده نمیشه پ خ داد
راستی انگار صبانت داره یه کارای میکنه که امید بخش هست فعلا در حد وعده دادنه
من نمی دونم اون بنده خدایی که جواب داده اکانت اینترنت ماهواره ای 200 تومنه اصلا اینترنت آفلاین و آنلاین کار کرده یا همینطوری چیزی که شنیده می گه ...
اصلا رو اینترنت ماهواره ای حساب نکنین چون واسه اتصال اینتنرنت ماهواره ای احتیاج به یه فلوکسی !!! واسه اتصال به سرور میکروتیک دارین ...
واسه دانلود تقریبا یک سوم تا یک چهارم اکانتتون به علت استفاده میکروتیک و فلوکسی !!! از بین می ره و اصلا به صرفه نیست
سرعت شما در دانلود به چند عامل بستگی داره
1ـ جهت مناسب ( معمولا جهت های شرقی خیلی بهتر از جهت های جنوبی اینترنت دارن ، جهت های جنوبی مثل W3 بهترین اینترنتشون 512 هست البته اگه رو جهت های غربی تنظیم کنین اکانت 2 مگ هم می تونین پیدا کنین . )
2ـ فلوکسی خوب واسه سرور میکروتیک
3ـ سند مناسب ADSL ...
درضمن این دوستمون که می گه اکانتش 200 تومنه مطمئن باش اکانت خوب هیچوقت گیر نمیاری و اگرهم گیر بیاری راحت هکت می کنن اکانت رو و شیر می کنن و چندین نفر همزمان استفاده می کنن .
به جای اینکار برو توسایت ها بگرد و آموزش -- اکانت پیدا کن و راحت و مجانی اینترنت آنلاین استفاده کن . فقط پول سرور میکروتیک رو بده که ماهی حدود 10 تا 15 هزارتومن می شه ...
ولی کلا می گم اینترنت آنلاین به هیچ دردی نمی خوره آخه قطعی و مشکلات توش زیاده به درد ما جماعت نمی خوره ...
درضمن اگه بخوای سند و ریسیو با دیش داشته باشی هم باید یه دیش بگیری حدود 11 میلیون که سند و ریسیو رو با هم داشته باشی که این دوستمون می گه اگه گیر افتادی خدا به دادت برسه . من می گم اگه گیر افتادی نیست . یه بیت سند اگه داشته باشی و خارج از نقشه مخابرات باشه ردگیری می کنن و به احتمال 200 درصد می گیرنتو مجازات داره ...
درمورد ندا گستر هم بگم که چند وقته سرعت شبانه اش حداقل واسه من یکی که بد نیست ...
دلم نمی اومد از نداگستر جدا بشم و خدارو شکر رومو زمین ننداخت
4 سال نداگستر استفاده می کنم و هنوزم با این همه مشکلات ازش راضیم ... خدا خیرشون بده
بهتر از شاتل مذخرف و شبکیه دزده
هرچی می گیرین شبکیه نگیرین . یه دزد واقعیه شبیکه . اینترنت مخابرات رو داره به قیمت خون آدم می فروشه .
شاتل بالا پایین زیاد داره
مخابرات به هیچ دردی نمی خوره
بچسبین به نداگستر خدارو شکر کنید ...
والا دوست عزیز اگه بخای با قانون کشورمون مقایسه کنی چون د+ی+ش باید اسفاده کنی . اره غیرقانونیه .
اما همون اینترنت هم اگه بخای با قوانین بینالملی بررسی کنی که فیلم و نرم افزار دانلود کنی بازم تو سطح بین المللی کار غیر قانونی انجام دادی
اما در هر دو مورد هیشکی پیگیر نیست
توی اینباکسم فقط 2 پیام بود که پاکش کردم
در حالت افلاین هم شما سود میبری هم یه پولی هم تو جیبه یه بابایی میره که خودش رفته یاد بگیره نه این که به این شرکت ها بری پول بدی که خدا میدونه یک گیگ را چند میخرن و بعد بع ما میفروشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)