تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 905 اولاول ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

استپر موتور کثیف یا خراب شده و باعث این گاز خوردن می شه
    کهنه شدن سیم کشی و خاک گرفتن لامپ و کاسه چراغ و شل شدن فیش و سیم ها باعث کم نوری میشن
    لامپ معمولی اسرام 55 65 وات خوب جواب میده نیازی به خرج زیاد نیست
    ممنونم. تعویض استپر چقدر خرج داره ؟ میشه عکسی ازش بزارید ....

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

خودم میتونم عوض کنم ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلاماستپر قطعه ی گرانی هست و نباید از روی حدس و گمان عوض بشه .شما میگین ماشین بیخود گاز میخوره و تا 1500rpm میرسه . حرف آقا کسری درسته . احتمال زیاد داره از استپر باشه یعنی سرش بیش از حد کوتاه میشه و هوای بیش از حد میره توی منیفولد هوا . با موتور خاموش , فیش برق استپر رو بکشین تا کار نکنه . حالا استارت بزنین ( اصلاً گاز ندین ) . اگر دیگه دور موتور بالا نرفت پس مشکل از استپر هست . اما اگر باز هم میره بالا پس یه جای منیفولد هوا یا قسمت دریچه ی گاز نشتی داره و قاچاقی هوا ازش کشیده میشه توی منیفولد هوا . . این تست رو انجام بدین و نتیجه رو خبر بدین تا عیب یابی رو ادامه بدیم . قبل از جا زدنِ فیش استپر انجین رو خاموش کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-09-2014 at 12:39.

4. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه em300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    206sdآریان مدل89 دارم.
    الان که رفتم روشن کنم آمپرها هیچ کدوم کار نمیکردن چراغهای پشت آمپر و ساعت هم روشن نمیشه فیوزها همه سالم هستن یکی یکی چک کردم....ماشین روشن میشه برف پاکن وچراغهای جلو فندک پخش چراغ داخل اتاق همه کار میکنند بست باطری رو هم ده دقیقه کشیدم بازم مشکل حل نشد.
    روشن کنم ببرم تعمیرگاه واسش مشکل پیش نمیاد چون مسافت زیادی باید برم نمیدونم فن رادیات کار میکنه یا نه آمپر اب هم که نشون نمیده وضعیت چطوره....
    ممنون میشم راهنمایی کنید

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    206sdآریان مدل89 دارم.
    الان که رفتم روشن کنم آمپرها هیچ کدوم کار نمیکردن چراغهای پشت آمپر و ساعت هم روشن نمیشه فیوزها همه سالم هستن یکی یکی چک کردم....ماشین روشن میشه برف پاکن وچراغهای جلو فندک پخش چراغ داخل اتاق همه کار میکنند بست باطری رو هم ده دقیقه کشیدم بازم مشکل حل نشد.
    روشن کنم ببرم تعمیرگاه واسش مشکل پیش نمیاد چون مسافت زیادی باید برم نمیدونم فن رادیات کار میکنه یا نه آمپر اب هم که نشون نمیده وضعیت چطوره....
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    نمیشه دقیق گفت فقط اگر تمامی علامت ها و چراغ های اون قسمت از کار افتاده و مطمئنید که همه فیوز ها سالمند امکان داره فیش اتصال کل برد از جا در امده باشه فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاره تا تعمیرگاه که البته احتمال داره ماشین خوب کار نکنه پس با احتیاط و مواظب حرکات ماشین باشید تا می رسید

7. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    تازگیا ترمز خیلی چوب میشه :

این مشکل رو بعضی از ABS هایی که ایران خودرو رو بعضی ماشینهاش بسته هست که اگه جاده کمی چاله چوله داشته باشه ترمز بگیری ، پدال ترمز مثل سنگ سفت میشه و اصطلاحا میگن چوب میکنه
    باید همون لحظه پا رو از رو پدال برداشت و دوباره برای ترمز گیری اقدام کرد ( این مشکل خیلی خطرناکه و واقعا جای تاسف داره که جون مردم هیچ اهمیتی نداره براشون )
    ( این توضیح بالایی که دادم یکی از مهندسین ایران خودرو بهم گفت )
    اما از شانس خوبمون برای مام این مشکلو داشت ، که منم همیشه حواسم بود که جایی جادش خرابه زودتر سرعتمو کم کنم که این مشکل برام پیش نیاد و بخاطر همین خیلی کم برام پیش میومد که اینطوری بشه
    تا اینکه چند روز پیش قبل سرعت گیر یهو مجبور شدم بزنم رو ترمز که از قضا دوباره سفت شده بود و اصلا ترمز نگرفت و از اون جایی که فرصت برای اینکه پدال رو ول کنم و دوباره بگیرم نبود ( چون میخوردم به ماشین جلویی ) بخاطر همین همونجوری فشار دادم پدالو و یکم سرعت کم شد ولی در کل من از رو سرعت گیر پرواز کردم ، خدارو شکر منجر به حادثه نشد
    اما از اون موقع خیلی برام پیش میاد که پدال ترمز سفت میشه
    یعنی تو روز اگه 10 بار ترمز کنم 5 بار این جوری میشه ، حتی اگه جاده صاف باشه
    به نظرتون مشکلی چیزی ایجاد شده غیر از این مشکل خاص که گفتم ؟؟؟ آخه خیلی زیاد شده
    قبلا اینقدر زیاد نبود

ماشین هم 405 مدل 90
    Last edited by Abdolreza2012; 08-09-2014 at 22:40.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    تازگیا ترمز خیلی چوب میشه :

این مشکل رو بعضی از ABS هایی که ایران خودرو رو بعضی ماشینهاش بسته هست که اگه جاده کمی چاله چوله داشته باشه ترمز بگیری ، پدال ترمز مثل سنگ سفت میشه و اصطلاحا میگن چوب میکنه
    باید همون لحظه پا رو از رو پدال برداشت و دوباره برای ترمز گیری اقدام کرد ( این مشکل خیلی خطرناکه و واقعا جای تاسف داره که جون مردم هیچ اهمیتی نداره براشون )
    ( این توضیح بالایی که دادم یکی از مهندسین ایران خودرو بهم گفت )
    اما از شانس خوبمون برای مام این مشکلو داشت ، که منم همیشه حواسم بود که جایی جادش خرابه زودتر سرعتمو کم کنم که این مشکل برام پیش نیاد و بخاطر همین خیلی کم برام پیش میومد که اینطوری بشه
    تا اینکه چند روز پیش قبل سرعت گیر یهو مجبور شدم بزنم رو ترمز که از قضا دوباره سفت شده بود و اصلا ترمز نگرفت و از اون جایی که فرصت برای اینکه پدال رو ول کنم و دوباره بگیرم نبود ( چون میخوردم به ماشین جلویی ) بخاطر همین همونجوری فشار دادم پدالو و یکم سرعت کم شد ولی در کل من از رو سرعت گیر پرواز کردم ، خدارو شکر منجر به حادثه نشد
    اما از اون موقع خیلی برام پیش میاد که پدال ترمز سفت میشه
    یعنی تو روز اگه 10 بار ترمز کنم 5 بار این جوری میشه ، حتی اگه جاده صاف باشه
    به نظرتون مشکلی چیزی ایجاد شده غیر از این مشکل خاص که گفتم ؟؟؟ آخه خیلی زیاد شده
    قبلا اینقدر زیاد نبود

ماشین هم 405 مدل 90
    دوست گرامی
    اگه از سالم بودن لنت و تنظیم لنت و ترمز عقب مطمئن هستید
    من هم با این مشکل مواجه شدم اما جور دیگه
    مشکل دار بودن بوستر ترمز و لوله مکش رابط اون هم باعث تغییر حالت و بد کار کردن ترمز میشه می تونید به سراغ یک تعمیرکار وارد و مجرب بوستر برید و پس از تنظیم کامل ترمز ها و هواگیری بوستر رو براتون چک کنه

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

alittlequestion11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

من یه پراید دارم! ولی واقعا از ترمزش ناراضی هستم! مثلا با سرعت 60 - 70 کیلومتر هم وقتی ترمز می گیرم حدود 10 - 15 متر خط میکشه و بعد می ایسته... هیچ کارش نمیشه کرد؟ (لاستیک صاف نیست و عاج هاش خوبه) . مثلا لاستیک خاصی وجود نداره که اصطکاکش بیشتر باشه و زودتر ماشین وایسته؟
    پ.ن: من سعی می کنم از 80 کیلومتر بالاتر نرم، ولی تازگی ها که چند بار این موتوی ها به صورت عرضی توی خیابون پیچیدن جلوم، واقعا دیگه وحشت می کنم... نمی خوام اتفاق بدی بیافته تا بعد ازش درس بگیرم، غیر از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چه توصیه ای برای من تازه کار دارید؟

بعد یه سوال دیگه: مثلا ماشینهایی مثل 206 و سمند و ریو و ال 90 و اینها، از این لحاظ بهتر هستن یا اونها هم مثل پراید همینقدر خط ترمز میکشه بعد می ایسته؟
    کلا پراید بدلیل سبک بودن لاستیک کوچک و با ریک و ضعف ترمز این مورد رو داره با عادت تر مز بهترین کنترل رو براش پیدا کنید بهترین ارست
    البته از سال 82 که بوستر کره ای از روی اون بر داشته شد ( به جز ادلین سری بوستر که تا سال 83 روی پراید گذاشتن) دیگه ترمز پراید به این شکل که میبینید هست و با تعوی بوستر خیلی بهتر می شه
    داشتم و دیدم تفاوتش واقعا از زمین تا اسمونه
    نوع لنت هم بسیار تاثیر داره مخصوصا لنت ایرانی و خشک تر ترمز بد تری ارایه می دن
    در مورد پژو هم با اینکه ترمز های بسیار بهتری دارند ولی اگه یه دقت کنیم می بینیم بیشترین امار تصادف جزیی 206 دقیقا جلو وسط اون بوده که با توجه به شتا ب بالا ترمز ضعیفی داشته
    اما
    نکته ای رو که چندین بار هم در اینجا گفتم تنظیم لنت عقب و سیم ترمز دستی هست که تا 40 درصد تفاوت ترمز گیری رو حس خواهید کرد و اینکار رو هر 3 تا 4 ماه یکبار انجام بدید و ببینید چی میشه
    امتحانش هم سادست فقط کافیه ترمز دستیر رو چک کنید ببینید چند تا دندانه بالا میاد گه بیش از 4 دندانه لازم بود برای قفل کامل ترمز دستی بدونید که نیاز به تنظیم داره وولی کمتر از دو ندانه مخصوصا برای اول کار باعث گرم شدن لاستیک عقب میشه
    رانددگی مطمئن = سرعت مطمئن در محل مناسب = رعایت فاصله مناسب با سرعت = اسودگی
    سلام بر دوستان عزیز...
    من اول یه مورد رو به این دوستمون بگم با اجازه. بعد سوال خودم رو بپرسم.
    در مورد کشیدن ترمز (سر خوردن!) از روی تجربه بگم، بنده 405 مدل 80 دارم، ترمز معمولی، با سرعت 50 تا ترمز کردم و ماشین 12 متر خط ترمز انداخت! و دقیقا به یه موتوری زدم که عرض خیابون رو داشت رد میشد و موتورش خوابید زیر ماشین از پهلو! خودش هم از روی موتورش پرت شد و همین جوری با موتورش که زیر ماشین بود کشون کشون رفتم تا بالای سر اون آقا ایستاد!! و خوشبختانه هیچ اتفاقی برای موتور سوار عزیز نیفتاد! که دلایل این خط ترمز همون طور که آقا کسری گفتن یکیش تنظیم نبودن ترمز عقب بود، یکی هم گرفتن کلاچ! که بد عادتی شده بود برام.
    اگه لنت های عقب تنظیم نباشن و ترمز کنین توی هر سرعتی فقط لنت جلو درگیر میشه و بلافاصله قفل میشه و سر می خورید و چرخ عقب هم کاری نمی کنه!
    یه عادت بد هم که غیر از خودم دقت کردم 90% اطرافیانم هم داشتن و من سعی در ترک دادنشون کردم، گرفتن کلاچ به همراه ترمز در هر سرعتی هست!!!!! که فکر می کنم شما هم زیاد شنیدین که طرف می گه جفت پا رفتم روی ترمز! یعنی یه پا روی ترمز یه پا روی کلاچ! که با این کار ماشین خلاص و افسار گسیخته میشه و نیروی بازدارنده خود موتور به کار نمیاد که خیلی تاثیر داره. شما سعی کنید اگر مثل من عادت دارید که با هر ترمزی کلاچ رو می گیرید دیگه این کار رو نکنید و فقط در آخرین لحظه توقف یا بعد میخ شدن ترمز کلاچ رو بگیرید.
    امتحانش هم اصلا کاری نداره! توی یکی از بزرگ راه های شمالی جنوبی توی سر پایینی با سرعت 70 تا و دنده 3 وقتی دنده درگیره (با احتیاط! و اطمینان از فاصله ایمنی با ماشین جلویی و نبودن ماشین در پشت!!!) آروم ترمز کنید حالا با همون شرایط ماشین رو خلاص کنید یا پاتون رو بذارید روی کلاچ و ترمز کنید. کاملا افسار گسیختگی ماشین توی حالت دوم محسوسه و این که به نسبت حالت اول باید پدال رو بیشتر فشار بدین تا همون قدر سرعت کم بشه.

حالا سوال خودم از دوستان و اساتید عزیز
    فکر می کنم قبلا این سوال رو پرسیدم ولی نه در پیغام های خصوصی و نه در صفحات قبلی اثری از سوال یا جوابش ندیدم. سوالم اینه که برای تنظیم لنت های عقب کاسه ای پراید و پژو و همچنین رگلاژ ترمز دستی حتما باید ببریم پیش مکانیک و ترمز و بوستر کار یا خودمون هم می تونیم انجامش بدیم؟ اگر ابزار خاصی احتیاج نداره و فقط دقت و دست به آچار بودن ملاکه میشه لطف کنید و قدم به قدم توضیح بدین که از روی اون خودمون این کار رو انجام بدیم؟
    ممنون.
    Last edited by shahkilid; 10-09-2014 at 08:57.

12. این کاربر از shahkilid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز...
    من اول یه مورد رو به این دوستمون بگم با اجازه. بعد سوال خودم رو بپرسم.
    در مورد کشیدن ترمز (سر خوردن!) از روی تجربه بگم، بنده 405 مدل 80 دارم، ترمز معمولی، با سرعت 50 تا ترمز کردم و ماشین 12 متر خط ترمز انداخت! و دقیقا به یه موتوری زدم که عرض خیابون رو داشت رد میشد و موتورش خوابید زیر ماشین از پهلو! خودش هم از روی موتورش پرت شد و همین جوری با موتورش که زیر ماشین بود کشون کشون رفتم تا بالای سر اون آقا ایستاد!! و خوشبختانه هیچ اتفاقی برای موتور سوار عزیز نیفتاد! که دلایل این خط ترمز همون طور که آقا کسری گفتن یکیش تنظیم نبودن ترمز عقب بود، یکی هم گرفتن کلاچ! که بد عادتی شده بود برام.
    اگه لنت های عقب تنظیم نباشن و ترمز کنین توی هر سرعتی فقط لنت جلو درگیر میشه و بلافاصله قفل میشه و سر می خورید و چرخ عقب هم کاری نمی کنه!
    یه عادت بد هم که غیر از خودم دقت کردم 90% اطرافیانم هم داشتن و من سعی در ترک دادنشون کردم، گرفتن کلاچ به همراه ترمز در هر سرعتی هست!!!!! که فکر می کنم شما هم زیاد شنیدین که طرف می گه جفت پا رفتم روی ترمز! یعنی یه پا روی ترمز یه پا روی کلاچ! که با این کار ماشین خلاص و افسار گسیخته میشه و نیروی بازدارنده خود موتور به کار نمیاد که خیلی تاثیر داره. شما سعی کنید اگر مثل من عادت دارید که با هر ترمزی کلاچ رو می گیرید دیگه این کار رو نکنید و فقط در آخرین لحظه توقف یا بعد میخ شدن ترمز کلاچ رو بگیرید.
    امتحانش هم اصلا کاری نداره! توی یکی از بزرگ راه های شمالی جنوبی توی سر پایینی با سرعت 70 تا و دنده 3 وقتی دنده درگیره (با احتیاط! و اطمینان از فاصله ایمنی با ماشین جلویی و نبودن ماشین در پشت!!!) آروم ترمز کنید حالا با همون شرایط ماشین رو خلاص کنید یا پاتون رو بذارید روی کلاچ و ترمز کنید. کاملا افسار گسیختگی ماشین توی حالت دوم محسوسه و این که به نسبت حالت اول باید پدال رو بیشتر فشار بدین تا همون قدر سرعت کم بشه.

حالا سوال خودم از دوستان و اساتید عزیز
    فکر می کنم قبلا این سوال رو پرسیدم ولی نه در پیغام های خصوصی و نه در صفحات قبلی اثری از سوال یا جوابش ندیدم. سوالم اینه که برای تنظیم لنت های عقب کاسه ای پراید و پژو و همچنین رگلاژ ترمز دستی حتما باید ببریم پیش مکانیک و ترمز و بوستر کار یا خودمون هم می تونیم انجامش بدیم؟ اگر ابزار خاصی احتیاج نداره و فقط دقت و دست به آچار بودن ملاکه میشه لطف کنید و قدم به قدم توضیح بدین که از روی اون خودمون این کار رو انجام بدیم؟
    ممنون.
    کاملا درست و ممنون از تکمیل موضوع
    برای تنظیم ترمز دستی و لنت عقب بستگی داره که سیم ترمز دستی تا چه حدی کشیده شده باشه یعنی اگر چند بار از سیم تنظیم شه و بعد دوباره لنت در اثر مصرف جا باز کنه و کوتاه شه بهتره که و باید که از درون ه هر چرخ تنظیم شه اچار خاصی نیست و فقط یک پیچگشتی باریک رو خم می کنند و با باز کردن یک پیچ چرخ و روی جک تنظیم می کنند
    اما احتیاط لازم بر اینه که اول سیم ترمز دستی رو آزاد کنید تا بخوبی تنظیم شه (بازش نکنیدا)
    بعد هم مهم اینه که هر دو چرخ بطور مساوی تنظیم باشند کهه ماشین نکشه به سمتی و اینکه زیادی سفت نشه که لاستیک داغ کنه
    و مهمتر از همه اینکه اگه اشتباه کنید و فنرش در بره از جا مجبور به باز کردنش می شید

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان.ماشین من تو سرعت 40الی45عقب ماشین بد میرقصه همین که میره دنده 3خوب میشه از طرفی توسرعت 85الی90فرمون میلرزه چندبار بالانس درجا زدم یکم بهتر شد.ولی درست نمیشه ضمن اینکه بعد از بالانس نزدیک یه ماه یکی دوماه یکم بهتر میشه دوباره همونطوری میشه .یکی از دوستان گفت احتمالا مال اکسل .یکی از بچه ها هم میگه لاستیک هات چون گلدستون اینطوریه نمیدونم ولا چه بلایی سرش بیارم.ماشین پراید131مدل92.فقط10000تا بیشتر کارنکرده.نمایندگی هم که دوسه بار بردم میگه فقط بالانس بزنی درست میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •