بنده از ورژن 2010 استفاده می کنم
بنده از ورژن 2010 استفاده می کنم
آيا از نسخه نهايي 2010 استفاده ميكنيد؟چون نسخه نهايي 2010 يعني 9.0.459 داراي اين گزينه نيست.
سلام
ببخشید دوستان کسی میدنه باید در کاسپراسکی 2010 چکار کرد که کاسپر موقع باز کردن یک فایل مثلا تری دی مکس 2009 اونو چک نکنه!
می دونید که خیلی ستاپ این برنامه سنگینه!
فایروال روش بود خاموش کردم ولی بازم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاددوست عزیز برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ چک کنید فایروال ویندوز خاموش باشد
من از نسخه 9.0.0.459 استفاده می کنم
دوستان یه سوال : چطوری میشه فهمید که یه ویروسی مثه vhost32 در دیتابیس این کاسپرسکی هست یا نه ؟
یا اصلا سایتی وجود داره که بگه چه ویروس هایی شناسایی شدن ؟
[/URL]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
\
چطور میتونم مانع این نوع چک کردن ها بشم !؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين نسخه گزينه اي كه شما اشاره كرديد وجود نداره.شما كاسپر را از كجا دانلود كرديد؟
ويروس موردنظر شما توسط كدام آنتي ويروس با اين نام شناسايي شده?نرم افزار PrevX اين بدافزار را كه در ايران نيز منتشر شده را شناسايي كرده و پاك ميكند.
در خود سايت كاسپر به آدرس زير ميتونيد نام ويروسها را جستجو كنيد.در قسمت بالاي Search شما گزينه viruses را انتخاب كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت مشخصي براي اين منظور نديده ام.كمپانيهاي امنيتي با اسامي مختلفي ويروسها را ممكنه نام گذاري كنند.
لطفا سوالات خود را در يك پست مطرح نماييد.
نمیدونم این باگه یا قابلیت به خصوص. اما من هم یک بار بعد از وصل شدن به اینترنت به طور اتفاقی با کلیک راست روی آیکون رویتش کردم. اسکن خودش رو انجام میده و بعد محو میشه.در اين نسخه گزينه اي كه شما اشاره كرديد وجود نداره.شما كاسپر را از كجا دانلود كرديد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)