سلام
سرویس قبلیم هم یه مگ بود ولی چون بدون هیچ مدرکی گرفته بودم به 128 تغییرش دادن که به زور میرفت رو 22بعد هزار بدبختی دوباره 1مگش کردن . محدود 5گیگ شبی 4 گیگ هم میدانلودم اما پینگ خیلی بالاست البته مشکلی نیست
همه چی ارومه من چقدر خوشحالم
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
سرویس قبلیم هم یه مگ بود ولی چون بدون هیچ مدرکی گرفته بودم به 128 تغییرش دادن که به زور میرفت رو 22بعد هزار بدبختی دوباره 1مگش کردن . محدود 5گیگ شبی 4 گیگ هم میدانلودم اما پینگ خیلی بالاست البته مشکلی نیست
همه چی ارومه من چقدر خوشحالم
![]()
چه افتضاحی شده بود امروز از صبح 20 بار مودم رو روشن خاموش کردم
![]()
دوستان آسیا تک بگیریم !؟
یک سرویس معرفی کنید شبی 1 گیگ حداقل بشه با آسیا گرفت .
یک سرویس هم که بشه شبی 4 گیگ گرفت![]()
بستگی داره یکی راضیه یکی ناراضی
اول این که برای دانلود رایگان شبانه حتما باید بالای 5گیگ بگیری
فر کنم با 512 بتونی شبی یک گیگ دانلود بکنی چون من با 256 شب 500 مگ میتونم دانلود کنم
واسه 4گیگ دیگه نمیدونم اصلا بشه با آسیاتک![]()
من با نماینده اسیا دوست شدمگفت 2 مگ هم بخوای برات میگیریم یکم تعرفه آسیا بالا هست
+ این 5 گیگ نامردیه چون من کلا فعالیتم شب هنگامه
من 128 دارم شبی حدود700مگ دانلود میکنم ناراضی ام شما چجور تحمل میکنی؟!
البته اینجا چه 128 چه 256 512 1024 2048 سرعت شبانه و روزانه اش یکیه روزانه روی 2 مگ هست سرعت شب هم 45 کیلو.حالا شکایت نامه ارسال کردم که چرا همه سرویسها شبانه 45 هست!
Last edited by urcu; 28-11-2011 at 23:45.
خدا رو شكر كه بغل آسياتك ، داتك رو هم دارم ! امروز چند بار قطع شدين ؟ من تا حالا 53 بار !
یه بدبختی هم مثل من معتاد گیمر چلاق!!!!! میره 3 ماهه ماهی یه گیگ می بنده از شدت اعتیاد هنوز 1.5 ماه نگذشته مجبور شدم 12 گیگ اضافه شارژ کنم، الان یه گیگ بیشتر برام نمونده!!!
خوش به حالتون دیگه تموم 2 هفته دیگه تموم میشه
دیگه تمدید نمیکنم از مخابرات میگیرم
![]()
واقعا خوشحالم که از اسیاتک رفتم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)