سلام دوستان حذف اضافه تا کی وقت داره؟
سلام دوستان حذف اضافه تا کی وقت داره؟
سلام .
تــــا 11 اسفند . .
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
تبریـــک .سلام
باید از پیام نور خداحافظی کنم تکمیل ظرفیت دولتی روزانه قبول شدم ...
تاپیک جامع دانشگاه پیام نور خداحافظ
یاعلی
موفق باشی .
سلام
دوستان یک سوالی دارم. برای بعضی درس ها نوشته پیش نیاز دارد حالا وقتی روی اون دارد کلیک میکنم نوشته "این درس برای نظام شما فاقد پیش نیاز است."! الان این آخر نیاز به پیش نیاز داره یا نه؟!
ممنون
سلامسلام
دوستان یک سوالی دارم. برای بعضی درس ها نوشته پیش نیاز دارد حالا وقتی روی اون دارد کلیک میکنم نوشته "این درس برای نظام شما فاقد پیش نیاز است."! الان این آخر نیاز به پیش نیاز داره یا نه؟!
ممنون
نه واسه شما پيش نياز نداره
از 6 اسفند تا 12 اسفند ماه فرصت براي حذف و اضافه تعيين شده.سلام دوستان حذف اضافه تا کی وقت داره؟
اون درس هایی که هم نیاز داره به چه صورته؟ یعنی فرق هم نیاز با پیش نیاز چی هست؟
ممنون![]()
اگر درسي كه پيش نياز يه درس ديگه هست را يك بار بيفتيم ميتونيم با درس پس نياز (!) با هم برداريم ؟؟
مثلا درس مباني كامپيوتر را كه ترم قبل افتادم اين ترم با درس ساختمان گسسته با هم بردارم
پيشنياز بودن يعني اينكه براي برداشتن يه درس حتما بايد درسي كه پيشنيازش بوده رو پاس كرده و يا يكبار گرفته و افتاده باشيد.اما همنياز بودن يعني اينكه شما ميتونيد 2 درس رو كه همنياز هم هستن با هم برداريد.اون درس هایی که هم نیاز داره به چه صورته؟ یعنی فرق هم نیاز با پیش نیاز چی هست؟
ممنون
بله مي تونيد اون دو درس رو با هم برداريد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sansi; 26-02-2012 at 16:53.
اعلام نتايج آزمون دورههاي فراگير طي سه روز از 8 اسفند
مشاور عالي سازمان سنجش از اعلام اسامي پذيرفتهشدگان نهايي آزمونهاي فراگير دورههاي كارشناسي ناپيوسته، كارشناسي و كارشناسي ارشد سال 91 دانشگاه پيامنور به ترتيب مقطع تحصيلي طي سه روز از هشتم تا دهم اسفند ماه خبر داد.
به گزارش اخبار پیام نور، حسين توكلي در گفتوگو با خبرنگار«صنفي آموزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اعلام اسامي پذيرفتهشدگان دوره كارشناسي ناپيوسته در بعدازظهر روز دوشنبه هشتم اسفند ماه ۹۰ از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: نتايج نهايي دوره فراگير كارشناسي پيوسته در بعدازظهر روز سهشنبه نهم اسفند و دوره كارشناسي ارشد بعدازظهر روز چهارشنبه 10اسفند ماه اعلام ميشود.
زمان ثبت نام آزمون فراگیر سال 91 اعلام شد
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور از ثبت نام نوبت بعدی آزمون های فراگیر در مهرماه ۹۱ خبر داد
محمد هادی امین ناجی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اخبار پيام نور (PnuNews.com ) از ثبت نام نوبت بعدی آزمون های فراگیر در مهرماه ۹۱ خبر داد و گفت: همانگونه که قبلا نیز دانشگاه پیام نور اعلام کرده بود براساس توافق صورت گرفته با سازمان سنجش ثبت نام آزمون های فراگیر از این پس در مهرماه انجام خواهد شد و آزمون این دوره ها در دیماه همان سال برگزار میشود.بدین ترتیب ثبت نام برای شرکت در آزمون های نوبت دوازدهم کارشناسی ارشد ، نوبت بیست و چهارم کارشناسی و نوبت پنجم کارشناسی ناپیوسته در مهرماه ۹۱ انجام خواهد شد و آزمون این دوره ها در دیماه ۹۱ خواهد بود.
ناجی همچنین در رابطه با زمان اعلام نتایج آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت یازدهم ، کارشناسی نوبت بیست و سوم و کارشناسی ناپیوسته نوبت چهارم گفت: تلاش می کنیم نتایج در اوایل اسفند ماه ۹۰ اعلام شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)